Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüs kaza yapacak sanki?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya 1 saat sonra otobüsüm kalkıyor ist-zong. hiç böyle bir şey hissetmemiştim, kaza yapacak galiba. binmesem şimdi bayramda ailemin yanında olamayacam, bir şey olmaz inşallah hadi bakalım :/.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye
Mesaj tarihi:
said:
Gigabyte, 01 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
tövbe töve ağzından yel alsın

+yolculuk heyecanındır tamamen korkma..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun!
Gencx.net - Yeni bir Soluk
Mesaj tarihi:
en az 30 kere gidip gelmişimdir laylaylom aynı yolu, yolculuk heyecanı değil bu kesinlikle ama korkmuyorum yav olacağı varsa olur. hadi ben geç kalmayayım gebermeye :p. bb
Sağolun dilekleriniz içün.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 01 Kasım 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende demin biraz fazla pekmez yedim basim agriyo napsam
he o olay olur bazen bende butun gun bugun olcem die dolasmistim bi keresinde ama aradan 5ay gecti aha bak buraya bise yaziyorum heh[signature][hline]sensiz hayat bir iskence
Mesaj tarihi:
YA boşver bin gitsin nede olsa ölüm yani herkesin başına gelcek bişi korkmana gerek yok(SAnki ölmüşsün gibi davrandım ama :))
Edit:AllahKorusun

[Bu mesaj dalamardl tarafından 01 Kasım 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben de Izmir'e geldim valla, deprem falan olur da ölürsem böyle sansin icine edeyim : )

Silphatos ölürsen basimiz saolsun abi, ölmezsen haber et de merak etmeyelim : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
bunu da geyiğe cevirmişiniz hemen bea..
yapmaz kaza abicim için rahat olsun.. otobüs kalkınca bi iki dua oku...kendini Allah'a emanet et :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
ohaa yaaa.. artık "bu konu açılmıştı.. vsvs" yerine "bu önceden söyşenmişti" mi duyacaz bi de.. bi git işine yauuuu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
insallah şom ağizli değilsindir...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım...

Follow the Darkness...
  • Yeni Oluştur...