Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Gameloaded sitesinde DAOC kısmına girdim çok güzel bir ss ile karşılaştım bu yer hangi realmın içerisndedir ve adı nedir bilen biri varsa yazarsa sevinirim ben Albion mapde böyle biryer hatırlamıyorum.Ve bu tarz realmlarımızın güzel SS'lerini alıp niye forumlarda ve web sitemizde yayınlamıyoruz hem insanları oyuna teşvik eder hemde bilmediğimiz realmların yerini öğreniriz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry[Bu mesaj Virus tarafından 31 July 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hib SI, World's End'de Waterfall diye bilinen yer olsa gerek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 cok guselmiş walla[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Baggio'nun dedigi gibi Si'sa Waterfall.Hatta onun altina yuzup bi vadiye geciosunuz ve guzel droplari olan Boss'lar var.Bi neckie hatirliyorum 6 resist %4 gibi bisey vs vs.[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Saolasın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Güzel ss :) Ruhum acıldı :P[hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... --B----i----z----z----y----B----o----N---e-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 oha imzayı biraz kucult plz[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Cute: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39067[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar