Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aradhell noluyooo[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
said:
Aradhell, 30 Ekim 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
said:
SoulCube, 30 Ekim 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
aradhel gay misin ?

yoo fede kız değil miydi? tüh =P

oha be arkadaşım burda o kadar natalie diye bağırdık bi de yaa.
Mesaj tarihi:
boswerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,hıçbısey takılmaya gelmezz
ıftar yaklastı yasasıınn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
çok kötüyüm ya bugun, kızla konuştum bana boyle konuşma tek aşık sen değilsin kötü oluyorum dedi, sonra mesaj atma uyarı sesi geliyo sadece muzik sesi gelsin dedi bidahada cevap vermedi off[signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
aman fazla takma kızları geleceği warsa gelirr
yoksa da gıder takarsan daha zor olur cozulmesıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
eet cok korkarlar
cok sewceksın ama kızın ıstedığı kadarını bellı edıceksııınn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
evet her ne kadar konu sapsa da kızlar sevilmekten korkar bence. fazla ilgiyi sevmiyolar. hatta bni çoğu haketmiyo zaten çok ilgiyi
Mesaj tarihi:
sadece kızlar dııll erkekler de sewmez fazla ılgıyı kımse sewmez ya sıkılır ınsan[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ya ıste dengeyı kurmak gerek o denge de ancak ii iletısım sayesınde kurulur bana kalırsa
ne zaman sıkıldığını nezaman ılgi beklediğini bileceksın yanıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Al işte...

Evlenmek erkek milletinin ders almadığı en büyük salaklıktır kardeşim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
famy eklesene ya zamanın varsa bi kaç şey sormak istiyorum çok doldum ya neyse meşgulsun heralde[signature][hline] Loves are masturbating now..

[Bu mesaj Aradhell tarafından 30 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bırakın aşk sevgi evlilik bunlar yalan vallahi yalan ya arkasına bile bakmadan dönüp gidiyolar acımıyolar elinde birkaç şarkı birkaç satır kalıyor kafayı yemek için sadece off...[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Mesaj tarihi:
yaw yemeğe gıdıorum yawastan ben sormak ıstedığın warsa ozelden sorabılırsınn
şimdıden ıı ıftarlar herkese[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
said:
utopia, 30 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
ya bırakın aşk sevgi evlilik bunlar yalan vallahi yalan ya arkasına bile bakmadan dönüp gidiyolar acımıyolar elinde birkaç şarkı birkaç satır kalıyor kafayı yemek için sadece off...
ooff bbee o da doru ıste yalan dostum ask dıe bısey yokk[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Lan evlenip napcanız be. Manyakmısınız olum siz. Para var araba var ev var dünyada milyonlarca kız var!!! Olmadı dost hayatı yaşar öle cocuk sahibi olursun cocukta istiosan.

Çok fazla nip tuck seyrediom galiba.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı

[Bu mesaj Davion tarafından 30 Ekim 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
babalık duygusunu yasamayın diyon yane:) bir evin erkegi olmayın mal mal gezin ortalıkta diyon yani:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
said:
fede, 30 Ekim 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
var var siz görmediniz daha.

gördük de noldu?sevdik de noldu?sevmekten soğuttu aldı başını gitti ve bana bütün bi şehri ve yalnızlığı bıraktı.
ne geçti elime şimdi benim?
hiç.
ee?[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
  • Yeni Oluştur...