sayko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Oyuna bir bulaştım lvl 62 oldum halen oyun sıkmadı Tavsiyelerinizi bekliorum ____????_____[İso_Magi][signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 boswer yaa ne küsel işte takıl ohh mis gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi en cilalısından bir hatun bul kendine ve ona buff deyince yemek yapmasını heal deyince masaj yapmasını filan öğret anca öyle yani en azından belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: elense, 01 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki: HER AY PRIMENYUM AL EN PAHALISINDAN GUNDE 3000 K.C AL ILLAKI BIGUN ZORUNLUKDAN BIRAKIN :P arkadaşım caps lock kapat istersen yani büyük harfle yazma hoş gözükmüyor premium bide o bide k.c ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sayko, 01 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Oyuna bir bulaştım lvl 62 oldum halen oyun sıkmadı Tavsiyelerinizi bekliorum ____????_____[İso_Magi] takılll takıll gel kasam seni :):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 haklısın şu aralar fener yenılıyoo[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: elense, 01 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: haklısın şu aralar fener yenılıyoo iyi güzel de k.c ne söylemedin sen hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 k.c >> Knight Cash herseye kafa göz saldirmamak lazim, tabi tabi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Knight Chash[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: RuneLaFey, 01 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: k.c >> Knight Cash herseye kafa göz saldirmamak lazim, tabi tabi +1321638546686416846484646984649646498[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yarıldım :D[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus [Bu mesaj Skydancer tarafından 01 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sayko, 01 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Oyuna bir bulaştım lvl 62 oldum halen oyun sıkmadı Tavsiyelerinizi bekliorum ____????_____[İso_Magi] ko yu bilgisayarından silerek ilk adımı atabilirsin :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zauzhauzhuzhuazhua Nayss bir cevap[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yarın Ke den kurtulmak için bi meditasyon evi açıcam oraya gel =P Ben bırakmıştım bi ara ama yeniden başladım. sosyal hayatında daha çok zaman ayrırsan zamanla bırakıyorsunbirden olmasa bile zamanla oluyor. ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sayko, 01 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Oyuna bir bulaştım lvl 62 oldum halen oyun sıkmadı Tavsiyelerinizi bekliorum ____????_____[İso_Magi] kendi charınla sabah akşam dupe yap +9 shell set yap +5 unique set çek sonra zaten banlanırsın[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 0lm yazık günah deilmi neden banlatsın 62 lvl charı ,satsın daha ii , nası akıl veriyon be marlonie sende pıff ;S[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 falla nerden bilem aklıma ilk o geldi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evt o biraz ağır olur beyinde kalıcı hasar bırakabilir ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu Knight adamı sınıfta bırakır sonra da teselisi; "Olsun bende artık 60 oldum" olur. Çok kötü birşey izleyerek bile alışıyorsun. Ama ben Knight Oline aşığıyım ve kimseyle paylaşmak istemiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tavsiler ilginc ama cözüm deil? Ne sosyal hayat kaldı be bir sey Dinim İmanım bu oyun oldu[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sayko, 02 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Tavsiler ilginc ama cözüm deil? Ne sosyal hayat kaldı be bir sey Dinim İmanım bu oyun oldu sen biraz abartmışsın ^^ Sana Allah yardım etsin ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kolay bi yolu var aslında internetin ulşamadıgı bi afrika bölgesine taşın sonra doga falam derken yok lam orda da elmorad castle nerde die ararsın şimdi [signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: sayko, 02 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Tavsiler ilginc ama cözüm deil? Ne sosyal hayat kaldı be bir sey Dinim İmanım bu oyun oldu Bana kalırsa salla , bırakma ko yu devam et , elbet bi gün sıkılıcaksın , eger çok sıkılmay istiyorsan günde 15 20 saat level kas , bıkarsın bi süre sonra illalalah edersin[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Informer, 02 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki: said: sayko, 02 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Tavsiler ilginc ama cözüm deil? Ne sosyal hayat kaldı be bir sey Dinim İmanım bu oyun oldu Bana kalırsa salla , bırakma ko yu devam et , elbet bi gün sıkılıcaksın , eger çok sıkılmay istiyorsan günde 15 20 saat level kas , bıkarsın bi süre sonra illalalah edersin sabah uyanıyorum ertesi gün akşama dogru anca oyunu bırakıp yatabiliyorum bende bu oyundan kurtulmam gerek benimde ama bırakamıyorum bende off tam 1 yıl oldu bu oyunu oynayalı sanırım bu 1 yıl boyunca nerdeyse hiç evden çıkmadım :S şimdi diyceksinizki git kız bul falan filan kız varda oyunu bırakamıyoz :D kızada knight ı alıştırdım oda oynuyo onuda bulaştırdık bu oyuna :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:3xxxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulem darkvane sen nerelerdesin kayboldun gittin arada ares e de gir olm xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar