Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sıkıldım herşeyden daha hiçbirşey yaşamadan sıkıldım şu an neden böyle bir durumdayım bende bilmiyorum ama hiçbirşeyden zevk almıyorum ne bilgisayar oynamaktan ne dolaşmaktan nede eskisi gibi çapkınlık yapmaktan bıktım nedense kendimi soyutluyorum herşeyden napacağım ben bilmiyorum bakın yine sıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Boşver ya geçer. Gerçekten. Bana da olmuştu bi ara öyle. Hiçbirşey yapmak istemiyodum. Bu süre içerisinde gerçek dostlara ihtiyacın var. Onlar sana yardımcı olur. Bol bol görüş dostlarınla ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bobmarley sıkılma istersen? Bi sıkılmayanlardan tavsiyeler al mesela.Yaşamaktan sıkılma yaf olur mu öle şey.Varolmaktan sıkılma asla.Tadını çıkarmaya çalış.Yapamasan da yapıomuş gibi yap.Zamanla eğlenmeye başlicaksın zaten.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İkinizde haklısınız ama nedense geçmiyor sıkıntı sigara molalarımda keyfim yerine geliyor sadece :) Mesela sürekli arkadaşlarımla yada ailemle olmak istiyorum yalnız kalınca kendimi kötü hissediyorum derste çalışamıyoruz yarında sınav var ooofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bak sigara molası gibi zararlı ve kötü bişeyde bile keyfi bulabiliosun =) Gelişme var işte yavaş yavaş aşarsın.Aileni sev tabi her zmn destek olan bi onlar bi de dostlar.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ergenmisin bana da oldu çünkü zamanında. bi de yalnız ( sevgi anlamında ) kalmaktan da olabilir[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İki nedenden ötürü olabilir; 1-Ergenlik 2-Umutsuz veya umutlu aşk, veya yaşanan aşk...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Boşver dicem bir anlamı olmayacak biliyorum ama.Kendini harab etme be Bob!Ben de çok sıkılıyorum ama bir süre sonra geçiyor.Bak göreceksin yarın sabaha her şey geçecek:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zaman zaman herkese olur oyle seyler,oyle dusundugun zaman aklina getir ki bunu yasayan sadece sen degilsin,kimsenin hayati mukemmel degil ki! elindekilerin farkina var; ailen ,evin,arkadaslarin vs,ve bundan dolayi da mutlu olmaya calis,cok daha kotu durumda olup da mutlu olabilenler de var.arkadaslarinla konus,içinde kalmasin hiçbir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eet malesef yasamak we kendı kendimizi mutlu etmek zorundayızz buarada sıkıldım ben de[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sıkıntıdan yörünge dışına gitmiş adam way bee[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahahh hakketen gıtmiş bob ndnki?[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Famy, 01 Kasım 2005 19:06 tarihinde demiş ki: ahahh hakketen gıtmiş bob ndnki? marley bi yere gitmedi. o kalplerde...[signature][hline]kosuyordum aklıma otopark kokusu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahahhahhahh :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar