Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adls / Counter Strike

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar çok gerekli bir bilgiye ihtiyacım var. Nasıl test edeceğimide bilmiyorum.

Evden Cs oynuyorum 3 gb limitli adsl e donmek istiyorum.
Ancak Cs nin 1 ay içinde veya 1 saat içinde benim bağlantımın ne kadarını kullandığını bilmiyorum. Şöyle bir durum mümkünmü?
Cs Ortalama 1 saatte 10 mb download harcar, yada bu tarz bir bilgiye ihtiyacım var ki günde diğer işlerimin haricinde cs ye ve internet trafiğime göre hattımı belirleyeceğim. Şimdiden kolay gelsin ve sağolun:P[signature][hline]It's a good day to die !
Mesaj tarihi:
sadece cs oynayacaksan 3gb kota sana yeterde artar da saatte 10mb download nasıl oluyor cs de onu anlatırmısın ?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
her tur oyun cok cok az mb harcar ben mesela gecen ay devamli cs oynamistim bide ayrica cok dosya indirmistim mp3 vs. 2 gb olmustu benim kota sabah aksam sadece cs oynasan 1 gb cok zor dolar hatta 500 mb dolar bence
Mesaj tarihi:
ben ornek olarak yazdim zaten 10 mb i sonucdan band harcayan bir oyunun bir sekilde zaten download yapmasi lazim az veya cok.. ama arkadasin sabah aksam cs oynamasi mp3 indirmesi vs.. sonucunda 2 gb download yapmasi benim icin yeterli bir sonuc zaten. tesekkur ediyorum..[signature][hline]It's a good day to die !
Mesaj tarihi:
cs snde 4kb download 2kb upload kullanır,
1dk, 240kb download 120kb upload,
60dk 14400kb download 7200kb upload

işini görür sanırım?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
Hesapladım günde 24 saat cs oynarsan 337mb download etmiş oluyorsun arkadaşın verdiği bilgiye göre.

Her gün ortalama 18 saat online oyun oynayan birisi ayda 7gb download etmiş oluyor ortalama.(4kb/sn hızı baz alınırsa)

Her online oyun ortalama 4kb/sn download mı harcar?nereden öğrenebiliriz bu hızı?

*Not:Her online oyundan kastım, mmorpg, strateji ve fps tarzı oyunlar genelde(C-s, wow, wc3....)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 01 Kasım 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...