l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1 saat önce oldu abys gem çıkarıyodum.Geldim hobgobline yerden pembe pembe şeler çıkmaya başladı o pembe şelerin içine gob bouncer girdi 1 tane,O anda hob gobline dönüşüverdi!Ya anlamadım nasıl oldu biri açıklaya bilirmi? [Bu mesaj l_Sarsie_l tarafından 02 Kasım 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Bunuda anlama yuh deyim yani! [Bu mesaj l_Sarsie_l tarafından 02 Kasım 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 asdafafs:D sarsie geldi yine:D Sarsie ya Onu bunu bırakta ben anlattıklarını anlayamıyorum ...anlayan varmı ? :D asfafafsf[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
coliseo67 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1 saat önce??yuh kolpanın da boylesi..tüm dünyada girebilen sadece sensin galiba ve işin gücün yok abyys e gittin..zuhaha
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 server saat 07:00 dan beri dupe temizliğin den kapalı deil miydi?[signature][hline]
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya ne diyonuz bens aat den beri oynuyorum gece 1 den beri şimdi dc oldum!
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya susun bu sarsie o herşeyi yapar GM o GM :D asfafafa hatta oyun adminlerinden uahdfausfhasu[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
coliseo67 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DeBuffAndHeal, 02 Kasım 2005 10:44 tarihinde demiş ki: server saat 07:00 dan beri dupe temizliğin den kapalı deil miydi? kapalı kapalı da arkadaşın birazdan 'sonra kafayı duvara vurdum ve kan ter içinde uyandım..meğer rüyaymış' demesini beklioruz.. :D [Bu mesaj coliseo67 tarafından 02 Kasım 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaaaaaaaaaa çocuk git şu forumdan yaa delircem a.q yaaaaa :(:(:(:( wallahi delircem[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Siz bilirsiniz giderim gelmem hadi bana byee siliyorum burayı byeee
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lmao[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: l_Sarsie_l, 02 Kasım 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Siz bilirsiniz giderim gelmem hadi bana byee siliyorum burayı byeee Hayir sarsie gitme sen bizim neşe kaynağımızsın paticiin en sağlam adamlarındansın gitme geri dön asdaasfasf :D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şşş Olm Sarsie nereye bea Şaka yapıolar olm Server hala açık sen onlara bakma Hobgoline dönüşmesi normal O pembe şeyler evrim sıvısı Goblin Boucher anında HOBGOBLIN oluo yaaa yaaa anladın sen anladın :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Inanmazsanız inanmayın dimi Sarsie :D[signature][hline]Forever Nebula
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Bjork, 02 Kasım 2005 10:52 tarihinde demiş ki: şşş Olm Sarsie nereye bea Şaka yapıolar olm Server hala açık sen onlara bakma Hobgoline dönüşmesi normal O pembe şeyler evrim sıvısı Goblin Boucher anında HOBGOBLIN oluo yaaa yaaa anladın sen anladın :D +++++ aynen katılıyorum bak 1 keresinde golemlerin ordayım aeo golem yapiom lvl lazım ...nese gobline vuruom vuruom ölmüo :O vuruom vuruom ölmüo :S..sonra chill attım...chill bi carptı buna birden Kecoon oldu :O..meğer bu KE geldikten sonra arada bi oluyormuş böyle ben mage im mage skillerini vurunca Kecoon oluomuş chill ile yani ....senindeki de normal bide oyun açık ıslaan dedii gibi Bende cz de pk dayım :D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Bjork, 02 Kasım 2005 10:52 tarihinde demiş ki: şşş Olm Sarsie nereye bea Şaka yapıolar olm Server hala açık sen onlara bakma Hobgoline dönüşmesi normal O pembe şeyler evrim sıvısı Goblin Boucher anında HOBGOBLIN oluo yaaa yaaa anladın sen anladın :D lan sus şimdi bu okur burayı gitmez fln aman Allah korusun :D editle şu msj ını :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şimdi hemen Sarsie nin gitmesine yoL açan kişi çıksın ortaya ÇABUKKK :P:P:P[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
DreamTurk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: IDeathEndI, 02 Kasım 2005 10:55 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 02 Kasım 2005 10:52 tarihinde demiş ki: şşş Olm Sarsie nereye bea Şaka yapıolar olm Server hala açık sen onlara bakma Hobgoline dönüşmesi normal O pembe şeyler evrim sıvısı Goblin Boucher anında HOBGOBLIN oluo yaaa yaaa anladın sen anladın :D +++++ aynen katılıyorum bak 1 keresinde golemlerin ordayım aeo golem yapiom lvl lazım ...nese gobline vuruom vuruom ölmüo :O vuruom vuruom ölmüo :S..sonra chill attım...chill bi carptı buna birden Kecoon oldu :O..meğer bu KE geldikten sonra arada bi oluyormuş böyle ben mage im mage skillerini vurunca Kecoon oluomuş chill ile yani ....senindeki de normal bide oyun açık ıslaan dedii gibi Bende cz de pk dayım :D yok abi senin bu hikaye sarsie nin kine benzememiş o daha bi içten daha bi ilginç yazıyo :D[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sarsie bi yere gidemez... O buranın adamıdır. Ben onu okurken çok büyük keyif alıyorum... Tamam belki söylediklerinde doğruluk payı yoktur ama ne bilim. Sarsie rulz.. :D[signature][hline]**** **
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :D:D:D:D auhauhahuahuha süper :D ben sinirden gülüyom :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sarsie gitme anlat , dinleriz ...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sarsie bi cz macereası anlat plz plz plzzzzz hani bi tane anlatmıştın bilmemkaçtane mage in arasına dalmışsın hepsi kaçmış fln onu anlatsana bi daha lütfen :)[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sarsie i kaçıran arkadaş kim şimdi :( Adam gitti al bak kızdırdınız 1 daha gelmesse ne yaparız Sarsie bu arada seni favorilerime ekledim Seni çok sefiom sana vercem :D :D :D KOP KOP KOP :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx
SeCTioN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şaka gibisin sen ya :))) olur öle bi anda dönüşür xD
blackdeer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kopta gel sarsie :D[signature][hline]Beni deli etmeyin üzerime gelmeyin ne verilecek hesabım ne sorulacak günahım var.
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 puhahahah genemi geldi bu ya :D:D:D sarsie'nin maceraları vol3 :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx
Öne çıkan mesajlar