Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı gösteri merkezi-duman konseri

unac

Öne çıkan mesajlar

duman bi numara
cuma günü de burdalardı gidemedim böhüe sesi eve kadar geldi...[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Sosyal ağlarda paylaş

duman hayranları için ucuz geçen yaz 35 ytl verdiğimi bilirim mvö için[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

iyiydi konser.ztn sevgilimde yanımdaydı eheh iyiydi be. ama the wall cover kötüydü . bi de konserden önce çalınan şarkılar iyiydi.White Snake still of the night da koptum ztn.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

another brick in the wall coverı her konserde iğrenç oluyo bence. Hele can alıcı kısmında ağzının içinde yuvarlayarak delirtiyo insanı. Hiç bişey anlaşılmıyo. Ama Duman iyidir, severim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...