DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar abyys magrası sadecee paralı üyelerin girebileegi yer haline gelecekmiş dogrumu...?[signature][hline]Id------->DeLi_Weli lwl------->52 server---> dies karakter-> ranger np------> 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öle yada ona benzer bi notice gördüydüm ama ne kadar doru çevirdim bilemiorum golemde lurerlarla uğraşıoduk[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abis mağarası auhauha[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 apsi cukuru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pre lere özel abbys yakında geleceği sölenen trade edilemeyen buff ac scrolları..sadece pre lere support atabilme ayrıcalığı.. sence adamlar haksızmı sattıkları buff ac den 5 missli dupe buf ac satılıyo piyasada cash kullanan çok az kişi var genelde xp için pre alınıyor başka alan nerdeyse yok denecek kadar azaldı serverda çünkü herkes çok kolay bir şekilde deli itemlere sahip olabiliyor..xp desen makro ile 10 günde bi lvl 60 char kasılıyor. normal bunlar bence artık oyunun çivisi çıkmak üzere.[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 *!abeyss mağrası* zuhahaaha yarıldım :D:D:D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aqa bende 3 tane abyss var nerde kırdırcam acaba yardımcı olabilirmisin. Aqa 3 ü de yeşil limon çıktı bunları kaça satarım acaba. ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sonuçta hiç kimse babasının hayrına bizlere aylık bilmemkaç gb bw, game serverlar için ayrı ayrı 20 server ı açık tutmuyo kazanması lazımki biz oynamaya devam edelim. ben şunu merak ediyorum yeni site açıldı açılalı pek giremedik ama hiç bir reklam yada ona benzer bir popup açılıyormuydu sitede yada lucher da? nerden geliyor bu deyirmenin suyu ? :P edit:bu aralar çok agır post lar yazmaktayım haydi hayırlısı.[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ [Bu mesaj Thadeus tarafından 02 Kasım 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bence bu şekilde yapmaları yanlış oyunu direk paralı yapmaları daha doğru olur diye düşünüyorum. Yani premium alan oyuna devam edebilmeli, almayan girememeli böylelikle lag , 123716387163 kişilik cz gibi sorunların önüne de geçilebilir. Ayrıca sırf spam küfür ks lure vs gibi geyik şeyler için giren sevgili vatandaşlarımızda oyundan uzak kalmış olurlar. Bu garip bir fikir olarak görünebilir ama zaten bir çoğumuz premium alıyor. (Gerçi ben 67 lvlin %95'i ni premiumsuz kastım Ama o şekilde yaparlarsa kesinlikle destek veririm.2 kez bronze üyeliğim oldu. Bir ayında np kastım %3 aldım sadece diğerinde de %15 kastım. Beni hesaba katmayın :D )[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bilinc e katılıorum bence oyunun tümü paralı olursa türklerin adını kötüye çıkaran "çocuk" lar ortadan kalkar i.neliğine lure , ks, küfür ortadan kalkacaktır ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 59 Malvarlığı : 0 Np : 100 Xd Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERKUT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 neden paralı yapsınlar ya zaten internet parası veriyoruz. bi de oyuna ayretten paramı vericez ya !! kızıyorum ama isteyen paralı olsun oynasın isteyen parasız oynasın veya paralı oynayanlar ile parasız oynayanlar ayrı bi yer yapsınlar ozaman kimse rahatsız olmaz siz 1. kalite biz 2. kaliteli oyun oynlarız :D bu kaadarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oyunda premium alanların yarısından çoğu türkler olduğu için paralı yapmak istemiyolar bence yabancıların çoğu premium almıyo o yüzden bence yapmak istemiyolar[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar