Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar Sizlerden Güzel Clan Adları Yazmanızı Bekliyorum Benim Aklıma Gelmiyorda. Benim Şu an Aklıma Gelenler şunlar... MeTRo MeTRpoL Arena [signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( PaTRiot ) NP 27.xxx [Bu mesaj Mario_TR tarafından 02 Kasım 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 The_Only Sex_Machines Anla artık Sezgin Abi :D[signature][hline]seT By eXe
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Milk_Brothers xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Master of iyibi isim gibi gelmişti vaktiyle bana ama ona göre nick alman gerekir. master of Universe master of past and present gibi ama hem o nickli adamı alıp hem o kanı açıp sonrada clana eşşeğin..._tr filan diye adam alırsan o klan isminin bi manası kalmıyor.[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 LEN İLKER BİTİRDİNMİ SEN ASKERLİĞİ :d[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( PaTRiot ) NP 27.xxx
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yok bitmedi :)[signature][hline]seT By eXe
New Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Elites ElMoradians (humansan :D) FaiTh /townPLS[signature][hline]DontTownThisTime SerVer:DieZ lvl:2x job: blade wep : training sword :D
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ««Ezique_Alliance»» Mesela yani... :P[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
remse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 slm sezgin demek yeni clan kuracaksın yani hastalığın tamamen geçti ve yeni bir bela istiyorsun:) ( allah göstermesin daima sağlıklı ve neşeli olmalı dilerim) ee yeni clan nasıl olacak...
Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Benim Aldığım Tepkilere Göre Puma Clanını Herkes Arar Olmuş Aynı Ortamı Yeniden Toplayabilirmiyiz Bilemem Ama Clan Açmayı Düşünüyorum....[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( PaTRiot ) NP 27.xxx
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Puma is back :D diosun yane abi[signature][hline]seT By eXe
Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 neden olmasın :)[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( PaTRiot ) NP 27.xxx
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Puma bir efnaneydi bence tine puma olsun[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS
DeathANGEL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok be ne puması puma artık eskidi yerine biton marka var adidas-nike-jump-slazenger-grayder vs.vs. pumanın modası geçti :) saygılar...[signature][hline]NICK :: DeathANGEL CLAN :: PaTRiot SERVER :: Ares LVL :: 61 den düşme 60 :) NP :: 9xxx
Mario_TR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :)[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( PaTRiot ) NP 27.xxx
DeathANGEL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mario naber kankam yaw konuyu biras saptırmış olacaz ama bi hal hatır soralım dedik bi önceki mesajımda espiri amaçlı yalnış anlama :) saygılar...[signature][hline]NICK :: DeathANGEL CLAN :: PaTRiot SERVER :: Ares LVL :: 61 den düşme 60 :) NP :: 9xxx
dj_terekeme Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 s.a millet :) marıo olum nbr lem he senın pumayı benım clana topladık.. cogu bızde senıde beklerız gelmek istersen.. zzzzzzzzzz clan:CaMeL nıck:dj_terekemeydı ama takas ettık ( ::BloodThısty::) np:25.XXX
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 AGA_CLAN_PLZ :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Warum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ::WeAreTheBestFukTheRest:: olmazmi biraz uzun ama anlamli :)
New Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DeathANGEL, 02 Kasım 2005 13:46 tarihinde demiş ki: yok be ne puması puma artık eskidi yerine biton marka var adidas-nike-jump-slazenger-grayder vs.vs. pumanın modası geçti :) saygılar... ConverSe:-p[signature][hline]DontTownThisTime SerVer:DieZ lvl:2x job: blade wep : training sword :D
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben ynede puma derım ama RuSh_and_FUCK da gusel yok kufurlu olmayacak dıosan Come again weya GO back[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Para_Pls[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :)
Öne çıkan mesajlar