tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arkadaslar sizce hangi iteminiz silinir ? bence benım +3 elf belt veya +8 chitin bow gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya ben emin değilim ama sadece priest pendant ve ustumdeki +8 dexli pauldrondan şüphelenıyorum digerlerını bizzat kendim upgrade ettım zaten :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 58 ve hızla artıyor np: kasmıyom abi Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 priestın üstünden Black dragon necklace +1 var onun ne olduğunu bilemicem onu trade le aldıydım +8 paper set lupus filam var zaten değerli bişi yok fazla onlar gitmez lupus u satın aldıydım paperları kendim yaptım mageden hiç bişi gitmez coinsime dokunamazlar ( fazla yok ama xD ) itemlarımın hepsi yapılan dupe wipelardan sağlam çıkan itemlar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cypherdaki warrior ı da bilemicem itemların hepsini ark ayarladı char bana o verdi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vallaha bizim +8 bowlara +3 beltlere gelene kadar ne dupeler var sabaha kadar gb silmekten trade bloklamaktan yorulurlr gibime gleiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya trade block da yalan kasan açtırıo tanıdığım birine olduydu cypher da adam 1 haftaya çat diye açtırdı ( üstündeki iron earring bile duruodu yane ne diim )[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Herkes heycandan buz kesti oyüzden kimse birşey yazamıyor :D vallaha allah bilir benım karkater full cıplakda kalabilir :) hem merchant itemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benim iron bow +8/80 kesin silinir dupe mi bilmiorum ama bi de rouge earring var 2 tane pfff hepsini satın aldım : ((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benim kesin kekuri ring+2 ile ibow +7 ucucak gıbıme gelıyor . ama 1aydır kullandıgım ıcın korkmuyorum[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :52.332 Clan :SacreD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lol herkes neyinin dupe olduunu bilio yani herseye simdiden hazır alıştıra alıştıra silio artık gm ler azuhaha bu tpic uzarsa manyak gırgır olur benim +9 shardımıda silerler sanırım silerlermi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lycaon görünümlü wood +8..kesin gider:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:66k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tüh be +3 elf belti silerlerse atak baya düsecek ha :))) yada +8 chitin bowu :D zaten +8 uniq item direk ban diye biliyordum ama 1 aydır czde takılıyorum her seferinde cypher 1 e basıp karakter gelirken gözlerimi kısıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok benim cypherdaki +9 raptor u bi siliş var adam çok ii çıktı pm attı gm_005 miydi neydi hatırlayamıcam dedi hi mate elinde kullandığın item legit deil bunu silmek zorundayım tek isteğim kimden aldığını bana bildirmen cvp verdim işte şundan aldım şu fiyata filam adam sonra dedi log out ol ama korkma seni silahsız bırakmıcam çıktım 10~20 dakka sonra girdim +9 gitmiş +6/60 raptor vermiş[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 insan +8 glave koyar :D yada +7 raptor simdi o 209 ap li raptorun tadını ve verdigi damagei özlersin :D bendediyorum bu waririorlar hayvansı nasıl vuruyorlar megersem 19tane +9 raptor varmıs serverda :D coguda orclarda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya acı gerçek arkadaş +8 giga satın aldım dedi dün warrior a benimde çok sevdiğim bi silah giga bence çok daha hoş oldu işalla silinmezde pk yaparım o giga ile[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benimde +9 cıtın set gider herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +8 wizard 45m ye almıştım. dupeli ise o dupelidir ama sanmıyorum. Bakalım görücez 13 saat sonra belli olucak.[signature][hline]::: Level 60 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla lamiadan 4 kere arka arkaya priest full plate düştü kesin dupe onlar. anca silinirse onlar silinir. korkuyorum banlamazlar inşalla . dupeci lamialara ölüm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben gidecek bişi yok :) herhalde +7 glavemimede göz koymazlar başka değerli bişi yok bu bile degerli degil :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benim silinecek bişiiyim yok walla :P aresde cok temiz bi charım wardı tekrar kasıorum giderse cypherdaki coinsler gider ( 10-12 gb wardı en son)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 52 nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 550 ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 3 shell ve +7 raptor gidecek eminim çunkü kendim dupeledim :D tabi ezik adamıma verdim :P düpeli itemleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +8 enion +7 scorpion +7 chtinler +7 sheller +2 uniqueler valla hepsi gidebilir[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Devil_May_Cry, 02 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: 3 shell ve +7 raptor gidecek eminim çunkü kendim dupeledim :D tabi ezik adamıma verdim :P düpeli itemleri İtem plz ;) olm sen baa nası cz de öle vurdun hala aklımdan çıkmayyo..[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 xigenon da 62 rogue ım var, gidecek itemler belli çokdan aktardım bile başka char a ban yemiyim die :D Rogue chitin shell pauldron +7/12dex 2x shard+8 2x elf ring+3(extradan 2 tanede inn de duruyo) 2x rogue earring+1 Amulet of dexterity+3 Glass belt+2 Elf Belt+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaamoS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +9 kolyem +9yüzüklerim ve +9 beltim hepsini satın aldım :([signature][hline]Blood and Death are Waiting like the Raven in the Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar