ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Anelor, 31 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: walla eskiden bayramlarda daha cok para aliodum ben artik eskisi kadar vermio kimse =/ millet darda olm :D sen ayagimi da yalasan sana para vermem lan :D saka saka :D o kadar kentucky'De yemeginden verdin:Dehehe bu arada ne deismiyo ki bayramlar da degismesin(vay bee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence adinin seker ya da ramazan olmasi degil ,bayramin bayram gibi kutlanmasi daha önemli. bayramda aileler,dostlar biraraya gelip bir seyler paylasmali bence ama bugünlerde bayrami diger günlerden ayiran tek özellik tatil olmasi,baska da bir sey yok. et bayrami mi??o ne ya abartmislar!:D cok sacma eger oyle bir sey varsa[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Az önce bi kanalın bayram programını gördüm.Hergün bi dizi koymuşlar buna "bayram eğlencesi" diolar..Zaten dizi sevmem.İğrendim bu eğlencelik(!) bayram programından.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o diziler normalde de var zaten.. adamlar kimi kandırıyor anlamadım.. ya da milleti salak olarak görüyolar.. dava açmak lazım bunlara..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bayram eğlencesi dediğin eş dost biyerlere gidersin. konuşmak suretiyle eğlenilir. televizyon iğrenç bişey bunu da nasıl anladım. 1.5 aydır filan hiç tv izlemiyorum. bugün eve geldim açtım. bi sürü gereksiz şey türemiş yine, hiç birini bilmiyorum. dedim fatih iyi böle devam et dedim. şu an çok mutluyum[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yok diyelim müzikli şulu bulu program var.Eş dost toplanır muabbet eder güler oynarısınz da dizi nedir ya? Ztn 7/24 dizi var tv de..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar