Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dave McKean çekiyor. Neil Gaiman yazıyor. 2005 son baharı. Buradan trailerına, osuna busuna ulaşılabilir.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 haydaaa.. şerefsizim aklıma geldiydi. bu batman begins, sin cityden sonra direk sandman de gelse keşke ne şahane olur dediydim. büyüklere yönelik ve haliyle kaliteli olması beklenen çok çizgiroman yok ne de olsa. şahane olacaandan eminim.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şey ama, sandman değil bu. Apayrı birşey bu. Ama filmin script book'u satılmaya başlandı çok önce. Ilginç bir proje denebilir. McKean'in ruh hastası maskelerini görebiliyoruz trailerda. Ancak şöyle birşey çıtlatayim, Sandman'in bütün hakları Warner Bros'a satılmış, yakındır yani hehe.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sinopsis said: MirrorMask is the story of Helena, a fifteen-year-old girl working for her family circus, who wishes-quite ironically-that she could run away from the circus and join real life. But such is not to be the case, as she finds herself on a strange journey into the Dark Lands, a fantastic landscape filled with giants, Monkeybirds and dangerous sphinxes. Helena searches for the Mirrormask, an object of enormous power that is her only hope of escaping the Dark Lands, waking the Queen of Light and returning home. Taş bir film olacağa benziyor. Neil Gaiman'dan babam çıksa yerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 User Name'den belli oluyor zaten. Bir gözün mavi bir gözün yeşildir, rengarenk konuşuyorsundur allah bilir.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 amanin ya. amanin. ikisinin de ayrı ayrı hastasıyım. artık obliviondan başka bekleyecek birşeyim daha var. yaşasın.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Warnerbross'mu.... uzuldum şimdi, ama vertigo vertigo da bi yere kadar tabı istiyince DC cat diye satıyo parayı basana.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ilginc olacaga benziyor sandmani duydum zaten bide bekleme listesine alindi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaa *!ağzı açık bakar* bundan sonra bide sandman gelse[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arada sandman'ın neresini cekicekler bi bilgi varmı koskaca seri, veya dreamden sorna death gelicekmi? Death'e de film ceksinler.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Death'e özel bir mevzu yok. Sandman'de ona da yer verilecektir herhalde yani ^^.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ama death'in kendine özel bi suru mevzusu var =([signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 çok güzel, evet.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Death soyunsun ... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Geldi mi yahu?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ilginç bi filmdi hoşuma gitti valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nerde,nasıl izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 var bende bilmiom arkadaş verdi nerden bulmuş bi fikrim yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bugün izledim.Gayet güzeldi.Nail Geiman kokuyordu buram buram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Süperdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Nerden buldunuz ya barmı nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Dvd si çıktı hacım düşmüştür muhtemelen nete:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bende ismi görünce çarışım yaptı..dedm bu film bende warmıdı acaba..gittim baktım dvdlere harbiden de varmış..yaklaşık 1 ay önce fln elime geçmş olması lazım ama daha henüz izlemedm bi ara izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 çok tatlı filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar