Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 off simdi dusunuyorumda ben hergun maslak , levent , zincirlikuyu , balmumcu yolundan gidiyorum ebem zitilecek buda yapilinca arti olarak istinyede hemen evimin dibine alisveris merkezi yapiliyo uhuhu 2 saatlik yol cilem cikacak 3 4 saate[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sehrın tarıhı yapısına dokunan yok burda asıl bolge zaten ıs merkezlerı ve dev bınalarla dolu esas ıstanbul yanı eskı sur ıcı oldugu gıbı duruyor dokundurtmazlarda oraya cogu sıt alanı zaten ha bu kuleler yapılmalımı yapılmamalım ıdıe bısey yok kuleler bencede cok guzel dunyada bır landmark olucaklar onu gectım ıstanbulda yatırım yapıcak pek cok kısı bunalrı kullanıcak veya bunalrı gormek ıcın bıssuru ınsan gelıcek o bakımdan ıyı bence ama sorun altyapı cunkı ıstanbulun bu kulelerın elektırıgını suyunu telefonunu kanalızasyonunu ınternetı karsılıycak altyapısı yok o bolge tamamen felc olucak trafıksel olarak artık ya yerın dıbını kazarlar bır katta ordan gecırırler trafıgı yada ust yollar fılan yaparlar bıseler yaparlar yanı cunkı su halıyle ınsaatın baslaması bıle felc eder orayı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar