Chorap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 EU cd yi yükleyip US accountum ile oynayabilirimiyim? yani eu cd sini Us e çevrimek mümkün mü dosyada bişiler deiştirip?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mail atarak bunu yapabiliyosun blizzardin sayfasinda vardi oyle bi yazilar[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 realmlist.wtf adli dosyada eu.logon.worldofwarcraft.com yazan yeri us.logon.worldofwarcraft.com yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saol da sadece bunu yapmam yetio mu?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 artik yetmior eu exe si bulman lazim birde[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evet. ama patch geldigi zaman realmlisti tekrar eu yapip ordan cekmen gerekiyor patchi, US patchler uymuyor. said: Miraul, 01 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: artik yetmior eu exe si bulman lazim birde bu sadece 1.9 cikana kadar, suanda iki tarafin patchleri farkli oldugu icin bide exe bulman lazim.[signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 01 Kasım 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 her oturusumda kafeye iskencesini cekiorum bunun[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yani simdi eu yükleyip bütün patchlerini yaparsam us oynamam için ne yapmam gerekicek? Yani direk us i eu cdsi ile oynamak için adım adım ne yapmam gerek anlatabilirseniz çok sevinirim... ayrıca us wow.exe nerden bulurum?[signature][hline]War, war never changes!!! [Bu mesaj Chorap tarafından 01 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eu ile us yada us ile eu oynucaksan tek gereken oynamak istedigin tarafin wow.exe si realmlist.wtf yi istedigine gore ayarlayip exeyi ustune yazcaksin bu kadar 1.9 cikinca bu sorunda cozulcek buyuk bi ihtimal[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ok saolun...bana us wow.exe gönderebilecek biri var mı?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar