Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok benım zor abı ya sız benı beklersenız ewde kalırsınız sız bulmuşsunuz hazır ben nıkah sahıdınız olurum ıste ne gusell[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
wayt fede mutluluklar sana abı sewındımm=)
lord ndn kızar anlamadımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
İnşallah bulmuşsundur ama neyse Allah Yardımcın olsun!
Tamam abi sabahleyin temizlerin çöpleri biz. Famy ikimiz kaldık yaw, ağlayacam şimdi:([signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Mesaj tarihi:
lord cwp wersene ndnn kızcak gelın yaww
hakketen bu duygusuz eleman ağlasa da gorsek[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ne alaka ya arkadasıdır
ben hıc ole dusunmem ne alaka yanı normal arkadas olabılır sonucta[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Kız-erkek normal arkadaş ASLA olmaz eninde sonunda bi yerden patlak verir o iş biri aşık olur falan filan genelde ağlamaklı biter.[signature][hline]Acıların Patisiyim...

Mesaj tarihi:
hıc de dııl yanılıyosun bay cok bilmiş
normal arkadas da olabılır[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Sana sırf bu forumda olmadığını ispatlayacağım bir ton olay gösterebilirim. arkadaş belki olabilir ama dost asla olmaz...[signature][hline]Acıların Patisiyim...

Mesaj tarihi:
arkadas kesın olabılır dost belkıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
yıne msne cewırdınız dıycekler ama senın olmadığı için boyle dusunuosundur benım ıı erkek arkadaslarım war ne ben ne de onlar asla baska turlu bakmadılar istisna belki ama war[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
biliorum cunku cok ii giden ilişkileri war[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
  • Yeni Oluştur...