Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kosp kullananlara gicigim nedense sen git icerde tv seyret disarda gez dolash sex yap macro kassin lvli ondan sonra gel pk yap bu ss leri sexsiz gecen gecelerimin intakami diyede yorumliyabilirsiniz buyrun... [spo1=[/spo] [spo2=[/spo] yani arkadaslar baya dirayetli cikti önce ellerinde horn bowlar felan kücümsedim troll warrior cektim kestiler troll berserker cektim kestiler (umarim shell bot gitmemistir :( ) ama iste bu 2. SSde gördügünüz bu babayigit görevini yapmanin mutluluyla spotuna geri dönüor :D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi şu <3 ne anlama geliyor :D kafama takıldı[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 02:03 tarihinde demiş ki: abi şu <3 ne anlama geliyor :D kafama takıldı <3 = love yandan mi tersten mi tam olarak hatirlamiom ama bi yerden bakinca kalbe benziomush :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 02:03 tarihinde demiş ki: abi şu <3 ne anlama geliyor :D kafama takıldı <3 = love yandan mi tersten mi tam olarak hatirlamiom ama bi yerden bakinca kalbe benziomush :D ilginç :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki: kosp kullananlara gicigim nedense sen git icerde tv seyret disarda gez dolash sex yap macro kassin lvli ondan sonra gel pk yap bu ss leri sexsiz gecen gecelerimin intakami diyede yorumliyabilirsiniz buyrun... [spo1=[/spo] [spo2=[/spo] yani arkadaslar baya dirayetli cikti önce ellerinde horn bowlar felan kücümsedim troll warrior cektim kestiler troll berserker cektim kestiler (umarim shell bot gitmemistir :( ) ama iste bu 2. SSde gördügünüz bu babayigit görevini yapmanin mutluluyla spotuna geri dönüor :D:D:D:D:D AHAHAHAHAHAAHAHAH mükemmel olmuş zuhahahahahaah azında sigara spota dönüyo puhahahahaha[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior[Bu mesaj Informer tarafından 01 Kasım 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 02:03 tarihinde demiş ki: abi şu <3 ne anlama geliyor :D kafama takıldı <3 = love yandan mi tersten mi tam olarak hatirlamiom ama bi yerden bakinca kalbe benziomush :D ilginç :D bende ilginc bir insanim iste ilginclik olsun die yaptim :D sen disarda gezip oynamak lay lay lom warken gitmisim warrior kasmisim enayi miyim neyim :D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 irc'de bide forumda aynı işareti herkes yapıyo ondan sordum :D hergün acaip acaip şeyler çıkarıyorlar yaw[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... nerde kasiolar kordinat ver :D:D:D troll captainin kesemiyecegi sey yoktur :D:D:D o da olmazsa onlar icin özel TK mönümüzüde sunabilirim :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... nerde kasiolar kordinat ver :D:D:D troll captainin kesemiyecegi sey yoktur :D:D:D o da olmazsa onlar icin özel TK mönümüzüde sunabilirim :D zuahhahahahah :D talosda getir bari ortaya karışık olsun[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... nerde kasiolar kordinat ver :D:D:D troll captainin kesemiyecegi sey yoktur :D:D:D o da olmazsa onlar icin özel TK mönümüzüde sunabilirim :D herşeyin İllegaL oLduğu bi serverda (beramus)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 02:10 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... nerde kasiolar kordinat ver :D:D:D troll captainin kesemiyecegi sey yoktur :D:D:D o da olmazsa onlar icin özel TK mönümüzüde sunabilirim :D zuahhahahahah :D talosda getir bari ortaya karışık olsun walla talos zor ya talos spawn olur 10 dakka icinde kesilir ( en azindan orc tarafinda böyle) TK ise serverin leshidir kimse kesmez o hep bi yerlerdedir :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:11 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... nerde kasiolar kordinat ver :D:D:D troll captainin kesemiyecegi sey yoktur :D:D:D o da olmazsa onlar icin özel TK mönümüzüde sunabilirim :D herşeyin İllegaL oLduğu bi serverda (beramus)... oraya kadar yetmez ki gücüm kudretim areste öter borum :([signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:14 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:11 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 01 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arada bi gittiğim cafenin sahipleride aynı bu şekiLde kosp sayesinde bi clan kurucak kadar adamı kastıLar ve bununla övünüyolar 3 günde 5x lvl oLdu hiç dokunmadan gibi... :D nerde kasiolar kordinat ver :D:D:D troll captainin kesemiyecegi sey yoktur :D:D:D o da olmazsa onlar icin özel TK mönümüzüde sunabilirim :D herşeyin İllegaL oLduğu bi serverda (beramus)... oraya kadar yetmez ki gücüm kudretim areste öter borum :( :D [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 01 Kasım 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Informer, 01 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki: kosp kullananlara gicigim nedense sen git icerde tv seyret disarda gez dolash sex yap macro kassin lvli ondan sonra gel pk yap bu ss leri sexsiz gecen gecelerimin intakami diyede yorumliyabilirsiniz buyrun... [spo1=[/spo] [spo2=[/spo] yani arkadaslar baya dirayetli cikti önce ellerinde horn bowlar felan kücümsedim troll warrior cektim kestiler troll berserker cektim kestiler (umarim shell bot gitmemistir :( ) ama iste bu 2. SSde gördügünüz bu babayigit görevini yapmanin mutluluyla spotuna geri dönüor :D:D:D:D:D AHAHAHAHAHAAHAHAH mükemmel olmuş zuhahahahahaah azında sigara spota dönüyo puhahahahaha söylememe gerek war mi bilmiom ama orgazm sigarasi o :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zuahhaha yarıldım XD. Berhudar ol. Hacklere ve hackerlere HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulan koskoca yazıda adam bir geyik yapayim demis millete gülcen anca kosp soyle kosp boyle hey allam ya hiç mi tıklamazlar şu spoiler lara..[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 spolier? o ne ola ki ? :P[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Marl0_on, 01 Kasım 2005 02:55 tarihinde demiş ki: spolier? o ne ola ki ? :P asadadada spoiler arabalarin arkalarina sekil olsun die konan rüzgarlik adhuahudhuahudahud[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yannız şimdi farkettim spolier yazmışım xD gavolt ismi gibin xD uçarken ısıran varlıklar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Marl0_on, 01 Kasım 2005 02:55 tarihinde demiş ki: spolier? o ne ola ki ? :P allahım give me patience allahım save me from the dark off marlon off , tık - la - yın - ız yazan şey tıklanınca resmi açıyo hani adamın ilk açtıgı sayfada var hani hani :@[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 01 Kasım 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 biliom yaf ölüp kastığım exp gidince kasaasım kalmadı bende buraya takılıom :<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kusura bakma ben fazla sinirlliyim şu an slide ile samma kestim +5 str earring çıktıda :@[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende dt sololamıştım aylar önce dalga geçer gibin creaker +1 verdiydi mal bu bosslar[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İNFORMER............. tanıdığım en deli warior.Kendini hergün aşan adam. Bi ara slide ile DM ye uğraşıyodun.Şimdide slide ile SAMMA.Millet senin gibi yaparsa priestlerin işi zor gibi gözüküyo.!!!!!!!!!! (Solo Power) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar