Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim nerde oynuyor

Alevko

Öne çıkan mesajlar

said:
PiCaLLo_TR, 31 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Her iki irkdan da guclu charlar var. Bi ara cok zevksizdi cz. Humanlar orc town önunden cekilmiyordu. Ama su son 1 haftadir ortada geciyor. Bazen orclar geliyor , bazen humanlar.
Sonuc olarak kafa kafaya diyebiliriz :D
Arkadaş mevzuyu anlayamamış.Senin güçlü anlayışın ileri gelme geri gitmeyle falanmı ilgili?Soul slayer ve monsterkillin aoe human yaptığını hatırlatırım arkadaşım................ Humanlar sadece çoklar.Güçlü değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
saruman204, 02 Kasım 2005 05:46 tarihinde demiş ki:
said:
PiCaLLo_TR, 31 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Her iki irkdan da guclu charlar var. Bi ara cok zevksizdi cz. Humanlar orc town önunden cekilmiyordu. Ama su son 1 haftadir ortada geciyor. Bazen orclar geliyor , bazen humanlar.
Sonuc olarak kafa kafaya diyebiliriz :D
Arkadaş mevzuyu anlayamamış.Senin güçlü anlayışın ileri gelme geri gitmeyle falanmı ilgili?Soul slayer ve monsterkillin aoe human yaptığını hatırlatırım arkadaşım................ Humanlar sadece çoklar.Güçlü değiller.

Benim arkamda da 65+ 4 priest olsun ben town a girer arkadan çıkarım ...[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 3xxxx
Nation: El Morad
Clan: w00tabulos
Job: Blade Master
Baş düşman : NYchris
Sosyal ağlarda paylaş

saruman humanlar kare atlayarak kosup combo yapmıyolar en azından...ben light feet deyken mage nası kosarak ksabilir benden acıklama yaparmısın yada bi ass gelip 0,5 sn de 1400-1200 digeri gelip gene 1sn de 4 vurus tek harekette...orclarım arkasında gm var olay bu...bence bu topic i kapatın karısır ortalık :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...