Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1 deemekk ıstıorum yıne afferın venge öğrenmişsın sen ya[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tobe tobe hep bana denk gelio ya bu aptallar of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben niye aşık oldum ya nasıl korucam kendimi artık??? ne yapıcam ben, ya katlanamadığpım tek şey benden çok daha az seven hatta sevmeyen ama kız olduu için ilginen birini bulcak ghrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Famy, 01 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: +1 deemekk ıstıorum yıne afferın venge öğrenmişsın sen ya :D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bı koruma yontemı yok henuz malesef korkun bızdennn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en yakın kopruden atla...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 meşgule düşürüyosa aramayacaksın... ertesi güne ya o arar, ya da sen arasın telefona cevap verir bu sefer.. üstüne gidersen kötü yaparsın.. rahat bırakacaksın.. biraz sakinleşsin..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aramıcam işte banane aramıcam [Bu mesaj Aradhell tarafından 01 Kasım 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu az önce ölmenin yollarını arıodu :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya acaip sinirliydim ya neyse yatıştım fake bile açtım =P post kastı demesinler diyen neyse ben biraz daha sakinleşeyim asdofksofk kafayı yicektim ya[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 la ben bu gidişle güzin abla olacam herhalde hayırlısı bakalım.. başka sorunu olan var mı ? çözim hemen. birazdan eve gidecem ona göre :P[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 @Aradhell :) ben senle mi ölesiye dalga geçtim :D[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 01 Kasım 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kimle :-?[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kafa dagıtmak için açtım o topii ztn gçeççen tabi bende sizle geçtim olesiye dalga =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. altta kalmiimdiye yazmadım cidden kulaklarımdan duman çıkcaktı az daha sinirlensem acaiptim lan sdofkaokdas o ölme şeysinide garbıça açcaktım alıştık buraya açmaa neyse guzel oldu hoş oldu duzeldim teşekkürler tekrar msn ine ne oldu? =) [Bu mesaj Aradhell tarafından 01 Kasım 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaş bak burda yapman gereken şey şu. skine takmıo moduna girmek. arama beni mi dedi. son derece cool bi şekilde "tamam" de arama bikaç gün.o seni aramazsa eğer 3-5 gün sonra da bi bog olmamış gibi ara hatır filan sor kapa dumur olsun. :D[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar