Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı gösteri merkezi-duman konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEN BEN BEN demek isterdim ki, malesef zalim kader aglarını yine elime ayagıma doladı, ama gidenlerdenresim isteruk![signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
ıyyy duman:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
duman bi numara
cuma günü de burdalardı gidemedim böhüe sesi eve kadar geldi...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Mesaj tarihi:
29 ekim cumartesi
bostabcı gosteri merkezi
saat 19.30
bilet parası:25 milyon[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
yazık..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
duman hayranları için ucuz geçen yaz 35 ytl verdiğimi bilirim mvö için[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
evet arkadaslar konser gunu geldi çattı =( ama paticikten kimse yok galiba[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
iyiydi konser.ztn sevgilimde yanımdaydı eheh iyiydi be. ama the wall cover kötüydü . bi de konserden önce çalınan şarkılar iyiydi.White Snake still of the night da koptum ztn.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
another brick in the wall coverı her konserde iğrenç oluyo bence. Hele can alıcı kısmında ağzının içinde yuvarlayarak delirtiyo insanı. Hiç bişey anlaşılmıyo. Ama Duman iyidir, severim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
  • Yeni Oluştur...