Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 3 soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 scripts ile canta status nasil acariz
örnek paperdoll acmaak icin src.act.dclick yapiyoruz da digerlerini nasil yapariz..
2.bi npc events da spawned iken vurulursa vuran crim olsun nasil yapabiliriz.
3.profil ekranina yazdigimiz şeyleri olaraak goruyoruz fakat bunları bi htmlgump ile yazıya dokunce bunu nasıl satırlara bölebiliriz. yani bu şekilde tek satır olarak uzayıp gidiyor
Mesaj tarihi:
tamam coder daha açık yazmaya çalışayım ingilizce klavye kullanamaktan türkçe karakterleri unuttum nerdeyse :P

1.sorum canta vs.. acmaktı cantanın layer 21 ama digerlerini, bulamadim. (sadece layerları lazım yada baska bir yontem)
2.bu şekilde denedim yapamadım check yapmak nasıl oluyor biraz acık anlatırmısın..

[EVENTS e_tame]
On@Gethit
if !(&statf_spawned)
action = 067 -1
endif
elseif (&statf_criminal)
src.act.criminal 1
endif
3. senin anlattıgın olayı biliriyorum ama bir sorun var senin allattıgın bir olayı bir metin uzerinde kullanılıyor fakat benimki belirli bi metin degil. yani adamin profine yazdıgını direk oraya taşıyorum bu durumda değiştirme şansım olmuyor şeklinde.
Mesaj tarihi:
bakınız ben sadece orada sunu demeye calistim yasak olanlarla hemen ilgileniliyor fakat baska bir sorun oldugu zaman pek takmlıyorlar ben bunu soyluyorum... diğer arkadasda bu topic 4-5 gundur acık bilmeden salllama istersen 5 dk lık bişi değil
  • Yeni Oluştur...