Phlox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 geçmeyi bırak şu anki kadar yaklaşamaması bile lazım. hybrid class sonuçta. blizz "balancing" olayını çözemedi daha :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya işi bilen birisini izleyince mage e de gerek yok... dersin ama mage in olayı farklı o olmadan olmaz...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ehm o bufflarla mage'in frostbolt 2-3k base damage olur herhalde :) toep falan var o druidde[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 druid zaten grup pvpde rogueluk yapamaz çünkü crowd controlü çok zayıf. en fazla 3-5 saniye stun yapan bir vuruş var, o da damage vurmuyor. onu yapacağına ravage atar, crit şansıyla 700-2000 arası damagela açılışı yaparsın daha mantıklı.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: cenx, 01 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: ya işi bilen birisini izleyince mage e de gerek yok... dersin ama mage in olayı farklı o olmadan olmaz... o bufflarin ustune 2 trinket bide arcane power acar 10000 vururum :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 afferin size vurun bakalım... ya o deilde druid forumlarında cat forma spell breaker, ve "play dead" ability bide ranged slota bişiler istemişler bide bazı feral talentleri kötüymüş onlarında deişmesini istemişler. bu ne lan böle oha diorum. yani olay şumu: kim daha çok ağlarsa o bufflanır?[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bız ama aylardır aglıyoruz orda. Druid tam bir hybrid değil;çünkü 3 ozellıgını kullanabılmesı ıcın form degıstırmesı gereklı. Yanı bır shaman veya paladın gıbı bır hybrıd degıl.O yuzden druıd oynamak kolay degıl,hızlı karar verebılmelısın bır kere.3 formu en efektıf sekılde kullandıgında druıdın gucu bellı oluyor,yoksa sadece cat ya da bear ya da caster gıtmek anlamsız. Cunku bır druıd ne rogue kadar rogue dur,ne warrıor kadar wariror dır,ne priest kadar healer ne mage kadar mage dir. Ama gecen bır yazı okudum cok hosuma gıttı. 'When youre creating a character you see priest,warrior or rogue.U choose one of them,i choosed all of them' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 druid aglayanlar bknz: bramblefist kendisi benim kanimca bl`nin en iyi druidi. goransoldan cok hp`si var.[eleman rank13 stamina esseksel] bu bramblefist bi giriyo ortaya 15kisi kesemiyosun adami heal alirsa. almazsa bile kendi 15 20 saniye idare ediyo cok okuz bi adam :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla ne yalan söyleyeyim druidle pvp yapmaktan hoşlanmıyorum ancak healer lazım olursa gidiyorum AB dir AVdir . Ben druidi healer olmak için seçtim zaten gerektiğindede gayet iyi bir main healer olabilir druid . Ben en çok Rank 10 Healing Touch ile 4300 falan crit heal atıp dmg vurmuş gibi gaza gelemeyi seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar