Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TİGANA Beşiktaş'ta

Sergen

Öne çıkan mesajlar

said:
fortinbras, 29 Ekim 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
daha gelmedi ya nerden çıkartıyorsunuz geldiğini adam daha leguenle görüşüyor ama leguen patlar gelmez büyük ihtimal herhalde bu tigana denen adam gelecek fulham'ı dolandıran...

ehheh adam imzaladı bile..

fulham olayına gelince. 90 dakikada bugün mehmet demirkol konuştu açıklası olayı.. steve marlet yi fulhama getirirken , fulhamın başkanı tiganayı komisyon almakla itham ediyor. buun sonucunda tigana görevinden istifa ediyor. 2 senedirde bu olayın mahkemesi devam ediyor. tigana da "aklanmadan" görev almak istemediği için 1.5 senedir çalışmıyor.[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 29 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de böyle 4-5 maç kaybetsin vatan haini ilan ediliyor hocalar.Sonra futbol niye gelişmiyor.Takım illahi kazanacak değil.Ama taraftarin kafası almıyor hemen yönetim istifa,aptal oyuncular,kötü teknik direktör...

İnşallah uzun ömürlü olur diyebileceğim sadece.

+1[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkadaşlar hayırlı olcak tabii de nazara gelcek
bu topic kitlensin bence nazar boncuğu lazım yada[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

Tigana'nın gelişinin en iyi yönü, ilerde Fenerbahçe veya Galatasaray'ın teknik direktörlük kolduğu boşalırsa gazetelerde adı geçmeyecek olması. Nedense her teknik direktör listesinde vardı bu adam :) artık olmayacak böylece gazeteler kendilerini aşmak ve yeni bir isim bulmak zorunda kalacaklar.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Gözüm tutmadı mı desem ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

fulhamda ne becerecekti onu merak ediyorum ne demek bir halt becerememek.

fulhamdan önce zaten yarı final mi çeyrek final mi ne oynatmış clde. hayır adam iyi ya da kötü birşey demiyorum bekleyip göreceğiz ama sırf bok atayım diye konuşmak da gereksiz

asıl önemli soru kimleri getirecek acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Iyı oldu kanımca dısıplınlı hızlı oyunu seven bır adam orta saha futboluna onem verıyor.Ayrıca genc yıldızları bulmakda bır numara.Elınde uzun bır afrıkalı oyuncu lıstesı olduguna emınım.Bı Sahada bızım takımda bulmaması işten deyıl.[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...