AKI Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu oyundan kurtulmak zor gibi :S ama ben biraz kurtulacagım gibi :P 1 haftaya kadar inş 70 oluyorum.. artık canım sıkıldıgı zaman girer pk yapar çıkarım.. şubat aylarında cafeye bu oyunu arklar sokmuştu hep oynardılar. :P bende bu oyunu gereksiz görüp oynamayın derdim. :D ama birgün canım çok sıkıldı bi gireyim dedim giriş o giriş oldu.. arkadaşların yardımı ile 4 - 5 günde 40+ oldum eslanta girdim eslantta da dts lerde 46 lvl oldum. sonra hacklendim. (ilk hack) o gün hırs yaptım hack lenme olayıda o zamanlarda herkezin kullandıgı KOHACK yüzünden olmuştu :P. neyse aldım premium buff acc vs. geçtim lamialara 20 günde 46 lvlden 57 lvl e lamialarda ulaştım (aoe) :D o zamanlardaki nickim DissuLve idi beni eslantta gören lamia yamı gidiyorsun dedi :P beni arayan lamia da bulabiliyordu :P neyse 57 lvl den sonra kendimi gösterdim harpilerde. bir baktım 60 lvl olmuşum. 60 da Nick strom oluo :P öyle böyle 61 oldum ve 62 e kasmak ölüm gibiydi kasmadım bir süre. üstümü başımı düzelttim çektim full set complete :P botumuda +5 den +6 ya geçerken yaktım. sinirlendim ve paper olmaya karar verdim. yaklaşık 1 ay boYUnca moradondan çıkmadım onu aldım onu sattım vs. işte upgrade işleri falan derken +8 wizard birkaç normal derece takı ile paperlige adım atarak cz e daldım birkaçgün sonra kendimi Friendz clanında buldum. ScarFace in banlanması ile clan dagıldı. bende çıktım ortalıkta dolaştım. clansız 62 lvl oldum 62 olana kadar eternity ile aşır neşir oldum sonra kendimi eter de buldum :P ve burda kankam ile char ımı paylaştım 62 den sonra 2 player olduk bir hedef koyduk lvl 70 olmaktı o zamanlar göze imkansız geliyordu. kanka 65 olalım bırakalım derdik 65 olduk 66 olduk haftada 1 lvl geliyordu :P rebelde ile iyi lvl yaptık. sonra rebelde nin 70 olması ile bizde 68 de pk a geçtik geçmez olaydık :D. haziran veya temmuzda 68 dik 2 hafta evvele kadarda öyleydik. bu artık bitsin dedik kasmaya başladık çünkü bir hedefimiz vardı bu hedefte 70 olmaktı... işte geldi 70 dies in ilk 70 lvl mage si :P 1 hafta sonra piyasada :S böyle bir mazimiz oldu.. bakarsınız 80 e kasan bir mage ortalıkta dolaşır... :D sevgiler AkI-Cücü[signature][hline]Nick : The_sTRom LvL : 69,?? Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PozitiVe Servr : Diez
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ee guzel :)[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 strom aga nbr ben Subzero_tr vay be hatırlıon mu seni ne zaman görsem lvl kaç derdim 69 olmuşun HELAL bende cyphere geçtim vll 56 okçu :)) Subzerou verdim
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aga clan pls, party pls,pls,item pls 'switt' pls, asdasf hayırlı uğurlu ossun 70 in ama seni kesecem sen duuuuuuuuur :P:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
_woldemort_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 walla the_strom kardeş eminim 70 olursun zaten belli idi olacagın neyse kolay gelsin burada uppalanın level kaç? (buffer mı ne var ya)[signature][hline]server:diez tabiki insan :)
GodBlessU Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bnm anlamadığım 60 dan sonra nasıl nick deişior? name change çalışıormu??
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 The_sTRom sen 62 den sonra nerde kastın yani nerde 69 a kadar kastın?
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güzelmiş be hayırlı olsun[signature][hline]KİMSE BENİ SEVMİYOR :(
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: GodBlessU, 02 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: bnm anlamadığım 60 dan sonra nasıl nick deişior? name change çalışıormu?? o kimbilir kaç sene önce 60 oldu haberin varmı :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Eh Strom Senin gibi kasan adam varmı :D Beni'de Alıp kastırdıgın için ty and fuk yu :D Sen Tanırsın Beni :P
Reis__ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 helal olsun valla ama sen bole devam edersen 80 ini de goruruz
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sende Kas seninde olsun :d[signature][hline]seT By eXe
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Aware3___, 02 Kasım 2005 10:20 tarihinde demiş ki: The_sTRom sen 62 den sonra nerde kastın yani nerde 69 a kadar kastın? cevap?
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben cevap veriyim "CZ HARPY" Rebelde20 sayesinde clanca baya lvl yapmıstı mage'ler.[signature][hline]seT By eXe
Öne çıkan mesajlar