forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 para varsa hiç durma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aradhell noluyooo[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 15:08 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 30 Ekim 2005 13:31 tarihinde demiş ki: aradhel gay misin ? yoo fede kız değil miydi? tüh =P oha be arkadaşım burda o kadar natalie diye bağırdık bi de yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya ne bilim çok canım sıkkın moralim .ok bozuk[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 boswerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,hıçbısey takılmaya gelmezz ıftar yaklastı yasasıınn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok kötüyüm ya bugun, kızla konuştum bana boyle konuşma tek aşık sen değilsin kötü oluyorum dedi, sonra mesaj atma uyarı sesi geliyo sadece muzik sesi gelsin dedi bidahada cevap vermedi off[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aman fazla takma kızları geleceği warsa gelirr yoksa da gıder takarsan daha zor olur cozulmesıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kızlar çok sevilmekten korkar mı hep?? çok sevdim galiba yine baglandım pff off ya[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 eet cok korkarlar cok sewceksın ama kızın ıstedığı kadarını bellı edıceksııınn[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet her ne kadar konu sapsa da kızlar sevilmekten korkar bence. fazla ilgiyi sevmiyolar. hatta bni çoğu haketmiyo zaten çok ilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sadece kızlar dııll erkekler de sewmez fazla ılgıyı kımse sewmez ya sıkılır ınsan[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 15:27 tarihinde demiş ki: kızlar çok sevilmekten korkar mı hep?? çok sevdim galiba yine baglandım pff off ya [signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ilgilenmesende ilgilenmio unutmuş artık demez mi?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o da doğru ama. kızlar sıkıldıını çok belli ediyo. ya bi git işin gücün yok mu felan diyo. biz en azından sabredebiliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya ıste dengeyı kurmak gerek o denge de ancak ii iletısım sayesınde kurulur bana kalırsa ne zaman sıkıldığını nezaman ılgi beklediğini bileceksın yanıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Al işte... Evlenmek erkek milletinin ders almadığı en büyük salaklıktır kardeşim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 famy eklesene ya zamanın varsa bi kaç şey sormak istiyorum çok doldum ya neyse meşgulsun heralde[signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 30 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya bırakın aşk sevgi evlilik bunlar yalan vallahi yalan ya arkasına bile bakmadan dönüp gidiyolar acımıyolar elinde birkaç şarkı birkaç satır kalıyor kafayı yemek için sadece off...[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yaw yemeğe gıdıorum yawastan ben sormak ıstedığın warsa ozelden sorabılırsınn şimdıden ıı ıftarlar herkese[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: utopia, 30 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki: ya bırakın aşk sevgi evlilik bunlar yalan vallahi yalan ya arkasına bile bakmadan dönüp gidiyolar acımıyolar elinde birkaç şarkı birkaç satır kalıyor kafayı yemek için sadece off... ooff bbee o da doru ıste yalan dostum ask dıe bısey yokk[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 var var siz görmediniz daha.[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Lan evlenip napcanız be. Manyakmısınız olum siz. Para var araba var ev var dünyada milyonlarca kız var!!! Olmadı dost hayatı yaşar öle cocuk sahibi olursun cocukta istiosan. Çok fazla nip tuck seyrediom galiba.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı [Bu mesaj Davion tarafından 30 Ekim 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 babalık duygusunu yasamayın diyon yane:) bir evin erkegi olmayın mal mal gezin ortalıkta diyon yani:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: fede, 30 Ekim 2005 15:43 tarihinde demiş ki: var var siz görmediniz daha. gördük de noldu?sevdik de noldu?sevmekten soğuttu aldı başını gitti ve bana bütün bi şehri ve yalnızlığı bıraktı. ne geçti elime şimdi benim? hiç. ee?[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 davion abazalar birliği başkanı değilmisin sen. niye yorum yaptın ki. :D benim düşündüğüm şeyler seninkilerden çok farklı[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar