tabi gırgır şamata bu ama işin aslı yere tükürmemek lazım arkadaşlar,en sonuna yazmalıydım aslında .ossun burdan mesajımızı iletelim..:)[signature][hline]Follow the Darkness...
Dynun, 27 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
ya tükürmeyin kardeşim. park bahçe orda burda yere oturmaya korkuyorum ondan sonra
katılıyorum. Ey tukurenler! Rezilsiniz!
oh be rahatladım:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
aklima "kızlar osurmaz pırt yapar" sözü geldi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be
Dynun, 27 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
ya tükürmeyin kardeşim. park bahçe orda burda yere oturmaya korkuyorum ondan sonra
eheh beteri var bire bir yaşanmışımdır
yaşlı dede tirenyolunun kenarındaki çalılıklara işemektedir. yoldan geçen fırlama bi genç:
-amca ne yapıyon
-heç abdest alıyom
direk yoldakiler kopush[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
'hoooarrrrkkkk' efektiyle maddeyi ağıza aldık.
çevrede çok fazla insan da yok (20 metre ilersi ve sizin kızın görüş açısında olmanız nedeniyle 2mlik bir arka mesafe).
peki böyle bir ortamda, kız 'hoooarrrrkk' efektini duyup, o sesin bizden geldiğini anlamayacak kadar odun mu?
odunsa zaten gidip direk tanışarak da bu iş halledilmez mi?
kadıköy'de bu işlemi yapacak kadar (22 metre çap) alan hiç bir zaman bulamazsın.
kızı etkilemek mi istiyorsun, kusturmak mı? ayrıca kızın yanında bir arkadaşı varsa, direk yol değiştirmeleri de muhtemeldir, söyliyeyim.
said:
cursed_one, 27 Ekim 2005 11:31 tarihinde demiş ki:sanırım senin bir kız arkın yok, bu taktikle de olmayacak...
tabii buna da katılmamak elde değil :)[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
cebimizde çöp taşıyıp kızın görmediği vakit yere atıp çevreci kişiliğimizi ortaya koyabiliriz sonra kız "ah rüyalarım erkeği diye düşünecektir." bizde "naber lan" gibisinden bi lafla (bu kadar abazai ayı ve kro şekilde degil tabi) işi bitirebliriz
(cebimde genelde magic booster paketi olur kokusunu çok severim o işe yarayacak sonunda!!!)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
eheh kesin çözümü buldum
malüm havalar yağmurlu kıza gidip giyelen yağmurluğu kızı koruyacak şekilde paylaştırırız. kız ne kadar kibar bi erkek olduğumuzu düşünürken konu açılırı ve iş bitirilir[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
abicim çok guzel anlatmışında ben genizden dilin üstüne getiremiyorum balgamı ne yapacam yani çok ses çıkarmam lazım o zmnda kız duyar..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- ---
Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
Öne çıkan mesajlar
oper
Sosyal ağlarda paylaş
Dynun
Our love, forever...
Sosyal ağlarda paylaş
angband
Sosyal ağlarda paylaş
dory
katılıyorum. Ey tukurenler! Rezilsiniz!
oh be rahatladım:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım
Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
Sosyal ağlarda paylaş
Angelotti
Sosyal ağlarda paylaş
nymph
Sosyal ağlarda paylaş
dory
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım
Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
Sosyal ağlarda paylaş
forgiver
yolda yürürken 3 cm2 lik ıslak bir yüzey görmekten iyidir
en azından daha çabuk emiliyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş
codename_curse
eheh beteri var bire bir yaşanmışımdır
yaşlı dede tirenyolunun kenarındaki çalılıklara işemektedir. yoldan geçen fırlama bi genç:
-amca ne yapıyon
-heç abdest alıyom
direk yoldakiler kopush[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
Sosyal ağlarda paylaş
jksqe
Sosyal ağlarda paylaş
Pessimist
Sosyal ağlarda paylaş
Zeppelin
'hoooarrrrkkkk' efektiyle maddeyi ağıza aldık.
çevrede çok fazla insan da yok (20 metre ilersi ve sizin kızın görüş açısında olmanız nedeniyle 2mlik bir arka mesafe).
peki böyle bir ortamda, kız 'hoooarrrrkk' efektini duyup, o sesin bizden geldiğini anlamayacak kadar odun mu?
odunsa zaten gidip direk tanışarak da bu iş halledilmez mi?
kadıköy'de bu işlemi yapacak kadar (22 metre çap) alan hiç bir zaman bulamazsın.
kızı etkilemek mi istiyorsun, kusturmak mı? ayrıca kızın yanında bir arkadaşı varsa, direk yol değiştirmeleri de muhtemeldir, söyliyeyim.
tabii buna da katılmamak elde değil :)[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş
codename_curse
cebimizde çöp taşıyıp kızın görmediği vakit yere atıp çevreci kişiliğimizi ortaya koyabiliriz sonra kız "ah rüyalarım erkeği diye düşünecektir." bizde "naber lan" gibisinden bi lafla (bu kadar abazai ayı ve kro şekilde degil tabi) işi bitirebliriz
(cebimde genelde magic booster paketi olur kokusunu çok severim o işe yarayacak sonunda!!!)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
Sosyal ağlarda paylaş
toggie
| drum-tr || tama || víc fírth |
| anti-telekom |
Sosyal ağlarda paylaş
angband
Sosyal ağlarda paylaş
codename_curse
malüm havalar yağmurlu kıza gidip giyelen yağmurluğu kızı koruyacak şekilde paylaştırırız. kız ne kadar kibar bi erkek olduğumuzu düşünürken konu açılırı ve iş bitirilir[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
Sosyal ağlarda paylaş
mawiman
Sosyal ağlarda paylaş
numberten
Sosyal ağlarda paylaş
KillJoy
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KLAB. & e-ekrem
Sosyal ağlarda paylaş