guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ADV_RATE=x.x,x.x,x.x biri bana bunun hız dengesini anlatabilirmi? ADV_RATE=1.0,120.0,150.0 kaç denemede 1 gain verir mesela?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 This, apparently, from reading the comment section, is different than the last time I knew what it did. It is in the opposite order from the ADVANCE section, and the values are different as well. 1. Successes to gain skill at 0.0 2. Successes to gain skill at 50.0 3. Successes to gain skill at 100.0 All other values are calculated (probably linearly, for you math people, because it's fastest) between these numbers. It doesn't really matter what the success rate is at a specific value. Just remember, lower numbers means it will be easier, higher numbers means it will be harder. taran'ın sitesinde bunlar yazıo bana pek inandırıcı gelmedi tabi 50 ile 100 hep aynı mı artıyo ki :) bi de burdaki sayılar azmış rakamlar tabi böle yaparsan kimse skill kasmaz :) bunları baya bi düşür eheh. http://www.cs.rit.edu/~djr7581/view.php?file=chapter2_1 buradan spheretables ile ilgili ayarları bulabilirsin :)[hline]ICQ: 4435695
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Saol Tazcım. Senin su dialog skill düsürü bi ara yapalım beraber
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 anlamadım benim dialog um yok ki :) skill gain scripti vardı..
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 .skilldusur Nekadar Dusurecen len dallama 0.1 abi nie sanane be aaa al ozaman src.allskills 0 :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 he evet skillin ne kadar düşmesini istiyosunuz :) hatta şöle yapak skillinizin ne olmasını istiyosunuz diye olsun skillinden düşük bişi yazarsa o miktara düşsün yüksek isterse. istediginizden emin misiniz die sorsun evet derse jaile atsın açı zuauhza :)
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 :) uheuhe bakın yeni bir script buldum :) [function reskillshow] src.kill src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 src.flags 0 muhteşem yaa görenler client yiyor :) ueheuheuh muhteşem yaa ben yazdım yani ben buldum :) daha öncede yapan vardır heralde :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? [Bu mesaj guardteam tarafından 03 August 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj guardteam tarafından 03 August 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar