Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tahminen Silincegini Düsündügünüz İTEMİNİZ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben emin değilim ama sadece priest pendant ve ustumdeki +8 dexli pauldrondan şüphelenıyorum digerlerını bizzat kendim upgrade ettım zaten :)[signature][hline]Name: MiloCan
clan: _ASD_Empire_
Server : Xigenon
lvl: 58 ve hızla artıyor
np: kasmıyom abi
Job : Assasin
Mesaj tarihi:
priestın üstünden
Black dragon necklace +1 var onun ne olduğunu bilemicem onu trade le aldıydım
+8 paper set lupus filam var zaten değerli bişi yok fazla onlar gitmez lupus u satın aldıydım paperları kendim yaptım
mageden hiç bişi gitmez coinsime dokunamazlar ( fazla yok ama xD ) itemlarımın hepsi yapılan dupe wipelardan sağlam çıkan itemlar[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Sackville / Clanless
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
cypherdaki warrior ı da bilemicem itemların hepsini ark ayarladı char bana o verdi[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
ya trade block da yalan kasan açtırıo tanıdığım birine olduydu cypher da adam 1 haftaya çat diye açtırdı ( üstündeki iron earring bile duruodu yane ne diim )[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
Herkes heycandan buz kesti oyüzden kimse birşey yazamıyor :D

vallaha allah bilir benım karkater full cıplakda kalabilir :)

hem merchant itemleri
Mesaj tarihi:
benim kesin kekuri ring+2 ile ibow +7 ucucak gıbıme gelıyor . ama 1aydır kullandıgım ıcın korkmuyorum[signature][hline]Server : Cypher
Name : n0th1ng
Clan : SacreD
Job : Shadow Vain
Np :52.332
Clan :SacreD
Mesaj tarihi:
lol herkes neyinin dupe olduunu bilio yani herseye simdiden hazır alıştıra alıştıra silio artık gm ler azuhaha bu tpic uzarsa manyak gırgır olur benim +9 shardımıda silerler sanırım silerlermi acaba :D
Mesaj tarihi:
tüh be +3 elf belti silerlerse atak baya düsecek ha :)))

yada +8 chitin bowu :D

zaten +8 uniq item direk ban diye biliyordum ama 1 aydır czde takılıyorum her seferinde cypher 1 e basıp karakter gelirken gözlerimi kısıyorum :D
Mesaj tarihi:
yok benim cypherdaki +9 raptor u bi siliş var adam çok ii çıktı
pm attı
gm_005 miydi neydi hatırlayamıcam
dedi
hi mate
elinde kullandığın item legit deil bunu silmek zorundayım tek isteğim kimden aldığını bana bildirmen
cvp verdim işte şundan aldım şu fiyata filam
adam sonra dedi
log out ol ama korkma seni silahsız bırakmıcam
çıktım 10~20 dakka sonra girdim +9 gitmiş +6/60 raptor vermiş[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
insan +8 glave koyar :D

yada +7 raptor simdi o 209 ap li raptorun tadını ve verdigi damagei özlersin :D

bendediyorum bu waririorlar hayvansı nasıl vuruyorlar megersem 19tane +9 raptor varmıs serverda :D coguda orclarda sanırım
Mesaj tarihi:
ya acı gerçek arkadaş +8 giga satın aldım dedi dün warrior a benimde çok sevdiğim bi silah giga bence çok daha hoş oldu işalla silinmezde pk yaparım o giga ile[signature][hline]Lvl:62 / 61
Mesaj tarihi:
+8 wizard 45m ye almıştım. dupeli ise o dupelidir ama sanmıyorum. Bakalım görücez 13 saat sonra belli olucak.[signature][hline]::: Level 60 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Mesaj tarihi:
benim silinecek bişiiyim yok walla :P aresde cok temiz bi charım wardı tekrar kasıorum giderse cypherdaki coinsler gider ( 10-12 gb wardı en son)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine
Lvl: 52
nick:darkweaver
job:Blade ( master olcak inş. :))
np: 550 ( yeni aldım :))
Mesaj tarihi:
said:
Devil_May_Cry, 02 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
3 shell ve +7 raptor gidecek eminim çunkü kendim dupeledim :D tabi ezik adamıma verdim :P düpeli itemleri

İtem plz ;) olm sen baa nası cz de öle vurdun hala aklımdan çıkmayyo..[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
xigenon da 62 rogue ım var, gidecek itemler belli çokdan aktardım bile başka char a ban yemiyim die :D
Rogue chitin shell pauldron +7/12dex
2x shard+8
2x elf ring+3(extradan 2 tanede inn de duruyo)
2x rogue earring+1
Amulet of dexterity+3
Glass belt+2
Elf Belt+1
  • Yeni Oluştur...