Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: nuwanda, 01 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: cok saglam grup lazm.. holo yu fln size verirm imkanim olsa yt yi de veririm sdc pike istiorm ben :( anlaştık! :) bak bu sözünü unutmican :) benim pike ıda verrim sana quest sonu :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 pike ztn hk47 nin yanindaki obsessordan loot olarak cikio.. 1 kisi alcak yani :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahah 2 kere yaparız ozaman questi questten hiçbi zaman bıkmam :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o değilde Warren'i tekrar yaşamak istiyorum :) Eclipse'de yapmak isteyen varsa yapalim aeuhaueh :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu arada dp23 mu ne iste yeni rifle cok kolpaymis.. 127 sac :D ehuehueue[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman [Bu mesaj nuwanda tarafından 01 Kasım 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar