s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 1 scripts ile canta status nasil acariz örnek paperdoll acmaak icin src.act.dclick yapiyoruz da digerlerini nasil yapariz.. 2.bi npc events da spawned iken vurulursa vuran crim olsun nasil yapabiliriz. 3.profil ekranina yazdigimiz şeyleri olaraak goruyoruz fakat bunları bi htmlgump ile yazıya dokunce bunu nasıl satırlara bölebiliriz. yani bu şekilde tek satır olarak uzayıp gidiyor
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 lutfen biraz daha acık yazarmısınız anlamakta zorluk cekiyorum da malum fazla bnilgili degilim
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 tamam coder daha açık yazmaya çalışayım ingilizce klavye kullanamaktan türkçe karakterleri unuttum nerdeyse :P 1.sorum canta vs.. acmaktı cantanın layer 21 ama digerlerini, bulamadim. (sadece layerları lazım yada baska bir yontem) 2.bu şekilde denedim yapamadım check yapmak nasıl oluyor biraz acık anlatırmısın.. [EVENTS e_tame] On@Gethit if !(&statf_spawned) action = 067 -1 endif elseif (&statf_criminal) src.act.criminal 1 endif 3. senin anlattıgın olayı biliriyorum ama bir sorun var senin allattıgın bir olayı bir metin uzerinde kullanılıyor fakat benimki belirli bi metin degil. yani adamin profine yazdıgını direk oraya taşıyorum bu durumda değiştirme şansım olmuyor şeklinde.
s_sinan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 valla hi bir turlu anlamadım ben çok zor sorular mı soruyorum da kimse cevaplayamıyor yoksa başka bir sorun mu var ? neden kimse cevap yazmıyor ??
s_sinan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 topic silmeye gelinceama cin gibisiniz alan yetkilileri cevap yazmaya bilgi paylaşmaya gelince ama zorunuza gidiyor
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 nebula account threadini diyosan onu silen bendim herhangi bi alan yetkilisi diildi
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Gesp online değil 5 dakikada cevap alamadın diye sağa sola saydırmaya başlama hemen kilitlenen forumda belli bir nedenden kilitlenmiştir alala ya.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 statf_spawned bu ne oluo ya .. hıı tmm spawn olanlara gelio tag ..[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 01 August 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
s_sinan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bakınız ben sadece orada sunu demeye calistim yasak olanlarla hemen ilgileniliyor fakat baska bir sorun oldugu zaman pek takmlıyorlar ben bunu soyluyorum... diğer arkadasda bu topic 4-5 gundur acık bilmeden salllama istersen 5 dk lık bişi değil
Öne çıkan mesajlar