Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gece gece daraldım google'la oynayasım geldi :) Google'a giriyoruz ve arama satırına kafamıza göre bişey yazıyoruz. mesela ben google malsın lan sen die bi soru sordum. Sonra direk Kendimi Şanslı Hissediyorum butonuna basıyoruz. Karşıma çıkan sayfada sorduğumuz soruya verilebilecek en yakın cevaba bakıyoruz ve bu sayede bi nevi google'la muhabbet etmiş oluoz :) Benim malsın lan sen diye söylediğim söze gösterdiği site bi hayli ilginç oldu :D *!Can sıkıntısından ne yaptığını bilmez.*[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 heee kaldı öle işte http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=gug%C4%B1l+delisan+sen+lam&btnI=Kendimi+%C5%9Eansl%C4%B1+Hissediyorum&meta=[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çıkan siteyi aratsan bulamazsn :p[signature][hline]
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sinirlendi gugıl mal diyince tekme atmaya kalktı :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Evett bende sıkılan biri olarak girdim. "Google salaktır efenim" yazdım Bu çıktı ne i$ :? ??[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Senden arama motoru yapanın ben dedim gugıl aramızda kalsın dedi :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı [Bu mesaj Davion tarafından 31 Ekim 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 google la ne yapila bilir diip aratn linki yapamadm bi turlu :( [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 31 Ekim 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gamzeyi özçelik hakkında bi soru soram dedim. gamzeyi nasıl bilirsin lan dedim hafif kızdır dedi :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kafam girsin sana google diyoruz açılan site bi hayli ilginç :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Davion, 31 Ekim 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Gece gece daraldım google'la oynayasım geldi :) mesela ben google malsın lan sen die bi soru sordum. Bence senin once soru nasil sorulur onu ogrenmen lazim:) yukarida ben soru goremedim:)
Genor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hos ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 google malsın lan sen bu nasıl bir soru? :D:D:D:D
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya bir de google arama yaparken mesela nicole diye arama yapcam fakat nicolesti, nicole_dedhw gibi sonuçlar çıkmıyor mesela nic diye başlayıp devam eden tüm sonuçları gösteren bir arama yapbilmek için google a ne yazmak lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 up[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: matama, 31 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: said: Davion, 31 Ekim 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Gece gece daraldım google'la oynayasım geldi :) mesela ben google malsın lan sen die bi soru sordum. Bence senin once soru nasil sorulur onu ogrenmen lazim:) yukarida ben soru goremedim:) +111[signature][hline]Follow the Darkness...
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Diodum benim şu anti taraftarlarım ne zaman gelcekler topice. İşte bitanesi geldi bile.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 google annenin kızlık soyadı ne ? die sordum sonuc cok ilginc cıktı aha[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: forgiver, 31 Ekim 2005 13:25 tarihinde demiş ki: ya bir de google arama yaparken mesela nicole diye arama yapcam fakat nicolesti, nicole_dedhw gibi sonuçlar çıkmıyor mesela nic diye başlayıp devam eden tüm sonuçları gösteren bir arama yapbilmek için google a ne yazmak lazım bir yardım lütfen[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Davion, 31 Ekim 2005 03:09 tarihinde demiş ki: kafam girsin sana google diyoruz açılan site bi hayli ilginç :D oha yannız cidden kaç milyon site içinden, elvyn in gerçek yüzünü gösteren paticik topici açıldı. ne diyim artık. :)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben osmanlı tarihi yazıyom o bana edebiyat tarihini veriyo...[signature][hline]AreYouGay
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 allah belanı versin davion. kacırdın xx kromozomlarını
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Davion, 31 Ekim 2005 03:09 tarihinde demiş ki: kafam girsin sana google diyoruz açılan site bi hayli ilginç :D harbi o çıkıyo ya, ilginç :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Davion, 31 Ekim 2005 03:09 tarihinde demiş ki: kafam girsin sana google diyoruz açılan site bi hayli ilginç :D Haha süffer[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Demekki bu kafam girsin olayını bulan site paticikmiş :) yada en çok kullanan :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 google'ı bilemem ama bu tarz sorulara direk cevap verebilecek bir arama motoru geliştiriliyor. bu sene açılacak sanıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar