Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıldım

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

Sıkıldım herşeyden daha hiçbirşey yaşamadan sıkıldım şu an neden böyle bir durumdayım bende bilmiyorum ama hiçbirşeyden zevk almıyorum ne bilgisayar oynamaktan ne dolaşmaktan nede eskisi gibi çapkınlık yapmaktan bıktım nedense kendimi soyutluyorum herşeyden napacağım ben bilmiyorum bakın yine sıkıldım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver ya geçer. Gerçekten. Bana da olmuştu bi ara öyle. Hiçbirşey yapmak istemiyodum. Bu süre içerisinde gerçek dostlara ihtiyacın var. Onlar sana yardımcı olur. Bol bol görüş dostlarınla ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Bobmarley sıkılma istersen? Bi sıkılmayanlardan tavsiyeler al mesela.Yaşamaktan sıkılma yaf olur mu öle şey.Varolmaktan sıkılma asla.Tadını çıkarmaya çalış.Yapamasan da yapıomuş gibi yap.Zamanla eğlenmeye başlicaksın zaten.[signature][hline]Büyümek istemiorum,
Değişmek de istemiorum..
-Dış güneş sisteminde aşk
-Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Sosyal ağlarda paylaş

zaman zaman herkese olur oyle seyler,oyle dusundugun zaman aklina getir ki bunu yasayan sadece sen degilsin,kimsenin hayati mukemmel degil ki! elindekilerin farkina var; ailen ,evin,arkadaslarin vs,ve bundan dolayi da mutlu olmaya calis,cok daha kotu durumda olup da mutlu olabilenler de var.arkadaslarinla konus,içinde kalmasin hiçbir sey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...