Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares te Clan Adı Aranıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Sizlerden Güzel Clan Adları Yazmanızı Bekliyorum Benim Aklıma Gelmiyorda.
Benim Şu an Aklıma Gelenler şunlar...
MeTRo
MeTRpoL
Arena [signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage
Ares El Morad
Clan ( PaTRiot )
NP 27.xxx

[Bu mesaj Mario_TR tarafından 02 Kasım 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Master of
iyibi isim gibi gelmişti vaktiyle bana ama ona göre nick alman gerekir.

master of Universe

master of past and present gibi ama hem o nickli adamı alıp hem o kanı açıp sonrada clana eşşeğin..._tr filan diye adam alırsan o klan isminin bi manası kalmıyor.[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Mesaj tarihi:
Elites

ElMoradians (humansan :D)

FaiTh

/townPLS[signature][hline]DontTownThisTime
SerVer:DieZ
lvl:2x
job: blade
wep : training sword :D
Mesaj tarihi:
««Ezique_Alliance»» Mesela yani... :P[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
Mesaj tarihi:
slm sezgin demek yeni clan kuracaksın yani hastalığın tamamen geçti ve yeni bir bela istiyorsun:) ( allah göstermesin daima sağlıklı ve neşeli olmalı dilerim) ee yeni clan nasıl olacak...
Mesaj tarihi:
Benim Aldığım Tepkilere Göre Puma Clanını Herkes Arar Olmuş Aynı Ortamı Yeniden Toplayabilirmiyiz Bilemem Ama Clan Açmayı Düşünüyorum....[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage
Ares El Morad
Clan ( PaTRiot )
NP 27.xxx
Mesaj tarihi:
yok be ne puması puma artık eskidi yerine biton marka var adidas-nike-jump-slazenger-grayder vs.vs. pumanın modası geçti :)

saygılar...[signature][hline]NICK :: DeathANGEL
CLAN :: PaTRiot
SERVER :: Ares
LVL :: 61 den düşme 60 :)
NP :: 9xxx
Mesaj tarihi:
mario naber kankam yaw konuyu biras saptırmış olacaz ama bi hal hatır soralım dedik bi önceki mesajımda espiri amaçlı yalnış anlama :)

saygılar...[signature][hline]NICK :: DeathANGEL
CLAN :: PaTRiot
SERVER :: Ares
LVL :: 61 den düşme 60 :)
NP :: 9xxx
Mesaj tarihi:
s.a millet :) marıo olum nbr lem he senın pumayı benım clana topladık.. cogu bızde senıde beklerız gelmek istersen..
zzzzzzzzzz

clan:CaMeL
nıck:dj_terekemeydı ama takas ettık ( ::BloodThısty::)
np:25.XXX
Mesaj tarihi:
said:
DeathANGEL, 02 Kasım 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
yok be ne puması puma artık eskidi yerine biton marka var adidas-nike-jump-slazenger-grayder vs.vs. pumanın modası geçti :)

saygılar...

ConverSe:-p[signature][hline]DontTownThisTime
SerVer:DieZ
lvl:2x
job: blade
wep : training sword :D
  • Yeni Oluştur...