Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NP işareti almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar benim karakterin npsi 47k ve yanındaki np 4,5k idi ve orası bir anda 0 a düstü sonra ben onu 180 yaptım arkadaslara dedi orası 0 a düsünce kendine np işreti satın alabiliyormusun felan dediler.. bu dogrumu ? yani np işareti kendiligindenmi geliyor yoksa bu işareti np en belli bir yere geldikten sonra 0 lanıp satınmı alıyorsn bunu acaba birisi anlatabilirmi arkadsalar ?
Mesaj tarihi:
aylik yani sagdaki nplerine göre alinio o isaretler ve bu isaretleri bi yerden belli bi ücret karsiligi almiosun aylik yaptigin npye göre sistem sana kendisi verior...[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: MoradSlayers
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
yani ben 1 ay kasıyım o np işareti kendiliginden gelicek öyle degilmi yani 1 ay süre sonunda degerlendirilip sistem bana kendisi isaretmi vericek
Mesaj tarihi:
hayir otomotik olarak o sag taraftaki np her ay sifirlanio zaten sen o ay icinde yaptigin npye göre aliosun o isareti sonra sifirlaninca tekrar bastan kapish? ;-)[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: MoradSlayers
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Gercekten bende cok merak edıyorum bu np işaretlerını, eger bize sistem otomatık werıcekse vermesını gerektıren birşeyler yapmalıyız. Biraz dha ayrıntılı acıklama yapabılırsenız sevırırım[signature][hline]Name:Muckimaniak
Clan:Justice
Server:Ares
lvl:64
Mesaj tarihi:
hazır konu işaretlerden açılmışken bi quest var

karşı tarafı invide ederken gidip leach kesince karus simgesi veriyormuş
b görevi daha önce yapan oldumu hiç?[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad
Mesaj tarihi:
Bizim clandan 2-3 kişi yaptı sanırım bugun. Yanlış hatırlamıyorsam Awl_up ile bi asasın arkadas yaptı. Linete tekı dark mage e götürülüyor[signature][hline]Name:Muckimaniak
Clan:Justice
Server:Ares
lvl:64
Mesaj tarihi:
50 k olunca "S" alınıyor anlamı çıkmasın burdan...

Benim sağdakı aylık kasılan NP 47 k ve bendede "S" işareti var...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job : Paper Flame/Lightning
Level : 65
Clan : W00taboluos
Server : Ares
NP : xxx.xxx
Mesaj tarihi:
peki leechten o simge pat die düşmüyordur herhalde
çıkana kadar keseceksek millette bizi keser

valla ben invide olduğumuzda direk oraya gidiyorum :) mutlaka gelen vardır die ki karuslardan mutlaka gelen oluyor oraya
ben karuslarda leech nerde bi öğrensem dalacam
geçen savaşta iki saat aradım bulamadım
mantikorların oraları trol warriorlar felan gezdim yok :(
karus olupta bilen varsa lunar gate e göre tarif edebilir mi :P[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad

[Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 01 Kasım 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ujio, 01 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
hayir otomotik olarak o sag taraftaki np her ay sifirlanio zaten sen o ay icinde yaptigin npye göre aliosun o isareti sonra sifirlaninca tekrar bastan kapish? ;-)

olan pislik yaw biliyo herseyi..:D
gun gelcek bende pelerinli clan masteri olcam amaaaa once lwl kasılacaq lwl 60 olmaq sharttttt
  • Yeni Oluştur...