tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaslar benim karakterin npsi 47k ve yanındaki np 4,5k idi ve orası bir anda 0 a düstü sonra ben onu 180 yaptım arkadaslara dedi orası 0 a düsünce kendine np işreti satın alabiliyormusun felan dediler.. bu dogrumu ? yani np işareti kendiligindenmi geliyor yoksa bu işareti np en belli bir yere geldikten sonra 0 lanıp satınmı alıyorsn bunu acaba birisi anlatabilirmi arkadsalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aylik yani sagdaki nplerine göre alinio o isaretler ve bu isaretleri bi yerden belli bi ücret karsiligi almiosun aylik yaptigin npye göre sistem sana kendisi verior...[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arama yapsan çıkardı zaten....[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yani ben 1 ay kasıyım o np işareti kendiliginden gelicek öyle degilmi yani 1 ay süre sonunda degerlendirilip sistem bana kendisi isaretmi vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hayir otomotik olarak o sag taraftaki np her ay sifirlanio zaten sen o ay icinde yaptigin npye göre aliosun o isareti sonra sifirlaninca tekrar bastan kapish? ;-)[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuckiManiak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Gercekten bende cok merak edıyorum bu np işaretlerını, eger bize sistem otomatık werıcekse vermesını gerektıren birşeyler yapmalıyız. Biraz dha ayrıntılı acıklama yapabılırsenız sevırırım[signature][hline]Name:Muckimaniak Clan:Justice Server:Ares lvl:64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hazır konu işaretlerden açılmışken bi quest var karşı tarafı invide ederken gidip leach kesince karus simgesi veriyormuş b görevi daha önce yapan oldumu hiç?[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuckiManiak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bizim clandan 2-3 kişi yaptı sanırım bugun. Yanlış hatırlamıyorsam Awl_up ile bi asasın arkadas yaptı. Linete tekı dark mage e götürülüyor[signature][hline]Name:Muckimaniak Clan:Justice Server:Ares lvl:64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende 101k oldu bu ay 70k kastım sanırım sağ taraf 50 "S" simögem war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuckiManiak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Peki simge yi ne zaman aldın ? Sag taraf 50 k oldugundamı[signature][hline]Name:Muckimaniak Clan:Justice Server:Ares lvl:64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 50 k olunca "S" alınıyor anlamı çıkmasın burdan... Benim sağdakı aylık kasılan NP 47 k ve bendede "S" işareti var...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job : Paper Flame/Lightning Level : 65 Clan : W00taboluos Server : Ares NP : xxx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 peki leechten o simge pat die düşmüyordur herhalde çıkana kadar keseceksek millette bizi keser valla ben invide olduğumuzda direk oraya gidiyorum :) mutlaka gelen vardır die ki karuslardan mutlaka gelen oluyor oraya ben karuslarda leech nerde bi öğrensem dalacam geçen savaşta iki saat aradım bulamadım mantikorların oraları trol warriorlar felan gezdim yok :( karus olupta bilen varsa lunar gate e göre tarif edebilir mi :P[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 01 Kasım 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki: hayir otomotik olarak o sag taraftaki np her ay sifirlanio zaten sen o ay icinde yaptigin npye göre aliosun o isareti sonra sifirlaninca tekrar bastan kapish? ;-) olan pislik yaw biliyo herseyi..:D gun gelcek bende pelerinli clan masteri olcam amaaaa once lwl kasılacaq lwl 60 olmaq sharttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar