Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

_Koşulsuz Sevgi_(Güzel bir hikaye:)

DesertRose

Öne çıkan mesajlar

Bir zamanlar üzerinde,ZENGİNLİK,KİBİR,ÜZÜNTÜ,MUTLULUK,BİLGİ ve SEVGİ dahil,tüm duyguların yaşadığı bir ada vardı. Bir gün,tüm duygulara adanın okyanusun dibine batacağı bildirildi ve tüm duygular adadan ayrılmak içinteknelerini hazırladılar.Adada kalan tek duygu SEVGİ idi.O mümkün olan en son ana kadar cennet adayı korumak istedi.Ada hemen hemen tamamen suyun altında iken,SEVGİ ayrılmazamanı olduğuna karar verdi.O da,yardım edecek birini aramaya başladı.

Tam o anda ZENGİNLİK büyük bir tekne ile geçiyordu.SEVGİ sordu;"ZENGİNLİK,teknende seninle gelebilir miyim?"ZENGİNLİK yanıtladı; "üzgünüm,ama teknemde çok fazla gümüş ve altın var,senin için hiç yerim yok...

SEVGİ güzel bir gemi ile geçmekte olan KİBİR'den yardım istemey karar verdi."Sana yardım edemem"dedi KİBİR,"sırılsıklamsın,güzel gemimi harap edersin..."

Sonra SEVGİ geçmekte olan ÜZÜNTÜ"yü gördü.ÜZÜNTÜ;"SEVGİ,üzgünüm ama şimdi yalnız kalmaya ihtiyacım var..."

O zaman SEVGİ,MUTLULUĞU gördü ve bağırdı.MUTLULUK o kadar sevinçli idi ki,sevginin onu çağırdığını duymadı bile...

SEVGİ ağlamaya başladı,o zaman,bir ses duydu,"Gel SEVGİ,seni yanımda götüreceğim" bu yetişkin biri idi.SEVGİ o kadar kutsanmış ve çok sevinçli hissetti ki ,yetişkine ismini sormayı unuttu.Karaya vardıklarında,yetişkin kendi yoluna SEVGİ kendi yoluna gitti.

SEVGİ,yetişkine ne kadar borçlu olduğunu kavradı ve BİLGİ ile karşılaştığında,ona yardım edenin kim olduğunu sordu;"O,ZAMANdı"diye yanıtladı BİLGİ..

"Ama hiç kimse bana yardım etmezken,neden ZAMAN yardım etti?"diye sordu SEVGİ..

BİLGİ gülümsedi ve derin bir bilgelik ve içtenlik ile yanıtladı;"Çünkü,SEVGİ'nin ne kadar büyük olduğunu anlamaya muktedir olan sadece ZAMAN'dır.."

:))[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...