Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım şimdi??

nasil

Öne çıkan mesajlar

Biraz once kızı aradım arkadaşı açtı artık senle konuşmıcakmış dedi oda arkadan her istediini yapamam açmıcam artık dedi 4985498 kere aradım 495839483 kere kapattı sinir oldum! acaip oldum ne yapacam ben allahım kafayı yicem lan! sogjksogj2340tıwpr9o gkdfgğok
Sosyal ağlarda paylaş

bıktım herşeyden ya gitmek istiyorum bu dunyadan hiçbişeyden zevk alamıyorum 1 haftadır ben o kadar çok seviyorum ki o arama dio arkadaşı açtı telefonu ne yapıosunuz çok mu komik dedim, erkek ayarlamaya çalışıom bunlara dedi ya! alalhım ben ne yapayım ya
Sosyal ağlarda paylaş

mesajı cek

affet beni ben bir aptalım gercekten cok uzgunum yaz lütfen yaz. sen benim için çok özelsin senden bir tanedaha yok. nasıl olduda kırdım seni tam bir aptalım.

yaz

ama sakın nie kustun yazma feci geri tepio :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |
Ultimatr.Net
| |Storm UO|

Evlenilcek Kız Aranıyor
Sosyal ağlarda paylaş

saçından suruyup goturcem ya allahım aradım demin arkadaşını ozlem için karar bi kere verilir miş arkadan konuşuo hanımefendi asıuhfusahfğs allahım hrrrrrrr istemiom konuşmıcam dio ya hayır ciddi olsa hiç konuşmaz ben bi kere varar veririm fala ndemez bida hiç konuşmaz ama bole yapıo hem açık kapı bırakıo hem ssinir edio allahım
Sosyal ağlarda paylaş

kızları anlayamazssın onlara gore takılıcan misal ben:) kız arkadasımı anlamak yerine ona gore takılıyorum daha kolay oluyo:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

hayır daha ne yapayım o kadar çok seviorum ki abartmıyorum kendimden çok seviorum hala seviorum ama şuan beynim terlio resmen ya off çok seviorum, zor anlarında yanında oluyorum, ilgilenmem gerektiinde ilgileniyorum, her problemine ortak oluyorum ama daha ne yapayım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...