nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Biraz once kızı aradım arkadaşı açtı artık senle konuşmıcakmış dedi oda arkadan her istediini yapamam açmıcam artık dedi 4985498 kere aradım 495839483 kere kapattı sinir oldum! acaip oldum ne yapacam ben allahım kafayı yicem lan! sogjksogj2340tıwpr9o gkdfgğok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilginç aramadığın halde 490853985 kere fazladan kapamış ne yaptında kapıyor niye kapıyor daha fazla bilgi verirsen daha fazla yardım alabilirsin ps:hesap makinası kullandım :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya nolduysa olmus ustune duşme zaman gecsın brz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya 2 gundur aramıom ii işte bidaa da arama dedi arkadan arkadaşı açınca ne bileyim off ben çok sevdim onu ama baglandım resmen ya üühdğhşsd f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bıktım herşeyden ya gitmek istiyorum bu dunyadan hiçbişeyden zevk alamıyorum 1 haftadır ben o kadar çok seviyorum ki o arama dio arkadaşı açtı telefonu ne yapıosunuz çok mu komik dedim, erkek ayarlamaya çalışıom bunlara dedi ya! alalhım ben ne yapayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sen de arasaydın aramazsan böle olur işte sonradan aklına gelmesı yetmez bastan arayacaktın haklı bence kız[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aramam deil sorun aramam!!!!! ya ben naptım nie sevdim bu kadar offff rahat bırak beni dedi aramadım 2 gun ondan aramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya dur sakin ol arkadasına söle kızla konuscam özür dılıycem falan de[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya soledim kaç kere orda 3 kişiler heralde gaza mı getiriolar nedir offffffffff ya aglıcam şimdi açmıo ya meşgule düşürüo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ozamn bekle artık bugun arama kız bıyalnız kalsın ozamanı kolla ozaman ararsın sımdi sakin ol brz yatışsın ortam[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nası unutcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 unut demıyorum bekle bıraz yarına kadar baska seylerle uğras mesgul ol yrn da işler durukunca ararsın[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 unut demıyorum bekle bıraz yarına kadar baska seylerle uğras mesgul ol yrn da işler durulunca ararsın[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mesajı cek affet beni ben bir aptalım gercekten cok uzgunum yaz lütfen yaz. sen benim için çok özelsin senden bir tanedaha yok. nasıl olduda kırdım seni tam bir aptalım. yaz ama sakın nie kustun yazma feci geri tepio :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saçından suruyup goturcem ya allahım aradım demin arkadaşını ozlem için karar bi kere verilir miş arkadan konuşuo hanımefendi asıuhfusahfğs allahım hrrrrrrr istemiom konuşmıcam dio ya hayır ciddi olsa hiç konuşmaz ben bi kere varar veririm fala ndemez bida hiç konuşmaz ama bole yapıo hem açık kapı bırakıo hem ssinir edio allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bosver sana kızmı yok:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saolun ya sizde olmasanız tek başıma çıldırca mburda offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya o bişey değil neyse anlamıom ben bu kızları hiç anlamıom ya nası bu kadar gaddar oluolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kızları anlayamazssın onlara gore takılıcan misal ben:) kız arkadasımı anlamak yerine ona gore takılıyorum daha kolay oluyo:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya peki ben bunu cidden çok sevdiime inanıorum hiç bişeyden zevk alamaz oldum bişi yapamıom kalbim agrıo hep ne yapacam ya nası unutcam off, ya gorunce bunu pata küte döverim ya ( lafın gelişi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1 venge nedıyım yani[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 01 Kasım 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dimi hehe ben kolay yolunu buldum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hayır daha ne yapayım o kadar çok seviorum ki abartmıyorum kendimden çok seviorum hala seviorum ama şuan beynim terlio resmen ya off çok seviorum, zor anlarında yanında oluyorum, ilgilenmem gerektiinde ilgileniyorum, her problemine ortak oluyorum ama daha ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 klasik kız tripleri ki bunlar,takma kafana.2 gune falan barışırsınız[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sen baska kız bul en iyisi:) hayır gelmez sana ondan ee ask acısı dememisler bosuna katlanacan azıcık:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar