Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Son çıkan yabancı slow şarkılardan tavsiye edebileceğiniz şarkılar varmı? Bir arkadaşıma böyle bir cd hazırlayacağımda :) şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yardım :([signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 son olması sart mı:P bi de şey tarz belirtmemişsin yabancı veya turkçe dememişsin accık daha ac listelerimizi karıstıralım biz de:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fair Control - Symphony Of Love Andru Donalds - Mishale benden bunlar :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Son deil slow da deil ama sert olmayan bi şarkı sölim; In Flames - Metaphor[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kelly Clarkson - Because of you[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eski olsun şunu yazalım Three Doors Down - Here Without You[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 01 Kasım 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 son olmasıda lazım değil. kulağa hoş gelsin yeterli. bende bu tür pek dınlemıyorum hiç haberim yok . tv izlediğimde yok :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 O zaman; Pink Floydd - Wish You Were Here şiddetle hem de..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bjork - All Is Full of Love Eva Cassidy - Fields Of Gold Disturbed - Darkness Rainbow - Rainbow Eyes Opeth - Hope Leaves[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Slipknot - Get This en iyi slow parça seçildi 10 sene boyunca[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 deep purple - soldier of fortune[signature][hline]live free,die well.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mahalia Jackson - I Believe John Lee Hooker - Frisco ha tabi bunlar yaklaşık bi 50 senelik, mazur gor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar