Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2m arkanda kız yürürken nasi yere tükürülür ve kızın gözüne girilir!!

angband

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar özellikle kış aylarında çoğumuz soğuk algınlıgı derdiyle ugraşir oluyoruz..ee bilirsiniz soğuk algınlıgı denince akla gelen ilk seylerden biri sümüktür ve onun +1 armor upgrade olmuş hali olan balgamdır..şimdi bu nalet maddelerin müsayit olmayan yerlerde vucüttan atılması hakkında bir öğreti hazırlayalım...

bu olayın gerçekleşmesi için gerekli malzemeler:
-bol miktarda salya,sümük
-1 adet yalanmış parmak
-2m arkada yürüyen hoş görünümlü bayan
-biraz da dil kontrol yeteneği..(olmayanlar için yakında yeni bi ögreti açiçam merak etmesinler onları bole yuz üstü bırakamam)

olaya geçelim..
yolda gidiyosunuz,okula geç kalmışsınız ve gırtlak diye tabir edilen bölgede bi mukus tabakası birikmiş...

bir şekilde bu bolgenin boşalması gerekmektedir çünkü nefes alma güçleşmektedir...

sonra yere tükürmeyi kafanıza koymanız lazım,yok ben çevreciyim,öküzlük olur felan geçin bu ayakları...

daha sonra hemen harekete geçerek,önce arkanızı kontrol ediyosunuz...sansınıza arkanızda yürüyen bir kız var ve ondan çok hoşlandınız..heyecandan sakın önceden hazırladığımız mukus tabakasını yutup herşeyi bok etmeyin...

artık arkayla işiniz bitti,sıra geldi ön tarafı halletmeye(bu olayda yanınızda kimse yürümemelidir.)hemen önünüzü kesin,20m kadar karşı yönden kimsenin gelmemesi kesin başarı için önemli..

bu koşullar sağlandıktan sonra..önceden hazırladığımız mukus tabakasını,hoooaarrrrrrkkkk yapmak suretiyle,fırlatma rampasına getiriyoruz(dil üstü.)

daha önceden yalanmış olan parmağımızı havaya kaldırarak rüzgarın yönünü ve şiddeti hakında fikir sahibi oluyoruz...ince hesaplarımızı yaptıktan sonra tükürülcek kordinatları gözümüze kestiriyoruz..

sonra kıvrak bir hareketle fazla ses çıkarmadan dışkıyı bırakıyoruz..en son şole bii hal aliyor...

sonra kızın görmediğinden emin olduktan sonra,olay mahalinden geçerken :
tüküreğe bakarak "bune yaa,allah belanızı vermesin" şeklinde bağırılır...
kız sizin bağırmanızla irkilir ,sizin çevreci kişiliğiniz ve duyarlılığınız karşısında şoke olur..

size,kızı kollarınıza almak kalır...:)

bişi değil...[signature][hline]Follow the Darkness...

[Bu mesaj angband tarafından 26 Ekim 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kızın gözüne girmek için kullanılması gerekn en son eylem :)

ben de bir not ekleyeyim bari
ne yaparsanız yapın betona, asfalta kaldırıma tükürmeyin

gidin bir yeşillik, saksı, toprak bişey bulun ona tükürün.
en azından gözükmüyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 26 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
kızın gözüne girmek için kullanılması gerekn en son eylem :)

ben de bir not ekleyeyim bari
ne yaparsanız yapın betona, asfalta kaldırıma tükürmeyin

gidin bir yeşillik, saksı, toprak bişey bulun ona tükürün.
en azından gözükmüyor

ahaha süper oralara da insanlar oturuyo bazen[signature][hline]Anywhere but Nowhere..
Burayı seviyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
angband, 26 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
sonra yere tükürmeyi kafanıza koymanız lazım,yok ben çevreciyim,öküzlük olur felan geçin bu ayakları...

bişi değil...

bu ne bea :/[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

sonra kızın görmediğinden emin olduktan sonra,olay mahalinden geçerken :
tüküreğe bakarak "bune yaa,allah belanızı vermesin" şeklinde bağırılır...
kız sizin bağırmanızla irkilir ,sizin çevreci kişiliğiniz ve duyarlılığınız karşısında şoke olur..

size,kızı kollarınıza almak kalır...:)

bişi değil...

sanırım senin bir kız arkın yok, bu taktikle de olmayacak...[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 27 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
ya tükürmeyin kardeşim. park bahçe orda burda yere oturmaya korkuyorum ondan sonra

katılıyorum. Ey tukurenler! Rezilsiniz!

oh be rahatladım:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 27 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
ya tükürmeyin kardeşim. park bahçe orda burda yere oturmaya korkuyorum ondan sonra

eheh beteri var bire bir yaşanmışımdır
yaşlı dede tirenyolunun kenarındaki çalılıklara işemektedir. yoldan geçen fırlama bi genç:
-amca ne yapıyon
-heç abdest alıyom

direk yoldakiler kopush[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım bir nokta var.

'hoooarrrrkkkk' efektiyle maddeyi ağıza aldık.
çevrede çok fazla insan da yok (20 metre ilersi ve sizin kızın görüş açısında olmanız nedeniyle 2mlik bir arka mesafe).
peki böyle bir ortamda, kız 'hoooarrrrkk' efektini duyup, o sesin bizden geldiğini anlamayacak kadar odun mu?
odunsa zaten gidip direk tanışarak da bu iş halledilmez mi?
kadıköy'de bu işlemi yapacak kadar (22 metre çap) alan hiç bir zaman bulamazsın.
kızı etkilemek mi istiyorsun, kusturmak mı? ayrıca kızın yanında bir arkadaşı varsa, direk yol değiştirmeleri de muhtemeldir, söyliyeyim.

said:
cursed_one, 27 Ekim 2005 11:31 tarihinde demiş ki:sanırım senin bir kız arkın yok, bu taktikle de olmayacak...

tabii buna da katılmamak elde değil :)[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

mekana önceden hazırlmaya çalışabiliriz

cebimizde çöp taşıyıp kızın görmediği vakit yere atıp çevreci kişiliğimizi ortaya koyabiliriz sonra kız "ah rüyalarım erkeği diye düşünecektir." bizde "naber lan" gibisinden bi lafla (bu kadar abazai ayı ve kro şekilde degil tabi) işi bitirebliriz

(cebimde genelde magic booster paketi olur kokusunu çok severim o işe yarayacak sonunda!!!)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...