Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ya 1 saat sonra otobüsüm kalkıyor ist-zong. hiç böyle bir şey hissetmemiştim, kaza yapacak galiba. binmesem şimdi bayramda ailemin yanında olamayacam, bir şey olmaz inşallah hadi bakalım :/.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tövbe töve ağzından yel alsın[signature][hline]RunUo Manager
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hayırlı yolculuklar düşünme öle şeyler.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 olur boyle seyler sıkma canini. bazen duser insanın içine boyle duygular. inşallah sağ salim gidersin. hayırlı ve kazasız yolculuklar.
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kaza heyecanı diilde yolculuk heyecanıdır o[signature][hline] Loves are masturbating now..
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Gigabyte, 01 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki: tövbe töve ağzından yel alsın +yolculuk heyecanındır tamamen korkma..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hayırlı yolculuklar..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en az 30 kere gidip gelmişimdir laylaylom aynı yolu, yolculuk heyecanı değil bu kesinlikle ama korkmuyorum yav olacağı varsa olur. hadi ben geç kalmayayım gebermeye :p. bb Sağolun dilekleriniz içün.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 01 Kasım 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 başımız sağolsun sağlıcakla git gel[signature][hline] Loves are masturbating now..
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :) düşünme kardesım öle şeyler allah korusun[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gelince yaz buraya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende demin biraz fazla pekmez yedim basim agriyo napsam he o olay olur bazen bende butun gun bugun olcem die dolasmistim bi keresinde ama aradan 5ay gecti aha bak buraya bise yaziyorum heh[signature][hline]sensiz hayat bir iskence
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 YA boşver bin gitsin nede olsa ölüm yani herkesin başına gelcek bişi korkmana gerek yok(SAnki ölmüşsün gibi davrandım ama :)) Edit:AllahKorusun [Bu mesaj dalamardl tarafından 01 Kasım 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Allah korusun[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tobe ya abi demin okurken icimden lan olursen ben seni reslerim dedim ama ciddi ciddi fazla wow oynuyorum heralde[signature][hline]sensiz hayat bir iskence
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Allah korusun[signature][hline]Deli333
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yapmaz korkma..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Nasıl komplo yazıyonuz ya. alla alla bişey olmaz merak etme olursa bana gel[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim..
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de Izmir'e geldim valla, deprem falan olur da ölürsem böyle sansin icine edeyim : ) Silphatos ölürsen basimiz saolsun abi, ölmezsen haber et de merak etmeyelim : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bunu da geyiğe cevirmişiniz hemen bea.. yapmaz kaza abicim için rahat olsun.. otobüs kalkınca bi iki dua oku...kendini Allah'a emanet et :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Ben de Izmir'e geldim valla, deprem falan olur da ölürsem böyle sansin icine edeyim : ) daha önce söylenmişti http://forum.paticik.com/view.php?id=151987&tip=2527679&page=4[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ohaa yaaa.. artık "bu konu açılmıştı.. vsvs" yerine "bu önceden söyşenmişti" mi duyacaz bi de.. bi git işine yauuuu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evet fastcim kutluyorum seni : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 insallah şom ağizli değilsindir...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 silphatos otobüsten wap'e girip msj at buraya merak ettik :D[signature][hline]-Optimist Style-
Öne çıkan mesajlar