Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeteneklerim

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Kendimi birçok alanda yetenekli buluorum.Müzik, resim, hikaye, iletişim..Ama bir gariplik var ki yeteneklerimi kullanmama rağmen körelmeye başladığını hissettim.Artık kalemi elime aldığımda aklımdan geçenleri kağıda yazar/çizerken anlamadığım bi parazit girio ve eskisi gibi ifadeler yaratamıyorum.Sağlıklı düşünememeye başladığımı da hissettim.Okulum bittikten sonra istanbuldan uzaklaşmayı düşünüyorum..[signature][hline]Büyümek istemiorum,
Değişmek de istemiorum..
-Benim hayvanat bahçesi =)
-Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Sosyal ağlarda paylaş

bende gitar ve battery üzerinde baya iyiydim baktım 2 sini goturemiyorum 1 ni yapayım derken dierini unutuyorum tek alana gitara yoneldim bende yani secenekleri kısıtlaman lazım bence[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Resim, = D.Anadolu 1.si
afi$ = Koop. Haftası 2ooo Ki$i içinden 1.
futbol = Milli Takıma kadar giden bir sol ayak
el sanatları = Hamurdan Minyatür Sergisi
basketbol = Göz Ya$ı damlası :(
atletizm = D.Anadolu 2ooMtr 2.si

gibi yeteneklerim mevcutken hiç birinin üstüne dü$ülmedi ki ben bunları burda patiye yazıyorum.

:):([signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle i$inize gelirse :) :P[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla Sweet'cim yeri geldiği zaman olacaksın kimsede olmayan özellikler mevcut :)
Arada ısıracaksın milleti.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Öff.!
Sizde hiç tabir bilmiyorsunuz jnm.
Isırmak demek aradan ufak ufak hava atmak demek, nabız yoklamak demek.

kapi$?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Isırmayın lan beni =)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Kötü bi yanımı söylim itiraf edeyim insanlar ile alay ediorum..Tabi görünüşle hiçbir zaman alay etmem.O insanın elinde deildir fazla.Ama yaptıkları elindedir ve dalga geçiorum bazen.[signature][hline]Büyümek istemiorum,
Değişmek de istemiorum..
-Benim hayvanat bahçesi =)
-Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende alay ederim.
:)
Belki de yararlı bile olur. İnsan bi daha aynı hatayı yapmaz.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...