Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

ya ıste dengeyı kurmak gerek o denge de ancak ii iletısım sayesınde kurulur bana kalırsa
ne zaman sıkıldığını nezaman ılgi beklediğini bileceksın yanıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın aşk sevgi evlilik bunlar yalan vallahi yalan ya arkasına bile bakmadan dönüp gidiyolar acımıyolar elinde birkaç şarkı birkaç satır kalıyor kafayı yemek için sadece off...[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
utopia, 30 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
ya bırakın aşk sevgi evlilik bunlar yalan vallahi yalan ya arkasına bile bakmadan dönüp gidiyolar acımıyolar elinde birkaç şarkı birkaç satır kalıyor kafayı yemek için sadece off...
ooff bbee o da doru ıste yalan dostum ask dıe bısey yokk[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Lan evlenip napcanız be. Manyakmısınız olum siz. Para var araba var ev var dünyada milyonlarca kız var!!! Olmadı dost hayatı yaşar öle cocuk sahibi olursun cocukta istiosan.

Çok fazla nip tuck seyrediom galiba.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı

[Bu mesaj Davion tarafından 30 Ekim 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 30 Ekim 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
var var siz görmediniz daha.

gördük de noldu?sevdik de noldu?sevmekten soğuttu aldı başını gitti ve bana bütün bi şehri ve yalnızlığı bıraktı.
ne geçti elime şimdi benim?
hiç.
ee?[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...