Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: nuwanda, 01 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: cok saglam grup lazm.. holo yu fln size verirm imkanim olsa yt yi de veririm sdc pike istiorm ben :( anlaştık! :) bak bu sözünü unutmican :) benim pike ıda verrim sana quest sonu :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 pike ztn hk47 nin yanindaki obsessordan loot olarak cikio.. 1 kisi alcak yani :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahah 2 kere yaparız ozaman questi questten hiçbi zaman bıkmam :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o değilde Warren'i tekrar yaşamak istiyorum :) Eclipse'de yapmak isteyen varsa yapalim aeuhaueh :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu arada dp23 mu ne iste yeni rifle cok kolpaymis.. 127 sac :D ehuehueue[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman [Bu mesaj nuwanda tarafından 01 Kasım 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar