Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaratıklar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar..
Rica etsem oyundaa bütün yaratıkların hepsinin kac damage vurdugunu ve akrabaları..
+ bütün karakterlerin hangi skilleri oldugunu ve bunların ne işe yaradını yazarmısınızz....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
moradondakiler genelde 1 vuruyor bunla yetin bosslardan uzak dur cok acimasiz olabilirler karsinda bi troll king varsa düsün ki saglam 2 asasin birden sürekli spike vuruor
Mesaj tarihi:
Daha önceden söleseydin öss ye diil de bunlara çalışırdım..[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
ne oldu arkadaşlar .... yoksa cok seymi istedimmm ?? he bide bu yaratıklardan hangi itemler cıkar.....[signature][hline]Id------->DeLi_Weli
lwl------->52
server---> dies
karakter-> ranger
np------> 0
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 02 Kasım 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
kecoondan 20 arrow çıkıo

çıkmayabilir de :)[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
Onu bilmem de Kooman vardı zamanında Hollanda milli takımında duran toplara şahane vururdu. 35 metreden 90'a yazdığını bilirim.

azuhaasdadhgdajhgdssjadgjdkldfşkjhkasha[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Mesaj tarihi:
Bizim mahallenin delisinin de içine oturmuş Maradona zamanında elle gol amıştıya... Garibim gelir geçer Maradona ya söver..[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

Mesaj tarihi:
Aşağıdaki linke göz atmanı öneririm:
http://www.knight-online.com.my/monsters_nrm_monster01.asp

p.s. : Ancak tablolardaki birkaç değer hatalı girilmiş. yyanıltmasın. Örneğin Fallen Angel 314 vurmuyor :)[signature][hline]Server : Diez
Clan : BAD
Job : Berserker
Lvl : 48
Mesaj tarihi:
bence baya cok şey istiosun Knight-online.com.my sitesinde yazıo hepsi ordan bak :P[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine
Lvl: 52
nick:darkweaver
job:Blade ( master olcak inş. :))
np: 550 ( yeni aldım :))
Mesaj tarihi:
arkadaşlar cok teşekkürler ..

ama bisorun var...

burdakiler yanlış ve türce diil :([signature][hline]Id------->DeLi_Weli
lwl------->52
server---> dies
karakter-> ranger
np------> 0