fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 [signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...Msn.Space
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 neyi vista şimdi bunun klasik masa ustu..[signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 01 Kasım 2005 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 evet sımdı sana bılgısayarın her yerını yenı ozellıklerının resımı felen cekım gonderım :D ehueuh sadece masa ustumu gorun dedım sahsen bılgısayarım artıq vısta olduda :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :) iyi hayırlı olsn.... kafam yerinde degil pek kusura bakma[signature][hline]
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vala benımde yerınde degıl aksam aksam :D sabahtan berı pc basındayım babam ıkıde bı odaya gelıp oglum artık uyumuycakmısın kop artık su pc den dıyor ehuehueuh cenazemı kaldırcaklar pc basından :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 haha ben daha fenayım kısaca gabrage --> meyhane attıgm msj diorm en snda ztn halimi anlamana yter umarım[signature][hline]
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aman abı ramazan ramazan oruc tutmuyoruz kanıma gırmeyın alkol almayayım barı :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehhe :) gel dier şişe duruyo hala..[signature][hline] konuyuda 2.dk. ya b.k ettim alkole dondu muhabbet [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 01 Kasım 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir]
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şişşşşşşşşşşşşşş babam duymasın keser beni hanimallah eheheheh:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 duymaz çaktırma... okla gidiom dersin :P[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vista template i desek daha doğru lur sanırım :) standart winxp bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gerçek vista resimleri :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Gokart[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Murk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Zgrw adamın hevesini neden kırıyorsun hemen... :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 vista yeni cikan 64 bit uygulamali windows dimi ole biliorum ben yeni cikan 64 bit islemciler icin saniorum
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Murk, 01 Kasım 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Zgrw adamın hevesini neden kırıyorsun hemen... :) çok gıcığımdır :-p said: cenkgala, 01 Kasım 2005 11:56 tarihinde demiş ki: vista yeni cikan 64 bit uygulamali windows dimi ole biliorum ben yeni cikan 64 bit islemciler icin saniorum evet vista 64-bitlik işlemcilere göre hazırlandı ama ilk 64-bitlik işletim sistemi Windows Xp Profsionla 64-bit edition'dır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eh ei o zmn sonunda 64 bitlik islemcinin hayrini gorecez :lol:
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: zgrw, 01 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: gerçek vista resimleri :) Pauahuhahahhahahaha lan zgrw pauhauha yedin adamın içine oturdu Longhorse oldu lan bebe pauhauha[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Adam cevap yazmıyo[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: fixxer, 01 Kasım 2005 06:24 tarihinde demiş ki: aman abı ramazan ramazan oruc tutmuyoruz kanıma gırmeyın alkol almayayım barı :D :-)sabret az kaldı..[signature][hline]Follow the Darkness...
KoLCu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 buda mac o zaman :-) [signature][hline]http://www.turktekno.nethttp://www.ekpaket.com[Bu mesaj KoLCu tarafından 01 Kasım 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar