Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 acaba oyunda ırka özel quest var mı? aslında merak ettiğim şu, oyuna nightelf açıp, hemen en başta dwarf ların başladığı yere gitsem, orda quest yapmaya başlayabilirmiyim level 1 ken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bildiğim kadarıyla evet orc alt karakterimle trisfal glades(undeadlerin başladığı zone)de quest yapmıştım veya gnomeken teldrassilde quest yapmış olanı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hah, çok iyi. elfleri leri ve dwarf ları seviyorum(hatta alliance açmamın tek sebebi), rouge açacam. ama dwarf rouge hoşuma gitmiyor. yani elf açacam. ve 3. kez baştan elf questlerini yapmak istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilerde baska irk mountu almayi planliyosan o irkin questleriyle baslamak da cok mantikli zaten. daha lvl 20 bile olmadan honored oluyorsun ki lvl 60'da cok fazla runecloth harcamak gerekmiyor.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yapabiliyorsun, gnome karakterimi elf questleriyle gelistirmistim, bakmadan yapiyordum questleri : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 keske bende yapsaydim diyorum simdi :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lvl 10 da gidersin lvl 1 de gidecek paran olmaz :) ben golshire da lvl 7 elf gordum ama[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben lvl 9 da goldshire daydim, at almak istemisdim elf ime. Honored da oldum ama sonra nightsaber aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar