Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ben uydu bağlayabileceğim bi dijital tv kartı almak istiyorum. ama çift LNB girişli olması lazım. Bu konuda piyasadaki en iyi tv kartı hangisi? pinnacle diye düşündüm ama programı biraz dandik geldi.. kullanan ve memnun olanlar tavsiyede bulunabilirmi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya tamam tek LNB girişlide olur. bi yardım. yarın almam lazım kartı :( internette aradım hep abudik gubidik kartlar var.. :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 up hala alamadım[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benim alakam yoq televizyonu televizyondan izliyorum ama bilsem sana yardımcı olurum baq inan bana .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 SADECE uydularla ilgili bir forum var. ismini bilmiyorum ama sürekli bunlar tartışılıyor. Kod çözümleri, kanal v.b. önerileri. herşey. Adresini bulursam veririm. çok acilse bi arkadaşımı arayıp öğrenebilirim.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 SkyStar2 oneririm bende var kullaniyorum 2 canak kullaniyorum ayrica offline download ile 400-500k arasi download yapiyorsun cok guzel filmler,albumler,programlar dusuyor skystar2 harici birsey almak otekilerini destekliyen dogru durust program bile yok[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: vimpir, 02 Kasım 2005 12:24 tarihinde demiş ki: SkyStar2 oneririm bende var kullaniyorum 2 canak kullaniyorum ayrica offline download ile 400-500k arasi download yapiyorsun cok guzel filmler,albumler,programlar dusuyor skystar2 harici birsey almak otekilerini destekliyen dogru durust program bile yok 400-500K download mı?!?! Hemen alıyom, hazır para da biriktirdiydim... SS2 ile ilgili her türlü kaynağı araştırcam şimdi. Bi de şu offline download olayında dosyaları rastgele mi seçiyoduk?[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar