Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaa benim ne 18xxx/15xxx di sağ taraf 20 np oldu neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sag taraftaki kisim senin o ay icinde ne kadar np kazandigini gosteririr. yani her ay basinda otomatikmen sifirlanir.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Apocalypse Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 belirli bir süreden sonra sağdaki silinio soldaki aynen duruo belirli bi süre pk yapmadıysan oluo banada olduydu[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sağ taraftaki npnin bir manası yoktur. Sadece dönemlik npni görmeye yarar. Esas ve gerçek np sol taraftır. Ama bizim insanımızda npin kaç sorusunu yönelttiğimiz zaman ikisini toplayıp toplam rakamı söyleyip yüksek np gösterme gibi bir çakallık arayışı var. Gerçi her tür çakallık biz de, bunun böyle olması da enteresan değil.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resser_Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benimde silindi ama daha 1 ay olmadı herhalde sorun varr[signature][hline]ID :Resser_Killer Server :Ayes:) IvI :## NP :7*5** JOP :Claric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Resser_Killer, 01 Kasım 2005 21:09 tarihinde demiş ki: benimde silindi ama daha 1 ay olmadı herhalde sorun varr walla benim silinmedi cunku np 0/0ben bundan mutluyum cunku lwl kasacam once np daha sonra[signature][hline]name:sak_suka :D lwl: hala 52 a.q clan:almiolar 55+mış np:kasmıor önce lwl ilerde insaallah kasacaq orc/mage/flame-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ay basına rast gelmıstır. basına ilinc olaylar geldınde sıfırlananlar var bir hata oldunu dusunuyorlar o zamnda haklı olark [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 01 Kasım 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resser_Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 artık herhalde 1 hafta olabilir çünkü 1 hafta önce np kasmaya başlamıştım :)[signature][hline]ID :Resser_Killer Server :Ayes:) IvI :## NP :7*5** JOP :Claric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: bilinc, 01 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Sağ taraftaki npnin bir manası yoktur. Sadece dönemlik npni görmeye yarar. Esas ve gerçek np sol taraftır. Ama bizim insanımızda npin kaç sorusunu yönelttiğimiz zaman ikisini toplayıp toplam rakamı söyleyip yüksek np gösterme gibi bir çakallık arayışı var. Gerçi her tür çakallık biz de, bunun böyle olması da enteresan değil. Eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tw1sm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiv Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m00nstaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: saruman204, 02 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 01 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Sağ taraftaki npnin bir manası yoktur. Sadece dönemlik npni görmeye yarar. Esas ve gerçek np sol taraftır. Ama bizim insanımızda npin kaç sorusunu yönelttiğimiz zaman ikisini toplayıp toplam rakamı söyleyip yüksek np gösterme gibi bir çakallık arayışı var. Gerçi her tür çakallık biz de, bunun böyle olması da enteresan değil. Eğitim şart. Evet şart ben bilic in yerinde olsam vatandaşlığımı değiştirirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar