Apex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 adamlar sampiyonlugun etkisiyle hala fb,gs'ye laf atiyorlar 2003-2004'e giriyoruz cuma gunu uyandirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: LvL_Sabo, 01 August 2003 21:58 tarihinde demiş ki: birisinde martins tamas'tan sıyrılmaya çalışıyor, tamas topa vuruyo top yine de martins'in önünde kalıyo sonra vuruyor ve gol atıyo maçı gözünlemi izliyosun? martins'e uzun top atıldı yanında tamas wardı koştular taması geçince plaseledi sanki şov maçıymış gibi ama böyle kofti gol yenmez modnragonun kaleciliine ediyim ben.. hakan şükür kendini bulmuş zıplıyo hopluyo kesin şampiyonsunuz bu sene aehaıeh..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 beyler ust duzey bir yetkiliden duydum gs li futbolcular gelmisken red light district e gitmisler saniyoruz performans bozuklugu ondan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 mumu tamas topa hamle yapıyor ve top yine de martinsin önünde kalıyo sonra vuruyo gol atıyo sen nerenle izliyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Martins in golunu goremedim ama 3. gol feci baldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 inter bala yendi zaten cok sanssiz takim su gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar