ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tanrı size akıl fikir versin işallah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Greeny, 01 Kasım 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Ah o şeytan yokmu azuhahahahahhahahahaha yıkıldım =)=)=)=)[signature][hline]May The "K" Be With You (Padi=>Pati)V(Pati=>Padi)V(Padi<=>Pati)=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Dünyada en son kim kalıcak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Muhtemelen en son kalan olmayacak, kıyamet koptuğunda herkes ölecek =) Ha ama dersen ki en son kimin başına göktaşı düşer ya da en son kim yer yarılıpta içine girer, onu bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Muhtemelen en son kalan olmayacak, kıyamet koptuğunda herkes ölecek =) Ha ama dersen ki en son kimin başına göktaşı düşer ya da en son kim yer yarılıpta içine girer, onu bilmiyorum =) yani kıyamet koptugunda herkez aynı anda mı ölücem dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Mr_Hand üye § 01 November 2005, Tuesday - 23:41 da spoiler vemriş ama sonrasında ne dio? but it would be nothing. nothing... without a woman on.... :D[signature] anam spoiler spoiler!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 her turlu cevıre bılırısn bu lafı ya tanrı erkegı yaratmıs once sonra sahıp cıkması ıcın kadını yada tanrı erkegı yaratmıs ceza gucunu gostermek ıcın kadını basına sarmıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 düşüncelerine katılmıyorum. çünkü tanrı yok. sağlam kaynaklarım var, zira babam paladin, annem arch-angel. holy-spirit dediğin de bildiğin sebil içme suyudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Erkek avlanmak için silahı buldu, kadın kürkü icat etti. Erkek resim yapmak için boyayı buldu, Kadın makyajı icat etti Erkek sohbet için konuşmayı buldu, Kadın dedikoduyu icat etti Erkek yemek için tarımı buldu, Kadın diyeti icat etti Erkek çocuk için sex'i ve aşkı buldu Kadın evliliği icat etti Erkek ticaret için parayı buldu, Kadın icat yapmayı bıraktı,para yemeye başladı! Kahrolsun kadınlar , yaşasın badakizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Dünyada tek kalmak isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 tanrı erkeği yarattı,kıskandı.sonra maymunu yarattı.maymun evrimlesti kadın oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 tanrıyı biz yarattık, onu biliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Böyle konulara verilecek çok klişe ama sevdiğim bir cevap var: "Ben kadını yarattığımı hatırlamıyorum!" Tamam vurmayın, biliyorum iğrencim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 of çok kötüydü bu = öl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 heh 2 mesaj çok hoşuma gitti. ciddi anlamda düşünürsem saçma ve yanlılar ama bu önemli değil (: geyik gözüyle bakınca çok güzel geliyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ßide yarattıklarını izlesen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Erkek tanriyi yaratmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Erkek Tanrıya sordu: "kadını neden bu kadar güzel yarattın" Tanrı: Onu sevebil diye!! Erkek: Iyi de niye bu kadar SALAK yarattın? Tanrı: o seni sevebilsin diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Tanrı kadınla erkeği aynı anda yarattı... sonra erkek kadının zekasını ve güzelliğini çekemeyip ona bok atmaya başladı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 cehennem odunusunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar