Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: SteelBB, 01 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 01 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki: monsterkill = argentino zmnında bu adam dupeden banlandı diye ban list de yazarken adam ismini deiştirdi aynı char oyunda ama mal gm ler adamı banladım die dolaştı ortalıklarda basmıştır parayı. başka açıklaması yok bence. falla adam hala o zmnki charıyla oynuo ne diim[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
SwiftBlast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 YENİ BİR ÜYENİZ DAHA OLDU ZUHAAHHAHAAHAH BEN OKS DEYİM AMA.PEK BEĞENMEDİM ŞÖYLE SAĞLAM Bİ CLAN BULUNCA BYE BYE CYA DEYİP ARAZİ :dddddddddd
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 CAPS PLS ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin bro..işte böyle gereksiz adamlarda var..boşver sen onları bak takılmana..gs_bozim neler yazmış pis küfürbaz xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice
MuckiManiak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Walla ne diyim ORC larda en iyi clan Sacred ama herkes için kendisinin ve arkadaslarının bulundugu clan 1 numaradır :P Poli al sana yeni bi üye daha .......[signature][hline]Name:Muckimaniak Clan:Justice Server:Ares lvl:64
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sacred iyi bi clan.Clandakiler in zaten 80% i perulu.Sıcak kanlı iyi cocuklarda insan bayıyo akşama kadar ispanyolca görmekten yani murtaza ya sorun 2 haftada söktü ispanyolcayı.Kitties ide ki tipleri eski TOWN memberlarını sevmedim ben almalibredeyken çok soguk uyuz tiplerdi bi kaçı hariç.[signature][hline]server:ares level:65 np:350k++
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Poli sen genemi kuleye yattın.. Olm akıllanmıcan len sen bişey deil lvl düşcen :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 poli=noob gs_bozi sen eksiktin polinin eküriye ihtiyaci vardi hos geldin (buro)
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Walla en ii Clan bilmiorum Umrumda da deil.Benim için muhabbet olsun lvl kassınlar Sağlam adamları olsun yeter. Ares deki En iyi clan :D Harbiden illuminati Adamlar VW dediği gibi 67+ Çok az kişi olmalarına ragmen hala ayktalar Clan sağlam 1 ekipler Polifonik_osuruk le aynı clanda olsam keşke Ama onlada fazla takılmak sakat :D Sağlam osuruo :D DipNot : Amma geyik yaptım ya :D
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Aresdeki en iyi clan:d namaz_clan ı hele orda biri var clanda o süper abaza_31 zuahahahahhaa[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o adam leaderiydi sanırım abaza_31 xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla bilmiyom ki:d liderimii değilmi ama bii başlık açacam komik nickleri yazın diye[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 etoo_babanim_senn var fsuyafjgukdsflhaskbgksdşl[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 En iyi klan bence Illu falan değil. Illu sadece en iyi lvl kasan bir klan oldu. Hepsi 70e dayandı da noldu. Hiç biri pkda yok doğru düzgün. Futu denen adamın nasıl 70 olduğunu ben biliyorum zaten. Magelere swift scoll verip charı harpy spotta günlerce bırakıp gitmekle herkes 70 olur. Ayrıca 2 lvli de Gm eventten aldı arkadaş bütün klanı seferber edip itemleri kendi adına kullandı klan başkanı olarak. Mageler zaten harpyi kapayarak 70 oldular. Nefret ettiğim insan Dmio da aynı konu KE deyken 68 e kadar sözde voker ama hiç bir şey voke etmeden piyasadan başka voker getirterek kastığı lvlini şimdi ortada beleş lvl olmadığı için kasamıyor. Hatta oyuna bile girmiyor. Neden çünkü beleş lvl yok beyefendiye... Ayrıca hiç kibar insanlar değiller. Ben Türklerin bu oyunda her tür pisliğine şahit oldum, yabancılardan çok Türklerden daha çok nefret ettim belki de ama bu bir ülkeyi silip atmak adına bir neden değil. Perulularda da salak ve serseri çok ama çok sevdiğim Perulular da var. Illu klanının sırf Türk diye partiden çok adam attığını gördüm. Bizimkilerin "at abi bir gavuru al beni, ben de senin gibi Türküm" cümlesinden nasıl iğreniyorsam Illu'nun bu havalı ve kapalı tarzından nefret etmişimdir. En iyi klana gelince en iyi klan diye bir şey yok bu serverda. En iyi klan TOWN du kapandı, Immortal dı kapandı, Almalibreydi kapandı. Yani sonuçta "en iyi" olan klanlar kapanıyor. Ama süreklilik arzeden klanlar var. Benim bulunduğum w00t, DRT, Unknight gibi klanlar zaman zaman düşüş ve çıkışlar yaşasalar da kapanmadan varlıklarını sürdürüyorlar.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 s*ktir_git_tr / s*kerimbilirsin / con_con_memet / Islak_Tosbaga :-P / susamuru :-P / Polifonik_osuruk :-P
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yazmayın komikk nickleri bea başlık açacaz :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kukumav_tr[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saldırın açtım:d[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem)
decrypted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bana kaleyi almamda yardım edebilcek arkadaslar varmi ben o kalaye Turk bayragı dikelim dyorum nothing geliyor benle baska isteyenvarmi
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dicem burası karışcak en iisi susiim xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Warum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hmm...ama karsimizda baya saglam insomnia olacak "al asagi edebilmiyiz ki onlari "..gerci bide Ny nin clani var onlari 34 kisi olan hic bir clan durduramaz..sacred da iiiyii..yani düsününce bayagi saglam clanlar cikior..zor be bunlar arasindan siyrilip "TÜRK BAYRAGI" dikmek oaraya..ama bunu gerceklestirebilen clanlar bence bu oyunun tarihine gecer..! [Bu mesaj Warum tarafından 02 Kasım 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
dj_terekeme Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 polıfonık_osuruk olum o gun geldın bendede buff yoktu gıttı 50 np:) olum sen bu gıdıste cok lvl dusersın zzzZZzz nıck: ::BloodThisty:: ( gıttı ::dj_terekeme:: ) clan:CaMeL np: 25.xxx
Öne çıkan mesajlar