kertenqele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 slm herkese. burda bahsedeceğim konu umarım birilerine ibret olur.isim vermeyecem çünkü murtaza abimiz hemen siliyo.bi cure:::shot arkadaşım eslandda ark.kasıyodu.ve partide güseldi.grade 1 klanlardan birinin başkanı oraya gelip party istedi party full olduğu için full dedi.bunun üzerine o şahıs partiye almazsan spotu gaspederim dedi ve klandan elemanları topladı ve spotu ks ile ele geçirdi.arkadaşım da bana pm attı yardıma ihtiyacımız var die bende o sıra cz de orc kovalıyodum .direk /town ve hemen eslanda geçtim.partiyi kurduk.(bu sırada ben ve yardıma gelen diğer 2 arkadaşımda o klandaydı).bizde ks ile ele geçirilen spotu geri aldık.ark.lvl atlayınca alın spot sizin olsun dedik.bunun üzerine o ks ci klanın başkanı gururuna yediremeyip beni ve diğer 2 arkadaşımı klandan attı.çok ta ........... dedim. burda anlatmak istediğim oraya kadar gelen bi klanın ks yapması doğrumu sizce........[signature][hline]Nick: Kertenqele Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yazdıgınız topicler 3 oldu siliniyo halamı yazıyonuz ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kizin kaciydi O_o hatirlayamadim :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 salla 67 olduda ne oldu kızın1i , elinde hala scorpion shield takıp geziyo , kafa bu kadar işte 1 parasite yiyo 4 hit asılıyom cart yerde :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya ncs acilinca acaba nickimi bende ücün1i mi yapsam :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
kertenqele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende o yüzden orc olmayı düşünüyom işte :::D[signature][hline]Nick: Kertenqele Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 salla ya bosver.kendi hallerine bırak onları :P[signature][hline]yok imza
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Ujio, 31 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ya ncs acilinca acaba nickimi bende ücün1i mi yapsam :D:D:D xDDD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 "Yoksa siz hala Eslant' da mı level kasıyosunuz?" Cz' de kasın babalar gibi. alla alla bugün hep reklamlardan gidiyoruz. Hayırdır işalla. Konuyu açan arkadaşımız, kişi hakkında değil, KONU hakkında yorum istemiş. Ona göre yazın. Sora ortalık dağılıyor. Kilit manyaa yaptınız beni ha :D[signature][hline]**** **
arthas_sw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kertenqele arkadasım biliyosun bu konuyu uzatmamın anlamı yok bosver arzu devam etsın kendii eglendirsin :) Not:arkadaslarımın bir pm atması yeterli spotu geri almak icin[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir...
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Murtaza, 31 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: "Yoksa siz hala Eslant' da mı level kasıyosunuz?" Cz' de kasın babalar gibi. alla alla bugün hep reklamlardan gidiyoruz. Hayırdır işalla. Konuyu açan arkadaşımız, kişi hakkında değil, KONU hakkında yorum istemiş. Ona göre yazın. Sora ortalık dağılıyor. Kilit manyaa yaptınız beni ha :D walla bilerek yapmiom sorry :D:D:D ben sadece düsüncemi söledim sen nediosun kanka acaba ncs acilinca ücün1i yapsam mi nickimi :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yoksa siz hala eslanttamı lvl kasıonuz? ô_Ô hmm[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
kertenqele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben zaten sırf cz deim ama o arkadaşlar daha 60 olamadığı için orada kasmaya mecburlar :PPPP
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Murtaza, 31 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: "Yoksa siz hala Eslant' da mı level kasıyosunuz?" Cz' de kasın babalar gibi. alla alla bugün hep reklamlardan gidiyoruz. Hayırdır işalla. Konuyu açan arkadaşımız, kişi hakkında değil, KONU hakkında yorum istemiş. Ona göre yazın. Sora ortalık dağılıyor. Kilit manyaa yaptınız beni ha :D walla murtaza cz de hem lvling yerlerine giderken zaman kaybediyosun hem millet zevk için lvl yerlerini basıyo oda var ,cz de her zaman kasılmıyo yaneeeee,+ golemlere gidiyodum h tarafı 2-3 adam kestim yanına f9 u arnitsosu ne kadar adam varsa tüm kahveyi toplamış gelmiş[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 31 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
arthas_sw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ojo ben kertene soylemistim ama yanlıs anladım[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir...
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Informer, 31 Ekim 2005 18:33 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 31 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: "Yoksa siz hala Eslant' da mı level kasıyosunuz?" Cz' de kasın babalar gibi. alla alla bugün hep reklamlardan gidiyoruz. Hayırdır işalla. Konuyu açan arkadaşımız, kişi hakkında değil, KONU hakkında yorum istemiş. Ona göre yazın. Sora ortalık dağılıyor. Kilit manyaa yaptınız beni ha :D walla murtaza cz de hem lvling yerlerine giderken zaman kaybediyosun hem millet zevk için lvl yerlerini basıyo oda var ,cz de her zaman kasılmıyo yaneeeee,+ golemlere gidiyodum h tarafı 2-3 adam kestim yanına f9 u arnitsosu ne kadar adam varsa tüm kahveyi toplamış gelmiş info arkadasta zevk olsun die lvling basanlardan kek caario o ayikamadin mi :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Ujio, 31 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: Informer, 31 Ekim 2005 18:33 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 31 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: "Yoksa siz hala Eslant' da mı level kasıyosunuz?" Cz' de kasın babalar gibi. alla alla bugün hep reklamlardan gidiyoruz. Hayırdır işalla. Konuyu açan arkadaşımız, kişi hakkında değil, KONU hakkında yorum istemiş. Ona göre yazın. Sora ortalık dağılıyor. Kilit manyaa yaptınız beni ha :D walla murtaza cz de hem lvling yerlerine giderken zaman kaybediyosun hem millet zevk için lvl yerlerini basıyo oda var ,cz de her zaman kasılmıyo yaneeeee,+ golemlere gidiyodum h tarafı 2-3 adam kestim yanına f9 u arnitsosu ne kadar adam varsa tüm kahveyi toplamış gelmiş info arkadasta zevk olsun die lvling basanlardan kek caario o ayikamadin mi :D:D:D ahahah tamam :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
kertenqele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben zaten bu ujio ya hasta oluyom apos yapıyoz orda harpye gidiyoz ora geliyo deli ediyo beni onun sayesinde lvl kasılmıyo ki ... :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu kertenkele human warrior muydu ben mi yannış hatırlıom[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Murtaza, 31 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: "Yoksa siz hala Eslant' da mı level kasıyosunuz?" Cz' de kasın babalar gibi. alla alla bugün hep reklamlardan gidiyoruz. Hayırdır işalla. Konuyu açan arkadaşımız, kişi hakkında değil, KONU hakkında yorum istemiş. Ona göre yazın. Sora ortalık dağılıyor. Kilit manyaa yaptınız beni ha :D işte kendii bilmez daha dün cz ravende baskın yedi 2-3 kere aldı eline hala estlanta kasanlara laf atıyor asglkjbasogkjbasg :D:D:D[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eet oyle[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
kertenqele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet doğru hatırlıyon human warrıorum :D[signature][hline]Nick: Kertenqele Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: kertenqele, 31 Ekim 2005 18:38 tarihinde demiş ki: ben zaten bu ujio ya hasta oluyom apos yapıyoz orda harpye gidiyoz ora geliyo deli ediyo beni onun sayesinde lvl kasılmıyo ki ... :D zuhahaha yetismeyin kardesim sana lvl kastiripta basima bela mi alacam :D:D:D humanlarda acaip bi lvl kasma potansiyeli war korkuom :D mazallah yarin öbür gün 70 felan olursun ondan sonra bela ugrasamam sorry :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: kertenqele, 31 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: evet doğru hatırlıyon human warrıorum :D ben seni aybss de çok görüodum şubat ayları filamdı sanırım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Öne çıkan mesajlar