bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet hepimizi doğramıştı inek. Efsaneydi o zaman. Şimdi artık teketek kaldığımızda kaçıyor. Slide çekmesine rağmen redball oluyor bana daldığında. Geçen tank girdi ben loboyu alırken czde. Hem loboyu hem boberti alınca sevinmedim açıkcası. Vay be dedim eskiden ismini görünce town çektiğim adam 2 showere yattı:D Artık lvl kasmayanlar ezik kalmaya mahkum. Bakınıız:Kibal. eskiden korkulu rüya Kibal şimdi 50 npyi alıp aradan town çekiyor. Çünkü lvl 61...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 e yani bi kere 65 skill i şart artık unique upgrade i geldikten sonra çok adam nedense 1k ya yakın defans a 1.2k hp damage koyar oldu[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ee öle tabi..Bobert uzun bi süre oynamadı..Şimdilerde ara sıra girip 1-2 saat pk yapıp çıkıo.Tabi serverın şuanki durumunda 61 lvl fplerle ayakta kalmak zor..Şöle sölim pk yaparken en çok zorlandığım adamdır bi priest olarak.Ama yine de oyunculuk olarak hala 1 numara benim fikrim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: forrazzi, 02 Kasım 2005 03:41 tarihinde demiş ki: Ee öle tabi..Bobert uzun bi süre oynamadı..Şimdilerde ara sıra girip 1-2 saat pk yapıp çıkıo.Tabi serverın şuanki durumunda 61 lvl fplerle ayakta kalmak zor..Şöle sölim pk yaparken en çok zorlandığım adamdır bi priest olarak.Ama yine de oyunculuk olarak hala 1 numara benim fikrim. +99999999 forazziye katılıyorum[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 forrazzi hocam senle kasardık geceleri sabahlara kadar apos verdik expleri sana gittin bizi debuflıyon şimdi. Biz de eziğiz anca styx atıyoz sana napalım saygı duyarız :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aaa ayıp ediosun hocam.Bilmezmisin sen ben sadece sevdiklerime debuff atarım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu işler karışık böle bir gün bakarsın dost bir bakarsın düşman.. ben cafede oynarken ev arkadaşım cz de bana paso styx atıp sınir ediyo varmı böylesi :) O_o[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya Pk ya geneLde Basit Taktik Gerektirmeyen bi gözLe bakarızda Bobert Le NyChris i F9 La priest ını keserken Görmüştüm.Bobert Hide ı siLio F9 u üstüne Çekio Priest F9 dan uzak kaLınca Nychris Priest a Dalıo Bobert Hide Çekio F9 un aptaLLasştıgı andı orda bende offline char ı iLe Nychris e Yardım Ettim Priest ı kestik Bobert F9 un sırtına yapıstı Nychris feLan da girince Town çekti F9.. Ya ben biLiyorum kaç kere F9 ve priest ı 8 kişiLik Pk Partimizi Yatırdı[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_fedai Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya o sitedeki açığı kapadılar mı harbiden?Yani şu veritabanına girme olayını.Arkadaş 3 gündür giremiodu kafayı yedi adam.Bu arada ben eski bi ares oyuncusuyum turk_fedai.Bilinç belki beni hatırlar(Boromir(caaraedry nin ark ı)).Bu arada selam bilinç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 seni hepimiz hatırlarız fedai.Kalbimize taht kurdun sen. hiç unuturmuyuz senin o yaptıklarını...... pot kullanmııcam die aposa mp absorb ile 3 saat boyunca z+r çalıştığını ;) canım canım özledimde seni bak ha. msnde blocklusun ahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_fedai Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya o zmanalr salakçasına dürüst bi oyuncuydum.Şimdi gel sana istediğin server da istediğin item i veriim:)Veya istediğin char ı istediğin itemlarla satiim:)Olayı biraz ilerlettik işte.Önce ufak dupelerle başladık sora mass dupe sora en sonunda edit item işine girdik:)Yaklaşık 8 tane banlı 60+ charım var:)Herhalde bu kendi çapında bi rekor olsa gerek:)Artık öle dalgasına pk yapıom charlarla... P.S:Ya bu dupe işine karşı olanlara çok gülüom.Bir zamanalr mass dupe yapanalr şimdi anti-duper oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 he walla dogri dien :P çunku lvl ortalamaları bayaa bi yukara arkadaşların :P gerisi malum dupe yapmalarına gerek kalmıyo zaten.. ellerindekiler legit....[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaw hala o dupe +7 chitin bow u satıyomu grey_hawk ?? soruya bak :P[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 9xxxx / bu np yide güncellemek bayıyı canım 2 günde bi deyiştir...:P Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar