Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'dan oyun sevkiyatı??

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam,

Arkadaşım galaxies'i göndereli yaklaşık 10 gün oluyo, hala oyun elime ulaşmadı. Aranızda posta yoluyla oyunu isteyen kimse var mı yoksa herkes DHL, UPS, Fedex v.b. kurye firmalarını mı kullandı? Amerika'dan air mail gelmesi kaç gün sürer?

Çıldırıcam, forumu okuyarak, ss'lara bakarak kendi kendimi yiyorum. İnşallah bugün yarın gelir de aranıza katılırım...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ingiltereden bişi istemiştim baya bi uzun sürmüştü ama o gemi ile felan geldiği icin ağardan ulaşmıştı.Seninkide gemi felansa tabi bilemicem :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 31 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
Ben ingiltereden bişi istemiştim baya bi uzun sürmüştü ama o gemi ile felan geldiği icin ağardan ulaşmıştı.Seninkide gemi felansa tabi bilemicem :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

Valla arkadaş airmaille yollamış. Benim tahminim 1 hafta idi. Ama burası Türkiye, kesin postada bi yerde takılmıştır...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

uçakla yollanmışsa engeç 1 hafta sonra gelmesi lazım bence sen bi soruştur, air mail dediği zeplin vs. dir belkide[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
Imperial Guard ( www.imperial-guard.net )
Star Wars: Galaxies
---
Diaboli virtus in umbust est
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MonTezaus, 03 August 2003 15:38 tarihinde demiş ki:
uçakla yollanmışsa engeç 1 hafta sonra gelmesi lazım bence sen bi soruştur, air mail dediği zeplin vs. dir belkide[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
Imperial Guard ( www.imperial-guard.net )
Star Wars: Galaxies
---
Diaboli virtus in umbust est

Abi sorustur diyosun da nerden sorusturucam? PTT'de kim bana cevap vericek? Hanginiz bi devlet dairesindeki isinizden olumlu yanit aldiniz? Ben hala umidimi kaybetmedim. "Yarin kesin gelecek" diyorum kendi kendime...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...