Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlüğün kopyası...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izin alınarak yapılmış birşey o bildiğim kadarıyla uotr sözlük gibi.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
Çoktan beri olan bişi ve çok geyik muhabbetler dönüyo =) ablamdan biliyorum da.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
Yalan olmuş[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Mesaj tarihi:
valla biz zibidiyi açarken izin falan almamıştık
ama çok tepki gelmişti :)
fikir onların sonuçta. izin alırsan iyi olur
itusozluk gibi onlarca sözlük var. diğer üniversitelerin de sözlükleri var
Mesaj tarihi:
bir sürü bir sürü binbir sürü kopyası var sadece o degil birebir bir sürü var en az 20 tane.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
gia var mesela ama onlar biz resimn de koyuyroz diyolar. tiffanyteen diye arattım opnun bile resmi var (profilden ehuehue)[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
ne kadar bunlar cogalırsa.o kadar da sıkıyor.eksi sozluk yazar alımını kapayınca uye kazanmak icin acanlar olmustur genelde.
ama nede olsa dokuman,bilgi paylasım yeri oldugundan benzerleri ne kadar cok olursa o kadar kotu oluyor.

bi misal ultima server acmak gibi bisey :)
Mesaj tarihi:
source u nerden bulurum ben arklar arasında geyik olsun die isitorm[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..."

[Bu mesaj dickymoo tarafından 01 Kasım 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...