Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım şimdi??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+1 deemekk ıstıorum yıne
afferın venge öğrenmişsın sen ya[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
tobe tobe hep bana denk gelio ya bu aptallar of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben niye aşık oldum ya nasıl korucam kendimi artık??? ne yapıcam ben, ya katlanamadığpım tek şey benden çok daha az seven hatta sevmeyen ama kız olduu için ilginen birini bulcak ghrrrrrrr
Mesaj tarihi:
said:
Famy, 01 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
+1 deemekk ıstıorum yıne
afferın venge öğrenmişsın sen ya

:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
bı koruma yontemı yok henuz malesef
korkun bızdennn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
meşgule düşürüyosa aramayacaksın... ertesi güne ya o arar, ya da sen arasın telefona cevap verir bu sefer.. üstüne gidersen kötü yaparsın.. rahat bırakacaksın.. biraz sakinleşsin..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
ya acaip sinirliydim ya neyse yatıştım fake bile açtım =P post kastı demesinler diyen neyse ben biraz daha sakinleşeyim asdofksofk kafayı yicektim ya[signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
la ben bu gidişle güzin abla olacam herhalde hayırlısı bakalım..
başka sorunu olan var mı ? çözim hemen. birazdan eve gidecem ona göre :P[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
kafa dagıtmak için açtım o topii ztn gçeççen tabi bende sizle geçtim olesiye dalga =)[signature][hline] Loves are masturbating now..

altta kalmiimdiye yazmadım cidden kulaklarımdan duman çıkcaktı az daha sinirlensem acaiptim lan sdofkaokdas o ölme şeysinide garbıça açcaktım alıştık buraya açmaa neyse guzel oldu hoş oldu duzeldim teşekkürler tekrar

msn ine ne oldu? =)

[Bu mesaj Aradhell tarafından 01 Kasım 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaş bak burda yapman gereken şey şu. skine takmıo moduna girmek. arama beni mi dedi. son derece cool bi şekilde "tamam" de arama bikaç gün.o seni aramazsa eğer 3-5 gün sonra da bi bog olmamış gibi ara hatır filan sor kapa dumur olsun. :D[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you
dream that i'm dying to find the truth
seems like your trying to bring me down
back down to earth back down to earth ..."
  • Yeni Oluştur...