nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşlar gerçekten cs yi internetten oynamak istiyorsanız www.***.com adresine ücretsiz üye olun ve yukarıdaki menülerden downloadı seçin gelen menüden counter strike ı seçin ve tools a tıklayıın. The All-Seeing Eye yi seçin ve indirin.bu sayede dünyadaki bütün ücretsiz cs hl tf deathmatch serwerlarını bulabilirsiniz.dosya 1 mb falan.yapmanız gereken indirip çalıştırın ve eye.exe yi çalıştırın.yalnız hepsine girmeye bilir ve cs 1.5 mi yoksa steam mi anlayamadım ama 1 mb indirin adresi editledim, All-Seeing Eye'ın dışında zilyon tane saçma tool, hile, hede hodo olduğu için. /Silphatos [Bu mesaj Silphatos tarafından 02 Kasım 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evet ayni gerizekali insanliktan uzak sitede cs icin her turlu hile de mevcut.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o ayrı konu ama serwerlistesi baya geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bildiim kadarıyla all seeing eye her oyunun serverlarını gösteriyor Battlefield 1942 ve 2'den biliyorum[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Buradan indirebilirsiniz All-Seeing Eye'ı. Neredeyse tüm mp oyunları destekliyor.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar