Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Kael_Teduva, 28 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Ben sahsen pek combo oldugunu sanmıyorum. adam senı duz vurusa baglamıs ve bence normal adam beni duz vurusa baglamış?imkansız..yapamaz..bukadar seri vuramaz..anlamatadım galiba..7 ss var..ilki hariç 2 şer sn aralıklar çekilmiş..daha sonra arkamı dönüp light ile kitledigimde yemedi town attı..[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:58k+ Clan:Fatal1ty
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bu combo değil , macrodur. ! Aralarda skiller yok eger cok seri geldiyse bu vuruslar % 100 macrodur.[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: CursetH, 28 Ekim 2005 12:42 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=151253 benzerini bende yasadım okcu ama kimsenin ilgisini cekmedi normal sanırım : ) alışmalısın sende :D evet valla aynısı işte..biliolar düzgünce kesemeyeceklerini anca böyle..[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:58k+ Clan:Fatal1ty
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 düz skill deil bu düz skill he vurusun arasında nerden baksan 1 sanıye var 5 tane düz skıllın arasında senın 1 kere mana kendılıgınden kesın dolar hanı su oturmadan da mana gelıyor ya o sakın yanlış anlamayın kosp oldugu kesın her iddasına da gırerım :D charına bile tanıdık gm varsa arastırsın kesın kosp cıkacak :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez
bareme Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 damegalar dusuk ustunde dagger da olsa ama bu sana saldıran buyuk bir ihtimal lvl 55 60 arası bir assasin olsa %90 KOPS %10 kabilet diyecem..
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: PiCaLLo_TR, 28 Ekim 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Bu combo değil , macrodur. ! Aralarda skiller yok eger cok seri geldiyse bu vuruslar % 100 macrodur. evet picallo..bunun comboyla alakası yok..yapamaz bunu kimse..en uzun süre 2 sn ss ler arasında...[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:58k+ Clan:Fatal1ty
druenler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Bjork, 28 Ekim 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: Buzi, 28 Ekim 2005 12:35 tarihinde demiş ki: Konu başlıklarını daha açıklayıcı seçersen daha güzel olur. Buzi kardeşim polifonik ile aranda ne sorun war ?? Ona buna b*ka püsüre atlıon sende Sazanlık war mı ?? kusura bakma da once bi kendi haline bak, sonra baskalarina laf yetistir. toplumdan soyutlandin mi sevenin mi yok ilgi mi cekmek istiyorsun nedir problem anlamadim ama igrenc bir sekilde italik font kullaniyorsun.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Blood Nation: Orc Server: Diez
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ty one cut now[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 siz bunlarla yeni karşılaşıyorsunuz herlade cyhperda son savasları 5li oklara rahmen kazanıyoz ama istilaya gittimiğizde gateden çıkamıyoz humanlardaki okçuların %80i macro ve bu adam savasta en az 5000 np yapıyor daha neler neler[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam...
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: DioNea, 28 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki: siz bunlarla yeni karşılaşıyorsunuz herlade cyhperda son savasları 5li oklara rahmen kazanıyoz ama istilaya gittimiğizde gateden çıkamıyoz humanlardaki okçuların %80i macro ve bu adam savasta en az 5000 np yapıyor daha neler neler here is Ares ^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:58k+ Clan:Fatal1ty
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ben bunun benzerini buddhas dan ezelden beridir yiyorum hemde tank olupta yapmıyor chasede kovalarken arkamdan yapıyor.% 100 legal olmayan bir durum söz konusu bence. [spo1=Buddhas][/spo] [spo2=Buddhas2][/spo][signature][hline]Why can't you just forgive me?
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bariz macro, ama bu kadarcık macro canınızı sıktıysa Beramusa yaklaşmayın bile :) Beramus'da %90 sin böyle, yanından geçtiği an rüzgarından ölüyorsun çoğunun. Ama alıştım artık, sırf bu yüzden Pet magei bırakıp paper oldum. Hiç olmazsa yanıma yaklaşana kadar indirme şansım oluyor. Benim anlamadığım ne zevk alıyorlar böyle oyun oynamaktan ? Sonuçta tek yaptıkları 2000 ap ile ortalıkta koşup tek tuşla adam yatırmak, ne bir çaba ne bir yetenek.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:144.xxx
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: BlackBox1, 28 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Bariz macro, ama bu kadarcık macro canınızı sıktıysa Beramusa yaklaşmayın bile :) Beramus'da %90 sin böyle, yanından geçtiği an rüzgarından ölüyorsun çoğunun. Ama alıştım artık, sırf bu yüzden Pet magei bırakıp paper oldum. Hiç olmazsa yanıma yaklaşana kadar indirme şansım oluyor. Benim anlamadığım ne zevk alıyorlar böyle oyun oynamaktan ? Sonuçta tek yaptıkları 2000 ap ile ortalıkta koşup tek tuşla adam yatırmak, ne bir çaba ne bir yetenek. +1[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 12:25 tarihinde demiş ki: [spo1=ss][/spo] Pırt cim sana bi taktik veriyim onun yaptığı normal bi combo bende çıkarıyorum onu kıçını yapıştırtma onu sağ sol yap geri dön o zaman miss ler o combo yu biliyorum bazen ondan çok çok daha iyisini çıkarıyorum ben ama işte 6skill yetmyio z-r oluyo gerisi bu yüzden boşuna gönderme kosp değil o ... Kosp olup olmadığını nasıl anlarsın biliyomusun? eğer orda bir kerede lag dışında arrow shower da olduğu gibi 5hit gelirse olur yoksa combo dur ve mage lerle warrior lara çok süper combo lar çıkarbilir....[Bu mesaj BugsBunny tarafından 28 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Açıkçası bu vuruşlar anormal değil..Gördüğüm kadarıyla orda 2 pot arası 1 seferinde 5hit diğerinde 4 diğerinde ise 3 hit vurmuş.Murtaza da 5li vuruo 2 pot arası..XD hatta 6 da vuran var belki de 7..Ha birde assasinler kovalarken tank a gör e daha hızlı vurabilir bu doğaldır..[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Walla policiim bana da normal geldi sanki bu vuruşlar...Sinlerden hep böyle damage yiyorum ben...HP potun cooldown süresi boyunca 4 yada 5 damage almak çok olağan bir olay ki gördüğüm kadarıyla iki potlaman arasında genelde 4 kere vurmuş adam...[signature][hline]Ares Karus Lvl 60 Archer NP : 12X.XXX
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: forrazzi, 28 Ekim 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Açıkçası bu vuruşlar anormal değil..Gördüğüm kadarıyla orda 2 pot arası 1 seferinde 5hit diğerinde 4 diğerinde ise 3 hit vurmuş.Murtaza da 5li vuruo 2 pot arası..XD hatta 6 da vuran var belki de 7..Ha birde assasinler kovalarken tank a gör e daha hızlı vurabilir bu doğaldır.. o 5hit değil 2skill+3zr vuruyo bu adam z-r abanmış farkındaysan Ben en fazla 2pot arası 9-10vuruş çıkardığımı hatırlıyorum ama adam olduğu yerde kaldı kıpırdamadı bizim clan dan Ainesidemos la denedik bunu sonra düz kaçmaya kalktı sağ sol yapmadan 7çıkardım sağ sol yapınca 3-4 olmaya başladı bu yüzden size tavsiyem Sin size dalarken ve light feet yoksa sadece swift varsa sağ sol geri yapın yapışıklık geriye dönüyo ve benim özellikle cut dan sonrası miss veriyo ...
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yaw tmm..bugs sen daha iyi bilirsin ama abi adamla aramızda ki mesafeyi bi görseydin..bana yakın degildi..light feetle yaklaşamazdı okadar bi anda dmg almaya başladım..her seferinde 5hit kesin vuruo..eger bu kadar saglam combo yapıosa arkamı dönüp daldıgımda town atmazdı yani xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:58k+ Clan:Fatal1ty
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 buna bercez bi olay benim dün başıma geldi bir akdaş vardı knighta tanıştığım adam bak sen ne göstereceğim dedi adam eslantayken bana vura biliyor ne iş böyle bişi gören oldumu hiç ağızım açık kaldı şaşkına döndüm :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Yaw tmm..bugs sen daha iyi bilirsin ama abi adamla aramızda ki mesafeyi bi görseydin..bana yakın degildi..light feetle yaklaşamazdı okadar bi anda dmg almaya başladım..her seferinde 5hit kesin vuruo..eger bu kadar saglam combo yapıosa arkamı dönüp daldıgımda town atmazdı yani xD işte arkana döndüğünde o combo yapamaz :) ve ayrıca uzaktan nasıl vuruyo biliyomusun? İLlusion u sağ tuşa alıyo z-w-r yapıyo ve sürekli sağ tuşa basıyo aayrıca elide w da biz buna jingling diyoruz yapan çok kişi var ha bende 2-3 gün yaptım ne yalan söyliyim ama admin den uyarı gelince yapmadım artık yapmıyorumda artık...
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: BugsBunny, 28 Ekim 2005 14:06 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Yaw tmm..bugs sen daha iyi bilirsin ama abi adamla aramızda ki mesafeyi bi görseydin..bana yakın degildi..light feetle yaklaşamazdı okadar bi anda dmg almaya başladım..her seferinde 5hit kesin vuruo..eger bu kadar saglam combo yapıosa arkamı dönüp daldıgımda town atmazdı yani xD işte arkana döndüğünde o combo yapamaz :) ve ayrıca uzaktan nasıl vuruyo biliyomusun? İLlusion u sağ tuşa alıyo z-w-r yapıyo ve sürekli sağ tuşa basıyo aayrıca elide w da biz buna jingling diyoruz yapan çok kişi var ha bende 2-3 gün yaptım ne yalan söyliyim ama admin den uyarı gelince yapmadım artık yapmıyorumda artık... [signature][hline] ama bu adam üstüne üstlük ezik..bu kadar combo sen yapsan bana xDpoli down olur :D aman her neyse..ben yolladım ssleri xDtoo late:D server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty [Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 28 Ekim 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: BugsBunny, 28 Ekim 2005 14:06 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Yaw tmm..bugs sen daha iyi bilirsin ama abi adamla aramızda ki mesafeyi bi görseydin..bana yakın degildi..light feetle yaklaşamazdı okadar bi anda dmg almaya başladım..her seferinde 5hit kesin vuruo..eger bu kadar saglam combo yapıosa arkamı dönüp daldıgımda town atmazdı yani xD işte arkana döndüğünde o combo yapamaz :) ve ayrıca uzaktan nasıl vuruyo biliyomusun? İLlusion u sağ tuşa alıyo z-w-r yapıyo ve sürekli sağ tuşa basıyo aayrıca elide w da biz buna jingling diyoruz yapan çok kişi var ha bende 2-3 gün yaptım ne yalan söyliyim ama admin den uyarı gelince yapmadım artık yapmıyorumda artık... bugs amma sey biliyon sende git baska seylerle ugras LoL sayende her seyi ögreniyom baska bi sey var mi bi anlatsan:D
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 zuahauhauah :D biara dm bug ını report ettim diye 63olucaktık ama çok geç oldu kaçırdk :( Daha neler biliyorum bi bilsen :P
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 geçen haftaki c.tesi günü gece yarındaki savaşta banada oldu aynısı adamın teki vuruyo halen yok piyasada mana içiyorum 2 sn kalmadan bi daha pata küte vuruyo.. ama asansinler vurdugu halen görünmeyenlerde varmış.gerisi sizin bileceginiz bişi.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE [Bu mesaj MiLiTaN_44 tarafından 28 Ekim 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Castle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ag tabii ki olabilir.bundan daha iyi combo yapan da var.sen buna bi şey diyorsan artık ooooo. herkes bundan iyisini yapıyor.
Öne çıkan mesajlar