Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazaa geliyorum demez!!

ruby

Öne çıkan mesajlar

çok geçmiş olsun bende böle bi kaza geçirmiştim burda da böle bi konuda konuşmuştum yanlız olduum için olan bana oldu ama çok dikkatli davranmak gerekiyo hele ki bayram gibi uzun bi tatil öncesi yola çıkanlara veya çıkıcaklara yararlı bir hayat tecrübesi sunmuşsun bu yüzden kutlarım seni ayrıca tekrardan geçmiş olsun acil şifalar dilerim arkadaşına sana ailesine ..

sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 30 Ekim 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
askolsun ezgi.ne bee gebermi deseydim cnm bnm yaa bak sinrlerm bozk zatn.aaaa a.q yani.bak sinrlem bozldu sen kaza geçrdn die 2 gndr walla :(:(

yeri değil ama yine de söylim gerçi benim üstümede düşmez ama herşeyi modlardan beklemiyelim a.q da bir küfürdür pm den atabilirsin msn de yazarken kullanabilirsin ama burda hoş karşılanmaz üstelik bir kızada yakışmıyor bende burda bir topic te okumuştum yasak yani mod açmıştı topici kim hatırlamıyorum[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
edit1:lonely fi tarihinde demişki:[/b
said:
][b]Ya ""a.q." diyince küfür olmuyor" diye düşünüosanız yanılıosunuz. o da küfür bu da küfür. Kısaltınca kfüür anlamını yitirmiyor. Küfürde yasak, küfürün kısaltılmışıda yasak.

[Bu mesaj fenerbahce tarafından 30 Ekim 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun tekrar,o anda ztn hiçbi şey hissetmiyor insan ,gerçek gibi bile gelmiyor herhangi bi acı falan da hissetmiyorsun,daha sonradan oluyor her şey,o şoktan çıkınca,çok kötü şeyler olabilirdi yine biz şanslıyız ama bu olaydan sonra daha da düşünmeye başladım,herkes bu kadar şanslı olmaz,en umulmadık yerlerde bile kazalarla karşılaşıyoruz,ki bizim ülkemizde araba sahibi olanların sayısı hayli yüksek,şimdi de bayram,trafik çok fena ve tehlikeli..[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

Dayıma şirketten yeni bir araba vermişler,toyotanın bir modeli ama ne olduğunu hatırlamıyorum herneyse;emniyet kemeri takmadığınız takdirde araba sizi biip biip biip diye rahatsız ediyor,siz takmadıkça bu ses ve hızı gittikçe şiddetleniyor ve hiçbir şekilde durduramıyorsunuz,kemer takmak zorundasınız. Bence her arabada böyle birşey olmalı[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 30 Ekim 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 30 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Dayıma şirketten yeni bir araba vermişler,toyotanın bir modeli ama ne olduğunu hatırlamıyorum herneyse;emniyet kemeri takmadığınız takdirde araba sizi biip biip biip diye rahatsız ediyor,siz takmadıkça bu ses ve hızı gittikçe şiddetleniyor ve hiçbir şekilde durduramıyorsunuz,kemer takmak zorundasınız. Bence her arabada böyle birşey olmalı

abe o bip bip sesini kesmek bi kabloyu kesmeye esdeger bişi.yani takmak istemeyen ziihnyetin massallahı war.[signature][hline]pazi snajper !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 30 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Dayıma şirketten yeni bir araba vermişler,toyotanın bir modeli ama ne olduğunu hatırlamıyorum herneyse;emniyet kemeri takmadığınız takdirde araba sizi biip biip biip diye rahatsız ediyor,siz takmadıkça bu ses ve hızı gittikçe şiddetleniyor ve hiçbir şekilde durduramıyorsunuz,kemer takmak zorundasınız. Bence her arabada böyle birşey olmalı
varda noluyo?
kaç kere gözümle gördüm. adam emniyet kemerini takıyor sonra koltuğa oturuyor. kemer arkasında kalıyor yani.
hatta bi taksici görmüştüm. kemerden bağlantı soketini sökmüş, tek başına kilide takmış. "uğraşamam ağbi" demişti bende "höh" demiştim.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...