Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirror Mask (Ben sandman seviyorum diyenler bakmalı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haydaaa.. şerefsizim aklıma geldiydi. bu batman begins, sin cityden sonra direk sandman de gelse keşke ne şahane olur dediydim. büyüklere yönelik ve haliyle kaliteli olması beklenen çok çizgiroman yok ne de olsa. şahane olacaandan eminim.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mesaj tarihi:
Şey ama, sandman değil bu.
Apayrı birşey bu.
Ama filmin script book'u satılmaya başlandı çok önce.
Ilginç bir proje denebilir.
McKean'in ruh hastası maskelerini görebiliyoruz trailerda.

Ancak şöyle birşey çıtlatayim, Sandman'in bütün hakları Warner Bros'a satılmış, yakındır yani hehe.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Sinopsis

said:
MirrorMask is the story of Helena, a fifteen-year-old girl working for her family circus, who wishes-quite ironically-that she could run away from the circus and join real life. But such is not to be the case, as she finds herself on a strange journey into the Dark Lands, a fantastic landscape filled with giants, Monkeybirds and dangerous sphinxes. Helena searches for the Mirrormask, an object of enormous power that is her only hope of escaping the Dark Lands, waking the Queen of Light and returning home.

Taş bir film olacağa benziyor. Neil Gaiman'dan babam çıksa yerim :P
Mesaj tarihi:
Warnerbross'mu....
uzuldum şimdi, ama vertigo vertigo da bi yere kadar tabı istiyince DC cat diye satıyo parayı basana.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
aaaaaaaaaaaaaaaa

*!ağzı açık bakar*

bundan sonra bide sandman gelse[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Arada sandman'ın neresini cekicekler bi bilgi varmı koskaca seri, veya dreamden sorna death gelicekmi?

Death'e de film ceksinler.[signature][hline]Beş Hececiler
  • 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende ismi görünce çarışım yaptı..dedm bu film bende warmıdı acaba..gittim baktım dvdlere harbiden de varmış..yaklaşık 1 ay önce fln elime geçmş olması lazım ama daha henüz izlemedm bi ara izlerim
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...