oktayca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 elimde açık artırmayla satacağım malzemeler var çok biriktiler Darnassus dayım elfim en yakın açık artırma guardlara İron Forge deymiş en kısa yoldan nasıl gidebilirim oraya bilen varmı?[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bi warlock bulcan orda summonlatıcan en kısa yol bu[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yada benım gıbı fantezı yapıcan ılk ıtemalrına dıkkat et soulbound ıseler satamassın zaten acık arttırmada he soulbound degıller ılla satıcam dıyorsan ıtemalrı ve ustundekı butun herseyı bankaya koyuyorsun kıyıdan hıppogryff e bınıp anakaraya cıkıyorsun ordan ashenvale e ınıyorsun yolu dumduz takıp edıp ıte ota bulasmıyarak ashen valeden barrens e cıkıcan barrensden rachet a gıdıcen yolu takıp ederek ama barrens hord mekanı oldugundan baya dıkkat edıceksın eheh ratchet dan gemıye bınıcen booty bay e gecıcen booty bayden yolu yukarı dogru takıp edıp ve bol mıktarda olup duskwood a gecıcen duskwood dan wetlands e wetlandsdende stormwınd e gıdıcen stormwındden deeprun tram ıle ıronforge a gecersın rahatlıkla eheh ama baya zehmetlı bır yol bu ben boyle yaptım bıde sey var darnassus dan darkshore a cıkınca orda guney lımanındakı gemıyı beklıycen ona bınıp menethıl e gecıcen menethıldende bol mıktarda ole ole loch modan a ınıcen ordanda ıronforge baya yakın zaten ama bu yol bıraz daha zor cunkı daha fazla oluceksın bu yolda hatta bazen olemden gecemedıgın ıcın takılabılırsın level ının 15-25 arası oldugunu tahmın ederek yazdım bu arada[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sürekli Social menüsündeki Who dan "/who Mage 40-60 Darnassus" diye arattırıp, bulduklarından portal rica edebilirsin. Ama viktorun tavsiye ettiği gibi gidip macerada yaşayabilirsin:) [Bu mesaj Gallant tarafından 31 Ekim 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya o macera olayını bende yaptım.Ama bir eskort bulmak lazım menetilden[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 menetlih den karı cıkarken cok adma oluyo zaten "I AM A HOT NIGHT ELF IN NEED OF DIRE HELP" dıye bağırısan gelip kurtarırlar zaten[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 amanın ne diyosunuz yaf 3 günlük yol :( eee ben cüce bi insan olarak doğsaydım şanslımı olacaktım yani? bu ne dengesizlik benim mekanımda nie yok auction hause :( elimdekiler item değil gathering hepsinden 20 şer tane çiçekler ve deriler var onnarı satacaktım her zaman alıcısı olurmuş levelimde 12 daha ama doldu elimde bi suru var bankada yer kalmadı.[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yaw gidiver kısacık yol[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Alakası yok , arkadaşlar çoşmuş en olmayacak yolu anlatmışlar, sen şimdi Auberdine'den Menethil limanına geliyosun, gelir gelmez kuşcuyu buluyosun ve onu işeretleyisun(ki bir dahakine aynı sorunları yaşama) sonra ya menethilden bi mage bulup ondan rica ediyosun, yada wetlands yolunu takip edip, loch modan , dun morogh ,ironforge'a direk geliyosun. Burada sadece wetlandsta ölme ihtimalin var gerisinde zaten kendi levelında yaratıklar bulacağın için rahat rahat ilerlersin. Ama şuda var bence sen hiç başta bulduğun Peacebloom ,Silverleaf, Earthroot'u falan satacam diye kasma , onlardan kazanmayı umduğun paraya değmez ve sen kingsblood toplamaya başlayana kadar ne bulursan vendora sat gitsin.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 briarthorn'dan düşük çiçeklerin de alıcısı olur da para etmiyo pek onlar onları npc ye satardım ben olsam :) bi de çok uzun diil yol ya abartma :)auberdineden gemiye biniceksin, menehtilden (12'ysen ölerek gibi görünüyo :)) koşarak dağların altındaki tünellerden if tarafına geçiceksin hem dun morogh'da sana göre questler de bulursun, daha kolay lvl atlarsın(senin lvl 10'a kadar gelmekte kullandıın questlerin dwarf versiyonlarını yaparsın yani), hem de sw ye de ulaşmış olursun bölece :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben gecen hafta bır degıl ıkı bok yedım ehehe oyunu bılmıyorum RP hıslerım cosmus kabarmıs fantezıde stormwınd e gıdıcem lvl 13 hunterımla ve kılıc kullanmayı ogrenıcem hemde ınsanların questlerını yapıcam euberdıne baydı fılan dıye ılk manethılden yolu denedım yolda geberdım wow da res olayını daha tam bılmedıgımden uo gıbı sanıyorum healer a gıdıcem reslenıcem eheh fantezıyle hayalet olrak daldım loch modan a ordan su wastelands e blackrock a fılan en son galıba su ragnaros un oldugu devasa lavlı kaleye geldım zıncırlerden karsıya gecerken lavların ıcıne dustum cıkamıyorum stuck attım kurtuldum ama hırs bu maethıl e attı oyun benı stuck ıle ordan atladım denıze hayalet olrak stormwınd e kadar kac saat gıttım en sonunda nortshıre dakı mezarlıga geldım reslenem dedım bı reslendım aynen maneathıl deyım lol ya 3 saat kufur ettım resmen neyse sonra paşa paşa ratchet dan booty bay e ordan da gebere gebere zar zor gıttım SW ye sw den ıronforge a metro oldugunu gorunce ıkıncı kez kufur ettım sw nerde ıronforge nerde darnassus nerde eheh darnassus dunyanın obur ucu resmen[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mage seçmemim 3 sebebinden birisi: Yemek, su, portal(teleport)(hehe kısacası mage kankasız çekilmez questler filan). Viktor hemen /who mage olaylarına başla. [Bu mesaj Gallant tarafından 31 Ekim 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eheh yok abı sende bılırsın ben yanlız kurdu oynamayı severım az cok eheh yannız yemek olayı somurdu benı pet doymak bılmıyor kryptonıte mı yuttu ne hayvanı dakka bası beslemek zorunda kalıyorum[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cuce insan olmaz, cuce cucedir, insan insan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar