Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen konuyla bilgisi olmayan cevaplamasın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BUNDA GARİP BİŞEY YOK ADAM "FATALITY" YAPMIŞ SANA :D (laf aramızda anlamadım ben de ya adam oyun hayatı boyunca yapabileceği atakların tamamını bi anda yapmış. Sanırım artık oyunu bırakır :P)
Mesaj tarihi:
said:
The_Castle, 28 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
ag tabii ki olabilir.bundan daha iyi combo yapan da var.sen buna bi şey diyorsan artık ooooo. herkes bundan iyisini yapıyor.

ya bi kopun..
post için boşa kasmayın..gelsin yaparım diyen yapsın cz de bana..bekliyorum..aramızda 10metre mesafe olucak ve glitching yapmadan bana yetişecek..bugs_bunny..56k rulez xD
zaten biraz şanslı olsam fraps açık olurdu..[signature][hline]server:Ares
Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:60k+
Clan:Fatal1ty
Mesaj tarihi:
Katliam Olacak n00b bana czde yapıyordu

uzaktan 5 liyi
Nychris söledim baqtım bugün tekli tekli atıyor
:D :D :D
[signature][hline]Name: ::TaLkative::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 61 %25
np: 180 k +
Job: Paper Mage
ORCC
Mesaj tarihi:
said:
BugsBunny, 28 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
zuahauhauah :D biara dm bug ını report ettim diye 63olucaktık ama çok geç oldu kaçırdk :(

Daha neler biliyorum bi bilsen :P

iyi *ok yedin ne güzel yolumuzu buluyoduk ya 30 saniye sürmezdi bi tanesi:D
Mesaj tarihi:
said:
BugsBunny, 28 Ekim 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
zuahauhauah :D biara dm bug ını report ettim diye 63olucaktık ama çok geç oldu kaçırdk :(

Daha neler biliyorum bi bilsen :P

63 ne alaka onu anlamadim
Mesaj tarihi:
ben :::JeusKane::: ile oynamıştım.Bana da çoğu kişi macro kullanıosun diodu.Ama bu çok rahat yapılabiliecek bir combo.Thrust spike hariç diğer skiller, basic skill dahil birbirine ve r ye çok yakın vurur.hele paper mage e benim r 300 vuruodu:P bu az vurmuş.bu şekilde spike thrust kullanmadan çok rahat 6 damage verebilodum.bu çok kolay sen adamı kovalıcaksın sadece r ye basıp durcaksın ve arada süresi dolan skilleri vurcaksın.bana da çoğu mage staff ile dalıodu ama LR saolsun kitlenmiodum.yani ben bu sslerde hiçbirşeyi ilginç bulmuorum.
Mesaj tarihi:
said:
polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
said:
The_Castle, 28 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
.

..bugs_bunny..56k rulez xD
..

Zauhauahu buarlar adamlar bana abi sen niye cz de dura dura koşuyosun diyolar bende 60lvl master skill i diyorum :D ama bilmiyolrrki evde dial up la oynadığımı felaket lag oluyo 298298298 sn takılıyo birden açılıyo bi bakıyorum human lar üstümde halay çekiyo :D
Mesaj tarihi:
sen iki pot basana kadar ( using water of favours yazısından 2 tane görene kadar ) 5 hit yersen normal sayılıyor. Çok denedik... Max 6 hit gördük, o da 00000 dan geldi.

Bi de buna ilave olarak Assassin' in chase combo kullandığını düşünürsek - ki sen yavaş koştuğun için çok rahatlıkla yapılabilen bir combo - abartılacak bişey yok.[signature][hline]****
**
Mesaj tarihi:
ya gayet bow ile çalışmış adam. Archer skill ini açmıştır bug dan yararlanıp ne panik oluyorsun. Yani adam bunları claver la bile vursa arada bir spike yersin. oda 200 den fazla olur zannımca. Skıll bug+kosp kullanımı. İyi ikili işte buna combo denir :P. Eziq mi arıorsun. Klangzor denen lavuk ta kendini cure lüyor. :D[signature][hline]Beni deli etmeyin üzerime gelmeyin ne verilecek hesabım ne sorulacak günahım var.
Mesaj tarihi:
düz bi çizgi üzerinde yürüyen bi adama combo yapması çok kolaydır ki ben bile yapıyorum onu yani bi de sinse yetişme derdide yok bende çok normal[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / peru clanındayım o_0
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 31 Ekim 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Osuruk sen bensiz pk yapma şeker çocuk.Yoksa kralını yersin gel sana bi heal basam wauwaaowawaow......... bak nası kurtardım ;) Selphes yafruuuuuuuuuuuum.Blockum açılsın Archers devam... Dead cazador felam eheuheuehe
Mesaj tarihi:
ben x1 de oynuyorum ZEKERİYA id li insan rogue mu desem archer mı desem bilmiyorum xD aynı sanıye içersinde 11 vurus yaptı ve ben aynı sanıyede yattım. tabiki press ok tan sonra öldüğüm yer(luferson cristalin yanı)e gittim (yenilen pehlivan hesabına) adamın leşi hala duruyor ve bu sefer krisale parçalamaya calışıyorlardı ve başarılı oldular.Üstten(commander dım ) gm ye mesaj yazdım adamın nickini yazdım ama kimse sallamadı lufersonu geri aldık ama zekeriya hala cz de meşhur vuruşlarını yapıyor.Bence bu herifleri banlamamak için aptal olmak gerekiyor...
Mesaj tarihi:
cz de kosp calısmaz...o adam senin yanında atıyo buyuk ihtimal humanlara karsı garezinizi gidip baska yerde baska seyler yaparak tatmin edin.tüm gmler arkanızda mage light feetden hızlı kosuyo ve daha saymak istemedigim her turlu pislik yeşil tipsiz yaratıklarda.humansak dürüstce oynadıgımızdandır.biraz gelin town boom yapın town da yatmayı ozledik walla tadı cıkmıyo artık kapıdan cıkan bi monsterkill bi soul bide onun tayfaları ya yeşil yaratıklarda saglam gmsiz hilesiz oynayan var mııııı cz de biraz ii oynamak istiyoruz artık.butun hilelere karşı üstünde olsak hilesiz oyunda yenilmeyi tercih ederim.....
Mesaj tarihi:
said:
death_sTRoke, 02 Kasım 2005 09:36 tarihinde demiş ki:
cz de kosp calısmaz...o adam senin yanında atıyo buyuk ihtimal humanlara karsı garezinizi gidip baska yerde baska seyler yaparak tatmin edin.tüm gmler arkanızda mage light feetden hızlı kosuyo ve daha saymak istemedigim her turlu pislik yeşil tipsiz yaratıklarda.humansak dürüstce oynadıgımızdandır.biraz gelin town boom yapın town da yatmayı ozledik walla tadı cıkmıyo artık kapıdan cıkan bi monsterkill bi soul bide onun tayfaları ya yeşil yaratıklarda saglam gmsiz hilesiz oynayan var mııııı cz de biraz ii oynamak istiyoruz artık.butun hilelere karşı üstünde olsak hilesiz oyunda yenilmeyi tercih ederim.....

dostum sen kendini oyuna fazla kaptırmışsın hazır oyun yokken cık dısarı gez dolaş bi :)

http://forum.paticik.com/view.php?id=151253

kosp cz de calışmıo diyene kapak olsun bu unutmadan bu bi oyun bu kadarda büyütme hele ırk ayrımı hiç gülecegim yoktu sabah sabah :D Humanda olsan oyunu zevk icin oynuosun Orcda olsan sevk icin oynuosun icinde varsa humankende hilenin hertürlüsünü yaparsın orckende yaparsın... yani sen cık bi hava al dısarda :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
merak etme sosyal hayatıma herseyden cok önem veririm..ama bu oyunda nelerin döndügünü zaten herkes biliyo ss lere baktım kapak olacak bişi yok...kapagı zaten savaslarda veriyoruz ama nedense surekli res geliyo savasa yada birden bitiyo savas bunlar laf atanlara kapak olsun anlayabiliyolarsa
Mesaj tarihi:
benım basıma abbys te geldı :S adam duvarın arkasına gecmıs patır kutur atıyo ama tek tek atıo okcu yerını bulamıyorum okun geldıgı yere blizz cakıom adam a bısı olmuo ne damage alıo nede duruyo ustumde 23 tane 720 lık pot vardı 2 sını ıctım sınırden alt+F4 yaptım :@ ama cz de bu ısı yapıolarsa Gm lerın mutlaka bu konuya el koyması lasım[signature][hline]Music and Knight Online
  • Yeni Oluştur...