Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ett sendit düşürmüş fiyatı .. plaync den key almak için soldaki menüden store a girin. oradan bulursunuz[signature][hline]DeviantArt gallery
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 22 sinde shipped oldu, 28 sabah geldi:) Gerçi postacının kapıyı çalıp akabinde hemen posta kutusunun üzerine bırakıp gitmesi pek hoşuma gitmedi. Allahtan evdeydim. Onun yerine kağıt bırakıp gelin ptt den teslim alın yapmaları gerekirdi. Ben siteye baktım sendit in fiyatı halen aynı gözüküyordu?? [Bu mesaj Gallant tarafından 28 Haziran 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ops pardon ben wow için yazmıştım. Aramadan aratınca kısıma bakmamışım.
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benim 3 hafta oldu gelmedi oyunum. Mail geldi bugün 24 saat içinde kargoya vericez die ama hadi hayırlısı.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 14'ünde F.E.A.R shipped oldu benim, bugün 8. gün. Normalde 5-7 gün arası gelirdi Sendit postalarım, tırsmaya başladım. Eğer gelmezse zorluk çıkarmadan yenisini yolluyorlar mı?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet mal eline ulaşmazsa tekrar yolluyorlar ama en az 14 gün geçmesi lazım diye biliyorum hatta daha da fazla olabilir.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bugün de gelmedi 10 gün oldu, torrent ile indirenler oyunu bitirdi bile :/[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 UK Royal mailing le gönderilirse sadece posta 8-14 gün arasında geliyor kargoysa (Fedex, UPS...) 3 iş gününe elinde oluyor ve sendit sanırım royalmail kullanıyo çünkü ucuz.[signature][hline]Prens O R/E Lvl:18 Dark Saga
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Evet royalmail, daha önce HL2 almıştım 5. gün gelmişti, her halde o biraz şansımaydı :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Ekim 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 pff bugün de gelmedi ya :(. yarın bi ptt'yi arayayım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 10 gün oldu nerdeyse(fazla atmayayım 1 hafta oldu) hala gelmedi. ülen bunlar adresimi şaşırdı :P[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Valla show haberde gösteriyodu,sokakta çocukların elinde bi gw kutusu,sallıyolar falan,seninki olmasın? dsfdsa :D
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 üLen?!?!?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 12. gün oldu be yav, gelsin artık pakedim off :/[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla banada bi türlü gelemedi küfrederim ben itlere pardon sendİTlere[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Küfretme, adamlar anlayışlı. Yenisini gönderiyorlar gelmezse. Bak bugün bi mail attım, 4 kasıma kadar bekle dediler, olmazsa yenisini yollayacaklar. said: > > Thanks for your e-mail. > > > > I am sorry that this item has yet to arrive. It was sent via Airmail, so > > should have reached you by now. > > > > Royal Mail ask us to give three weeks for orders before marking them as lost > > in post. Could I please ask you to wait until 4th November? If this has not > > arrived by then, let me know and we will organise a replacement immediately. > > > > Can you also please check with your local Customs depot. It is common for > > customers to find that their goods are waiting there for them. I am afraid > > that postmen do not always leave a card. > > > > Thanks for your patience, > > Claire[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Benim korktuğum şey bizim ptt yüzünden adamlar kesecek Türkiye'ye mal göndermeyi en sonunda.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla öyle olacak en sonunda, her halde gönderdikleri oyunların çeyreği kadarını bu tür sorunlar yüzünden bir kez daha yolluyorlardır Türkiye'ye.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Benimki geldi sabah ama şimdi de DVD sürücüm kafayı yemiş, CD'leri okuyor DVD'leri okumuyor, of nedir benim günahım ya :/[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yarın bende mail atcam gelmezse. Neyse yav[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Adiemus, 26 Ekim 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Benim korktuğum şey bizim ptt yüzünden adamlar kesecek Türkiye'ye mal göndermeyi en sonunda. Ben hala gönderiyor olmalarına şaşırıyorum.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben 3 haftada mı ne almıştım ordan. geliyo ama.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi hala yok ya 64. sıradaymışım öle diolar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Nihohohoh geldi cdlerim nihohoho. Eeet :) şimdi Masteis'de Guild Wars'cı oldu[signature][hline]30 saniyenizi ayırarak şu linke tıklayıp sadece mail gönderiniz ve telekoma karşı olan protestoda yardımda bulunun. Sadece 30 saniye
Öne çıkan mesajlar