Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kendimi birçok alanda yetenekli buluorum.Müzik, resim, hikaye, iletişim..Ama bir gariplik var ki yeteneklerimi kullanmama rağmen körelmeye başladığını hissettim.Artık kalemi elime aldığımda aklımdan geçenleri kağıda yazar/çizerken anlamadığım bi parazit girio ve eskisi gibi ifadeler yaratamıyorum.Sağlıklı düşünememeye başladığımı da hissettim.Okulum bittikten sonra istanbuldan uzaklaşmayı düşünüyorum..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaşla alakalı gibi gözüküyo. bi de bi çok alana yönelirsen hepsinin birden körelmesi de normal. dediğin gibi kafan karışık da olabilir[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum..
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehe bana da oluyor son 3 yıldır ne düzgün uyuyabildim ne resmen gaipten gelen yeteneklerimi geliştirebildim
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende gitar ve battery üzerinde baya iyiydim baktım 2 sini goturemiyorum 1 ni yapayım derken dierini unutuyorum tek alana gitara yoneldim bende yani secenekleri kısıtlaman lazım bence[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İnsan beyninin dezavantajı mı acaba..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yani bi konuda prof olursun:) beyin dier 2. sini kaldıramıyo demekki[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Resim, = D.Anadolu 1.si afi$ = Koop. Haftası 2ooo Ki$i içinden 1. futbol = Milli Takıma kadar giden bir sol ayak el sanatları = Hamurdan Minyatür Sergisi basketbol = Göz Ya$ı damlası :( atletizm = D.Anadolu 2ooMtr 2.si gibi yeteneklerim mevcutken hiç birinin üstüne dü$ülmedi ki ben bunları burda patiye yazıyorum. :):([signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 athlet teorimizi cürüttün olur mu yaw:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Öyle i$inize gelirse :) :P[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bana megaloman filan diolardı ne alaaaka :) Zaten bi resmim kaldı artık doğru düzgün.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla Sweet'cim yeri geldiği zaman olacaksın kimsede olmayan özellikler mevcut :) Arada ısıracaksın milleti.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Isırmak? Bunu yaptığımı çok hatırlıom..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hadi be ...... nasıl :-p[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim..
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Öff.! Sizde hiç tabir bilmiyorsunuz jnm. Isırmak demek aradan ufak ufak hava atmak demek, nabız yoklamak demek. kapi$?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben gerçek anlamda ısırdığımı kastetmiştim zaten :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: SweetShadow, 01 Kasım 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Ben gerçek anlamda ısırdığımı kastetmiştim zaten :) Rofl[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ne olursa olsun istanbulda kalın derim:) home sweet home..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: AthleT, 01 Kasım 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Öff.! Sizde hiç tabir bilmiyorsunuz jnm. Isırmak demek aradan ufak ufak hava atmak demek, nabız yoklamak demek. kapi$? ehe biz de araya bi eğlence olsun diye dedik zaten :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim..
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Isırmayın lan beni =)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hart hurtt filan da.. konu buydu işte keşke elimde bişi olsa :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Pesimist olan kısımların su yüzüne vuruyordur, genelde ondan kaynaklanyor bu tür durumlar..
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kötü bi yanımı söylim itiraf edeyim insanlar ile alay ediorum..Tabi görünüşle hiçbir zaman alay etmem.O insanın elinde deildir fazla.Ama yaptıkları elindedir ve dalga geçiorum bazen.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evet dalga gecmek cok kotu birsey bence bırakmaya calıs o huyunu[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tamam da iyi yapılan şeylerle pek dalga geçmiyorum.Gereksiz ve aptalca davranışlarla dalga geçiorum ve yaraya tuz asmış gibi hissediorum yine de.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bende alay ederim. :) Belki de yararlı bile olur. İnsan bi daha aynı hatayı yapmaz.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Öne çıkan mesajlar